Still alive!

Piti vaan kertoa, että olen yhä vielä hengissä ja palaan kyllä blogini pariin monien ihanien tuotteiden kera, mutta juuri nyt elämässäni on pientä kiirettä ja säpinää (erittäin positiivisella tavalla) enkä vaan millään kerkeä keskittymään tähän.

En kuitenkaan aio lopettaa ja aktivoidun taas pian, mutta juuri nyt elämä vaan on ihan liian ihanaa koneella jumittamiseen! <3

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoilleni!

21 kommenttia artikkeliin ”Still alive!”

 1. hahah hyvä että piparminttukoipi on vielä elossa ;)! kun luin joka päivä ton piparminttukoipi-otsikon kun tulin tänne blogiin :D. ihania kevätpäiviä sullekkin :)! tosi ihana ilma tuol ulkona 😀

 2. Ihanaa että elämäsi on ihanaa! Nauti siitä! Ehdit kyllä tännekin, vaikka ikävä jo on.

 3. Ihanaa, onko Virvellä mahdollisesti säpinää miesrintamalla? 😉 Täällä odotetaan myös pieniä kevätsäpinöitä (jos nyt päättyisi tämä yli 1,5v sinkkuelämä..) saapuviksi. 😀 Palailehan pian, ikävä on postauksiasi!

 4. Ihanaa kuulla sinusta Virve!
  Tietenkin aiot tuotepostausten lomassa valottaa meille myös sitä muuta säpinää ja elämän ihanuuden lähteitä, eikös ;D

 5. Itse löysin mahtavan blogisi vasta parisen viikkoa sitten ja minäkin luin piparminttukoipea joka päivä. 😉 Aattelin että ääh, et saa juuri nyt lopettaa ku minusta on tullut vakilukijasi!

  Upeeta kuulla että tauollesi on noin ihana syy ja hyvää kevättä myös sulle!! 🙂 <3

  -Mari

 6. Vai että säpinää, fitfiu ;). Nauti siitä ihanasta vatsapohjamyllerryksestä oikein kunnolla (vielä kuin se myllertää :'D).

 7. Ihanaa että kevät säpinöitä löytyy ;). Kerrothan sitten meillekin!
  Sain juurikin luettua blogisi "loppuun" eli kaikki vanhat postaukset on nyt luettu. Odotan kyllä innolla uutta kamaa, tää tyttö on nimittäin koukussa Ostolakkoon :D!
  Muuten, haluaisin kysyä, että voiko silmänympärysvoiteen käyttö pahentaa miiluskoiden tulemista (eli valkoisia patteja silmien alla)? Tai vaikuttaako esim. meikin huonosti poistaminen niihin? :0

 8. Henna: Tarkoitatko näärännäppyjä tai miliumeja/luufinnejä? Kummatkin ovat valkoisia patteja silmässä tai niiden ympärillä 😀 mutta näärännäppyjen, jotka ovat silmäluomissa silmän sisäpuolella, tuloon ei tietääkseni voi vaikuttaa mitenkään, luufinnien tuloa saattaa puolestaan ennaltaehkäistä nimenomaan kosteuttaminen (:

 9. Moikka!

  Mulla on todella itsepäiset ripset, etenkin ala- ja ulkonurkissa eivät millään tahdo taipua (ihan jo senkin takia etten pääse niihin taivuttimellani käsiksi). Onko mitään kotikonsteja millä nuo saisi nousemaan? Onko mun tosiaan ostettava miljoonat eri taivuttimet jotta löydän oman silmäni muotoon sopivimmat?

 10. Hei,

  En halua loukata sinua millään tavalla, mutta kerrompa vain. Olet nimittäin monesti puolustellut valtavaa kosmetiikkasaldoasi ja uuden ostamistasi sillä, ettet käytä/omista autoa (<- noinko se meni) ja säästät muuten. Eihän siinä ole mitään ideaa, että elät muuten todella hyvin ajatellen ymäristöä, mutta toisest päästä vuotaa rahaa. Ihminen ei tarvitse yli 100 kynsilakkaa, joissa on hivenen sävyeroja. Siinä ei ole mitään järkeä. Itelläni on ehkä noin 15 kynsilakkaa, enkä oo ostanut uusia yli kolmeen kuukauteen enkä aiokaan.

  Tottakai ihminen saa tehdä rahoillaan mitä haluaa, mutta mieti millä tavoin voisit auttaa vaikka kehitysmaiden lapsia. Jopa eurolla voi auttaa paljon lasten koulutuksen ja terveyden huoltoon. Mutta ei, sinä käytät joka kerta about 5€ kynsilakkaan.

 11. Henna: En ole ihoterapeutti mutta käsittääkseni liian raskaasta/tehokkaasta silmänympärysvoiteesta voi miliumeja tulla eli ilmeisesti "tukkivat" ihohuokosia suoraan silmien alla. Itsellä tuli Cliniquen All About Eyes Rich-versiosta, eikä niitä toistaiseksi ole saanut poistettua kun lääkärissä ohimennen kysynyt niin eivät edes tunnista koko ongelmaa ja kosmetologit eivät edes saa. :S Kosmeettinen haitta kun se on eikä niinkään fysiologinen. Pah. Suunnittelen jo meneväni Ruotsissa kosmetologille poistattamaan ne 😀

 12. Anonyymi yllä: 15 lakkaa on aika paljon, jos vertaa siihen, että minulla on kaksi. Siinähän on säästynyt jo bensatankillisen verran rahaa hyväntekeväisyyteen.

 13. Edelleen anonyymille: jos tuolle linjalle lähdetään, niin kukaan myöskään tarvitse 15 kynsilakkaa, ei edes yhden yhtä. Mistä sitä paitsi luulet tietäväsi, kuinka paljon bloggari antaa tai ei anna erilaisiin hyväntekeväisyyksiin?

Kommentointi on suljettu.