Kaksi kulmatuotetta yhdessä kynässä

Kulmakarvat ovat olleet jo jonkun aikaa meikin ykkösjuttuna ja moni sarja on vastannut trendiin tuomalla myyntiin erilaisia kulmatuotteita.


Yksi kiinnostava tuoteuutuus löytyy Maybellinen meikkitelineestä, jonne merkin Brow Satin -kulmakynät ovat vähän aikaa sitten rantautuneet ja joita pääsin kokeilemaan kynät saatuani.

Kynien juju piilee niiden kadessa erilaisessa päässä, joilla molemmilla saadaan erilaista jälkeä.


Ihanan kapealla ja tarkalla esiinkierrettävällä kynäkärjellä saadaan korjattua kulmien muotoa ja piirrettyä ne sopivaan muotoonsa. 

Tämän jälkeen kynien toisesta päästä paljastetaan puuterimainen filleripää, jolla aiemmin muotoonsa hahmoteltuihin kulmiin voidaan nyt tuoda sävyä ja täytettä. Ensin laitetun kapeakärkisen kynän hieman vahamainen koostumus auttaa myös puuterisävyä pysymään paikoillaan paremmin.

Kynäpää on sopivan pehmeä ja pieni tarkkaankin työskentelyyn ja puuteripäästä tulee tuotetta ulos juuri sopivasti, jotta jäljestä tulee pehmeä ja luonnollinen. 

Sävyvaihtoehtoja on kaksi, joista toinen on tarkoitettu vaaleammalle hipiälle ja toinen puolestaan tummemmalle. 

Kuvassa vasemmalla Medium Brown -kynän molemmat päät ja oikealla Dark Blond -kynän molemmat päät. Tummemman kynän ruskea kynäsävy (vasemmalla) näytti oikein hyvältä, mutta puuterisävy (toinen vasemmalta) puolestaan on melkoisen punertava. Vaaleamman kynän kynäsävy (toinen oikealta) oli puolestaan harmillisen kellertävä, mutta puuterisävy (oikealla) oli jo viileämpi. Olisinko voinut saada kynän, jossa olisi Medium Brownin kynäsävy ja Dark Blonden puuterisäy pakattuina yhteen?Omat kulmani kaipaavat kynäillessä parempaa muotoilua ja hieman sävyä.


Dark Blonde -kynä teki niistä oikein hyvin vaalealle hipiälleni istuvat ja kulmat näyttivät luonnollisilta ja pehmeiltä. En ole itse tällä hetkellä vallitsevan tarkasti rajattujen kulmien ystävä, vaan pidän enemmän tällaisesta luonnollisemmasta lopputuloksesta.


Omiin kulmiini tummempi Medium Brown -sävy ei tietenkään istunut yhtä hyvin, sillä se oli suunnattu tummemmalle hipiälle.


Kulmista tuli minun makuuni hitusen liian tummat ja lämpimät, mutta monille tummempihiuksisille sävy varmasti menisi hyvin.


Laadullisesti kynät olivat oikea nappivalinta ja niistä löytyi minulle oikein sopiva ja luonnollisen lopputuloksen tekevä Dark Blonde-sävy. Kahden tuotekoostumuksen yhdistäminen samaan kynään toimi loistavasti, mutta olisin rakastanut, jos jomman kumman korkin ulkopinnalle oltaisiin vielä saatu ympättyä pieni kulmaharja lopputuloksen pehmentämiseen.Tässä vielä kiinnostuneille katsottavaksi Maybellinen oma meikkivideo Brow Satin -kulmakynistä.

Miltä kahden koostumuksen yhdistäminen samaan kynään kuulostaa? 

Maybellinen Brow Satin -kulmakynillä on hintaa n. 7,90 euroa.

7 kommenttia artikkeliin ”Kaksi kulmatuotetta yhdessä kynässä”

  1. Tuo on juuri parhaillaan Cittarissa hyvässä alessa, olikohan 30%, ostin, mutten ole kokeillut vielä!

  2. Hyvältä kuulostaa! Täytyypä ehkä antaa näillä mahdollisuus vakuuttaa mutkin 😀 Mä olen aika tarkka omien kulmieni suhteen ja käytössä on ollut jo pitkään omat vakkarituotteet, mutta eihän sitä koskaan tiedä 🙂

  3. Olisi joskus mukava nähdä suomalaisessa "markettikosmetiikassa" kylmiä sävyjä. Juu, kaikkihan me ollaan vaaleita, ja kulmakarvoihin käy se joku ruskea. Ainoa kulmatuote mikä itselle käy, on Lumenen kulmakynä 1, Harmaanmusta.

  4. Olen tässä viime aikoina etsinyt uutta kulmakynää, kun hiusten väri vaihtui mustasta punaiseen. Tähän uuteen tummanpunaiseen tukkaan tuo tummempi kulmakynä vaikuttaisi aika sopivalle, täytyy käydä kaupassa kurkkimassa 🙂

  5. Kulmakarvojen meikkaamisessa olen ihan noviisi mutta piti tulla sanomaan että nämä kasvokuvat meikkijuttujen yhteydessä on tosi hyviä, saa paljon paremmin kuvan siitä miltä tuote oikeasti näyttää!

Kommentointi on suljettu.