Täydellisen harmaanruskea eyeliner

*Sis. mainoslinkin

Rajaan silmiäni vaihtelevasti. Välillä on pitkiäkin kausia, joina silmissäni ei näy minkäänlaisia rajauksia ja välillä innostun niistä kovastikin. Rajauksiani yhdistää kuitenkin yleensä tavallisesti yksi asia: ne ovat aina luonnollisen näköiset hyvin satunnaisia väri-ilotteluja lukuunottamatta. Koska suosin luonnolliselta näyttävää lopputulosta, joka korostaa silmiä ja tuuheuttaa ripsiä sen sijaan, että itse rajaus veisi huomion, käytän tavallisesti puuterimaisia, geelimäisiä tai kynämäisiä rajauksia ja vain harvoin nestemäisiä rajaustuotteita – ellei kyseessä ole sitten  helppokäyttöinen, kapeakärkinen rajaustussi, joka piirtää pehmeää jälkeä.

Useat nestemäiset rajaustuotteet tekevät rajauksistani liian kovat ja terävät. Rajaus on niin märkä, että viivasta tulee vahvasti erottuva ja samalla hyvin anteeksiantamaton.  Silmieni muotoon on hankalaa luoda kauniita, siipimäisä rajauksia ja koska pikkutarkka piperrys ei ole minun juttuni, skippaan suosiolla useimmat nestemäiset rajaustuotteet. Muutamia poikkeuksia kuten suosikkiani Kat Von D Tattoo Liner -rajaustussia lukuunottamatta suosin tavallisesti ruskeita rajaustuotteita, sillä niiden sävy on mustaa pehmeämpi ja sopii vaaleisiin piirteisiini usein paremmin. Se korostaa silmää ja katsetta eikä vain vedä ripsirajaan huomiota kiinnittävää viivaa.

Hyvää ruskean sävyä voi kuitenkin olla hankalaa löytää, sillä monet ruskeat ovat hyvin lämpimiä. Löysin kuitenkin vähän aikaa sitten ilokseni loistavan ruskean sävyn, josta haluan vinkata muillekin.

Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner

Meikkikokoelmaani siivotessani löysin PR-näytteenä saamani Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner -rajaustuotteen sen ruskeassa sävyssä. Vaikka tavallisesti suosin nestemäisten rajaustuotteiden kohdalla tusseja, vaikutti tässä eyelinerissa olevan hyvä kärki, joten halusin kokeilla sitä.

Eyelinerissa oli pitkä, tarkka sekä napakka, mutta silti sopivan joustava kärki, joka piirsi rajauksen helposti ripsirajaan. Mikä tuotteessa kuitenkin oli aivan erityistä oli sen täydellisen ruskea sävy, joka on oikeastaan taupe. Se oli nimittäin kerrankin harmaanruskea ja näytti samaan aikaan sekä pehmeältä että kuitenkin myös intensiiviseltä. Tällaiset harmaanruskeat rajaussävyt ovat todellakin harvassa, joten olin onnellinen, että sellainen oli ilmestynyt kotimaisen Lumenen valikoimaan. Usempien merkkien ruskeat rajaussävyt ovat nimenomaan lämpimän ruskeita, kun itse suosisin mielummin hieman viileämpää vivahdetta.

(Jostain syystä sävy näyttää näissä kuvissa hieman tummemmalta ja ruskeammalta kuin mitä se oikeasti on.)

Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner

Kun aloin tutkia verkossa tuotteen sävyvalikoimaa, bongasin ilokseni mustan lisäksi myös kolmannen sävyn, joka oli nimenomaan harmaa. Ihanaa, että se kolmas sävy oli kerrankin jotain muuta kuin se iänikuinen sininen! Kun vielä työskentelin kosmetiikkaosastolla myyjänä, kyseltiin harmaata rajaustuotetta usein, mutta vain harvalta merkiltä löytyi sellaista, Tämäkin vaihtoehto siis tuli todellakin tarpeeseen.

Paitsi että tykkäsin rajaustussin sävystä, tykkäsin myös sen tuomasta lopputuloksesta. Tussin kärjellä oli tosiaan helppoa piirtää ja omilla luomillani rajaus pysyi hyvin, mutta oli silti perushelppo myös saada pois. Minulle tuotteen koolla ei ole liiemmin väliä, sillä en tosiaan ole niin ahkera silmien rajailija, mutta ne, jotka sitä tekevät paljon arvostavat varmasti sitä, että tässä rajaustuotteessa on 1,5 ml tuotetta. Esimerkiksi Kat Von D Tattoo Liner -rajaustussissa on 0,55 ml eli noin kolmannes.

Jos siis joku muukin on harmitellut, miksi on niin vaikeaa löytää viileänruskeaa nestemäistä rajaustuotetta (tai harmaata nestemäistä rajaussävyä) niin tämä Lumenen eyeliner kannattaa ehdottomasti tsekata!

*Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner löytyy myynnistä täältä.

Lumene Nordic Chic Precision Eyeliner

Minkä väristä rajausta te käytätte?


Lue myös:
Lemppari rajaustussi: Kat Von D Tattoo Liner
Loistava silmämeikkikynä hyvillä sävyillä: Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil

3 kommenttia artikkeliin ”Täydellisen harmaanruskea eyeliner”

  1. Siirryin mustasta ruskeaan vuosi sitten, kun sain kosmetiikka-joulukalenterista ruskean kynän. Ensin epäröin, mutta ruskea rajaus on todellakin pehmeämpi ja luonnollisempi. Nyt kun kokeilin vanhaa mustaa kynää, tuntui se todella jyrkältä ja ilmeeni synkältä. Samalla vaihdoin teroitettavat kynät (sekä rajaus-, että kulma-) ulos kierrettäviin, paras päätös ikinä! Hyvästit huonoille teroittimille ja aina tylsille kärjille 🙂

  2. Mun lemppari on Essencen metallinhohtoinen violetti nestemäinen eyeliner, joka toimii mainiosti tummanruskeissa silmissäni. Näyttääkö se muiden silmään jyrkältä, en tiedä, mutta minä tykkään.

  3. Harmaa sopii kalvakkaan naamaani ja hailakan välisiin silmiini paremmin kuin musta, mutta antaa saman ”efektin”. Joskus rajaan yläluomen mustalla ja alaluomen harmaalla. Ruskeaa käytän joskus, jos on lämpimän sävyisiä vaatteita, mutta yleensä ruskeat rajauskynät ovat liian lämpimiä ja näyttävät silmissäni omituiselta. Käytän aina kyniä, muilla tuotteilla rajaukset menevät päin sanonko mitä.

Kommentointi on suljettu.