Hui, mikä tuotepakkaus! – Poretol Super Clear Gel

*Sis. mainoslinkin

Muistatteko, kun kesällä Japanissa vieraillessani naureskelin teille, kuinka japanilaisissa kosmetiikkatuotteissa on tyypillistä käyttää vauvojen kuvia symboloimassa niiden aikaansaamaa vauvamaisen pehmeää ja sileää ihoa?

japani-kosmetiikka-vauvat-1-768x1024

Muistatteko myös kun mainitsin japanissa suosittavista ällöttävän realistisista tuotekuvista, joissa näytetään varsin konkreettisesti, millaisiin iho-ongelmiin tuote tuo avun?

japani-allottavan-realistiset-1-2-768x1024

Mielenkiintoisimpia ovatkin tuotteet, joissa nämä kaksi asiaa sitten vielä yhdistetään. Silloin lopputulos voi näyttää esimerkiksi tältä:

poretol-super-clear-gel-1-8

Tai sitten tältä:

Poretol Super Clear Gel

Tottakai jokainen tahtoo ostaa puhdistusgeelin, jossa suloisen länsimaalaisen näköisen vauvan päästä tulee ihomatoja – minä ainakin halusin!

Poretol Super Clear Gel

En ihan oikeasti tiedä, mitä tästä mainoskuvasta pitäisi ajatella muuta kuin että ovat ne japanilaiset kyllä oikeasti melko mielenkiintoista kansaa kun tarttuvat niin innolla tältä näyttäviin tuotteisiin. Voisitteko nimittäin kuvitella, että Suomessa olisi tämän näköinen tuotepakkaus myynnissä? Siitä tulisi varmasti melkoinen kohu.

Poretol Super Clear Gel

Niin tai näin, mutta uteliaana turistina poimin ostoskoriini valtavan määrän suosittuja kosmetiikkatuotteita, joiden joukkoon päätyi myös tämä tuote.

Poretol Super Clear Gel

Japanissa on myynnissä paljon ihonpihdistustuotteita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ennen mustapäälappuja. Näiden tuotteiden tarkoituksena on pehmentää ihoa ja saada ihohuokosiin jumiin jäänyt tali irtoamaan helpommin mustapäälappuihin.

Poretol Super Clear Gel

Tuotteen pakkausmerkinnät olivat jälleen tietysti japaniksi, mutta suloiset mustapääkuvat kertovat varsin selvästi turistillekin, mikä on tuotteen toimintaperiaate: Mustapää viihtyy ihohuokosessa ensin turhankin mukavasti, sen jälkeen sen olo alkaa käydä tukalaksi ihonhoitotuotteen lämmön vaikutuksesta ja lopulta sen olo on jo lämmön takia niin sietämätön, että se työntää itsensä ulos ihohuokosesta. Mitäpä sitä turhaan monimutkaistamaan asioita.

Poretol Super Clear Gel

Poretol Super Clear Gel on läpinäkyvä geeli, joka on pakattu pienehköön tuubiin, sillä se on tarkoitettu käytettäväksi vain T-alueelle aina ennen mustapäälaastarien tai peel off -kasvonaamioiden käyttöä. Tykkään japanilaisissa tuotteissa siitä, että toisin kuin meillä myytävät epäpuhtauksia hoitavat tuotteet, eivät ne yleensä ole erittäin tujuja vaan sisältävät samalla myös ihoa kosteuttavia ainesosia.

Tämäkin tuote sisältää glyseriiniä ja hyaluronihappoa, mutta sen lisäksi kirkkaassa geelissä on mm. hiiltä, joka tunnetaan kyvystään sitoa epäpuhtauksia.

Poretol Super Clear Gel

Geeliä hierotaan kuivalle ja puhdistetulle iholle puolen minuutin ajan, jolloin se alkaa lämmetä kevyesti. Lämpenevä vaikutus ei ole niin voimakas, että sitä säikähtäisi. Geeli huuhtoutuu iholta helposti pois ja yllätyksekseni huokoseni vaikuttivat sen jälkeen olevan hyvin valmiit luovuttamaan sisällään muhivia epäpuhtauksia, joten liimasin käsitellylle ihoalueelle mustapäälaastarin.

poretol-super-clear-gel-1-10

Laastariin irtosi naamion jäljiltä sen verran hyvin mustapäitä, että päädyin vielä sen jälkeen laittamaan iholle JogObén suositun Peel Off Maskin, joka viimeisteli tukkeutuneiden ihohuokosten puhdistuksen varsin hyvin.

Poretol Super Clear Gel

En lähtisi kutsumaan tätä Poretolin puhdistusgeeliä mitenkään ihan supertehokkaaksi tuotteeksi, mutta kyllä tämä minusta silti oli mukava lisä valmistelemaan mustapäihin taipuvaista nenääni sen puhdistukseen ja koen tuotteesta olevan jonkin verran hyötyä. Etsinnässä on kuitenkin aina se supertuote, joka räjäyttää pankin ja taikoo mustapäät oikeasti kadoksiin.

Poretol Super Clear Gelistä voi lukea lisää esimerkiksi täältä. Tuotteella oli Japanissa hintaa n. 7 euroa ja tuotetta näyttäisi saavan tilattua eBaysta noin kympillä. Poretol Super Clear Gelin myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

Poretol Super Clear Gel

Mitäs sanotte tästä tuotepakkauksesta?

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä

2 kommenttia artikkeliin ”Hui, mikä tuotepakkaus! – Poretol Super Clear Gel”

    • Etsintä on kovasti käynnissä ja raporttia eri tuotteista tulossa. Toivottavasti löytyy joku supertuote! 🙂

      Vastaa

Jätä kommentti