Parhaat korostustuotteet – 5 suosikkiani

*Sis. mainoslinkkejä

Korostustuotteista on tullut minulle niin tärkeä juttu, etten voi enää kuvitellakaan, että tekisin meikkini ilman niitä. Vaikka mielelläni sipaisen kasvoilleni myös vähän varjoja välttääkseni latteaa ja valkeaa pallonaamaa, on varjostustuote näistä kahdesta tuotteesta kuitenkin se, josta mielummin luopuisin.

Korostustuotteesta onkin jopa tullut niin kiinteä osa meikkiäni etten edes ymmärrä, kuinka vielä joitakin vuosia sitten saatoin meikata ilman sitä. Nyt se ei tulisi kysymykseenkään ja vaikka meikkaisin kiireessä, en silti jättäisi sipaisematta kasvot heleyttävää korostustuotetta ainakin poskipäille.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Minulla on useita korostustuotteita, joilla syntyy kaikilla hieman toisistaan poikkeava lopputulos. Joskus haluan voimakkaampaa hohdetta, toisinaan taas luonnollisempaa kuulautta ja välillä puolestaan meikkiin sopii lämpimämpi hehku ja toisinaan taas viileämpi vivahde.

Vaikka periaatteessa olenkin jatkuvasti matkalla kohti minimalistisempaa meikkikokoelmaa, on useamman korostustuotteen omistaminen tuntunut toistaiseksi ainakin hyvältä juuri siksi, että niiden luomat lopputulokset ovat keskenään niin erilaisia.

Nämä ovat omat highlighter-suosikkini:

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Benefit Dandelion Twinkle Highlighter

Benefit Dandelion Twinkle Highlighter -korostuspuuteri on suosikkini silloin, kun haluan todella selkeän hohteen, mutta en silti mitään kimallusta. Tämän korostuspuuterin annostelun kanssa saakin olla jopa hieman varovainen, sillä se voi helposti mennä hieman överiksi. Rakastan kuitenkin käyttää tätä korostuspuuteria erityisesti iltameikissä ja silloin, kun muuten vain haluan, että poskipääni todellakin korostuvat.

Ostin itse tästä korostuspuuterista viime keväänä minikoon, joka on ollut täydellisen kokoinen tarpeisiini. Tykkään aivan älyttömästi siitä, että Benefit tarjoaa niin monesta tuotteestaan pientä kokoa, sillä varsinkin tällaiset tuotteet, joita kuluu kerralla niin pieni määrä ehtisivät muuten vanhentua omalla kulutuksellani moneen kertaan ennen niiden loppumista.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Benefit Dandelion Twinkle Highlighter -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

*Benefit Dandelion Twinkle Highlighter -korostuspuuteria myy Kicks.fi.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri on lemppareitani arjessa. Se tuo iholle aivan mielettömän upean hohteen, joka saa ihon näyttämään lähes kosteana kuultavalta siitäkin huolimatta, että kyseessä on puuterimainen tuote. Minulla on tästä korostuspuuterista tosiaan käytössä shampanjainen, kevyesti kullanhohtoiseen taittava Blinded By The Light -sävy, mutta tätä korostuspuuteria on saatavilla myös muissa sävyissä.

Tämän korostuspuuterin inspiraationa on kuulemma toiminut rakastuneen naisen upea hehku, jonka seurauksena on syntynyt ainutlaatuinen ”liquid-to-powder-koostumus”, minkä ansiosta tuotteen valoa heijastavat pigmentit ”kelluvat” puuterissa. Puuterin koostumus sisältää perinteisten murskattujen helmiäispartikkeleiden sijaan ainutlaatuisia pyöreitä partikkeleja, jotka heijastavat valoa jokaisesta kulmasta saaden siten aikaan poikkeuksellisen upean hehkun ja valon. Täytyy myöntää, että tämän korostuspuuterin iholle luoma efekti on tosiaan varsin ainutlaatuinen eikä yhtään tusinakamaa.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter

Olen päässyt töiden kautta tekemään tuttavuutta Makeup Revolutionin kehuttujen meikkien kanssa ja tämä blogitestaukseen saamani Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuteri on ollut yksi parhaita löytöjäni. Tämä korostuspuuteri tuo kasvoille hieman samankaltaisen hohteen kuin yllä kehumani Too Facedin korostuspuuteri (ei tosin yhtä kosteanhohtoisena), mutta tässä on aavistuksen viileämpi sävy.

Tämäkin korostuspuuteri on luonnolliselta näyttävän ja heleän arkimeikkini suosikkeja. Makeup Revolutionilta löytyy juuri tällaisia arkeen sopivia hyviä perustuotteita, jotka eivät ehkä ole koostumukseltaan teknisesti niin edistyneitä kuin kalliimpien merkkien tuotteet, mutta jotka ajavat loistavasti asiansa varsinkin silloin, kun haluaa kokeilla uutta tuotetta, johon ei viitsi sijoittaa suuria summia tai jota ei tule käyttäneeksi ihan päivittäin ja josta ei siksikään haluaisi maksaa paljon.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Linda Hallberg Infinity Glass

Linda Hallberg Infinity Glass on ehdoton suosikkituotteeni silloin, kun haluan tehdä meikkipohjan, joka saa ihoni näyttämään siltä, että se on luonnostaan kuulas ja heleä eikä vain siltä, että sillä on käytetty hyviä korostustuotteita. Sillä saa siis käytännössä huijattua ihosta hyvin hoidetun näköisen ja täyteläisen kosteutetulta vaikuttavan, eli juuri sellaisen lasi-ihon, johon korealaiset ihonhoidollaan pyrkivät.

Toisin kuin kolme yllä mainittua korostustuotetta, ei tässä ole puuterimainen, vaan geelimäisen voidemainen koostumus, joka levittyy iholle kirkkaana. Vierastin alunperin ajatusta voidemaisesta korostustuotteesta, sillä uskoin sen vain sotkevan puuterilla kiinnitetyn meikkipohjani, mutta tämän kanssa niin ei ole tapahtunut. Tämä tuote on todella uniikki, sillä paitsi että sillä voi huijata ihosta luonnollisen kuulaan ilman kimallusta, voi sitä käyttää myös muualla kasvoilla kuten huulilla ja kulmakarvoissa, eli kyseessä on todellinen monitoimituote.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Linda Hallberg Infinity Glass näyttää kasvoilla ja lukea muitakin vinkkejä sen käyttöön.

*Linda Hallberg Infinity Glass -tuotetta myy Kicks.fi.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria
Vasemmalta oikealle: Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter, Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light, Benefit Dandelion Twinkle Highlighter ja Linda Hallberg Infinity Glass.

Paitsi että rakastan vaihdella näiden neljän erilaisen lopputuloksen luovan korostustuotteen välillä, tartun arjessa erittäin usein myös tähän meikkipalettiin ihan vain siksi, että koen kätevänä, kun samasta paletista saa sekä kasvoja muotoilevan aurinkopuuterin, heleää sävyä antavan persikkaisen poskipunan että korostuspuuterin:

Too Faced Sweet Peach Glow

Too Faced Sweet Peach Glow

Tämä persikalta ihanasti tuoksuva paletti sattuu käsiini erityisesti kiireisinä työaamuina, sillä tykkään kovasti siitä, että useampi tuote on heti käsieni ulottuvilla. Tällä paletilla syntyy helposti luonnollisen heleä ja raikas meikkipohja, eli se antaa eloisuutta tasaisen sävyiseksi meikattuun ja sen myötä helposti hieman lattealta näyttävään meikkipohjaan.

Tämän meikkipaletin sisältämä korostuspuuteri on sekin loistava nimenomaan arkimeikissä, sillä se luo iholle luonnollisen heleän kuullon ilman voimakasta kimallusta ja kimmellystä.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Too Faced Sweet Peach Glow -paletin sävyt näyttävät kasvoilla. 

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Mikä on teistä paras highlighter?


Lue myös:
Näin saat heleältä näyttävän ihon – 7 vinkkiä
Lasi-iho, hunajaiho ja pilvetön iho – tällaista ihoa Etelä-Koreassa tavoitellaan
Kuiva iho kiittää: heleä ja täyteläinen iho kompaktilla ihonkostuttimella

7 kommenttia artikkeliin ”Parhaat korostustuotteet – 5 suosikkiani”

 1. Monitoimipaletilla mennään täälläkin eli All About The Face Korostuspaletti Lumenelta, erityisesti bronzer on käytössä korostusvärin lisäksi. Just eikä melkeen hyvät sävyt omalle iholle ja tuo just arkimeikkiin sopivaa hehkua. Iltameikkiä varten pitäisi varmaan kyllä hankkia vielä omansa 🙂

 2. Viime aikoina on käsiin osunut useasti Urban Decayn Naked Flush persikkaisena versiona. Siinä on just hyvän värinen arskapuuteri, poskipuna ja korostuspuuteri arkeen. Muuten tartun Benefitin Dandellion twinkleen tai Linda Hallbergin infinity palettiin jolloin voikin tehdä melkein koko meikin sillä yhdellä ja samalla. Arskapuuterin tarvitsen erikseen siihen.

 3. Voihan jee, nyt saan sen Cloud Ninen <3 Vanha Rrmington on uskollisesti palvellut jo monia vuosia, mutta kyllähän sinne jo hiukset jää väliin ja ikävä raastamisääni suoristaessa on saanut miettimään uuden raudan hankkimista. Toivottavasti uusi rauta on hintansa väärti 🙂

  • Toivottavasti tykkäät! Tule sitten kertomaan, millainen on käytössä. 🙂

   • No onhan se tosi hyvä! Ihan tajuttoman nopeesti lämpenee ja liukuu hiuksissa hirmusen sileästi. Kiharatkin tulee tosi helposti ja nätisti <3

    Kiitos suosituksesta! 😉

 4. Puuterimaisista ehdottomasti MAC Extra Dimension Skin Finish sävyssö Double Gleam ja nestemäisistä NARS Illuminator sävyssä Copacabana. Huipputuotteita molemmat

 5. Siis mulla on Benefit, Too Faced ja Make Up Revolution . Kaikki sun suosituksesta, ja tykkään. Ehkä Too Faced paras, rasiakin on niin kaunis. Beccan highlighter on myös hyvä, ehkä vielä hohtavampi kuin nuo muut.

Kommentointi on suljettu.