Kangasnaamioiden kuningatar: Polatam

Kaupallinen yhteistyö: Sheet Happens

Ihoni janoaa jatkuvasti kosteutusta ja rakastan sen hellimistä varsinkin kangasnaamioilla. Testaan mielelläni erilaisia naamioita ja olen aina innoissani, kun kuulen jostain uudesta ja mullistavasta jutusta.

Yksi tällainen jossain määrin mullistava juttu tapahtui, kun kuulin keväällä korealaisesta tuotemerkistä nimeltään Poletam, jonka ”ihanan märkiä ja suorastaan seerumissa uivia” kangasnaamioita Tukholmassa asuva, kosmetiikka-alalla työskentelevä ja myös ihonhoitoa sekä K-Beautya rakastava ystäväni kehui. Naamioista oli tullut hänen suosikkejaan, joten ne todellakin herättivät myös minun uteliaisuuteni.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Minulla oli jonkin aikaa sitten ilo päästä tekemään tuttavuutta Sheet Happens -yrityksen kanssa, joka toimittaa asiakkailleen kuukausittain kangasnaamioilla täytettyjä yllätysbokseja. Ruotsalainen Sheet Happens on Euroopan ainoa kangasnaamioboksiyritys (yrityksen konseptista voi lukea lisää tästä postauksestani) ja kuukausittain toimitettavien boksien lisäksi yrityksen verkkosivuilta voi tilata myös yksittäisiä kasvonaamioita.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Sain yritykseltä tutustuttavakseni näyteboksin, jonka sisältämien yhdeksän naamion joukossa oli myös Polatam-merkin Water Gel Extra Force Moisturizing Mask -kangasnaamio. Olin aivan innoissani, että pääsin vihdoin itsekin selvittämään, miksi merkin kangasnaamiot ovat niin suosittuja!

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Polatam-naamioiden taika piilee sekä niiden hyödyntämässä ainutlaatuisessa kankaassa että ihoa hellivässä seerumissa. Naamioiden silkkinen kangas on nimittäin valmistettu kuprokuidusta, jotka ovat nykyään yleensä peräisin puuselluloosasta. Kuprokuituista kangasta on kalliimpaa valmistaa kuin tavallisten kangasnaamioiden kangasta ja kuprokuidusta valmistetut kangasnaamiot ovat siksi yleensä hieman ylellisempiä.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Kuprokuidusta tekee erityistä sen kyky sitoa kankaaseen jopa 10 kertaa enemmän ihoa hellivää seerumia kuin mihin tavallinen kangasnaamio kykenee. Tämän ansiosta ylellisen silkkiseltä tuntuva kangasnaamio kykenee siis tuomaan iholle entistä enemmän sitä helliviä ainesosia.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Naamion hyödyntämä seerumi itsessään on myös tavallisten kangasnaamioiden seerumeita täyteläisempää ja lähes geelimäistä. Aktiiviaineita pursuava vesigeeliseerumi hyödyntää 100% sahatammen mahlaa, joka puolestaan sisältää runsaasti luonnon mineraaleja sekä esimerkiksi niasiiniamidia, joka ravitsee ja kirkastaa ihoa.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Ainesosaluettelosta voi bongailla lisäksi runsaasti muita mukavilta kuulostavia ainesosia kuten hyaluronihapon, pilkotun kollageenin sekä paljon erilaisia luonnollisia uutteita.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Kangasnaamion kangas asettuu kasvoille hyvin ja tuntuu kaikessa silkkisyydessään ja seeruminsa runsaudessa aivan mielettömän ylelliseltä. Testailin itse naamiota löhöillessäni häämatkallamme Balilla viiden tähden hotellissa yksityisellä uima-altaalla ja myönnetään, että naamio sopi aivan täydellisesti tuohon muutenkin jo varsin poikkeuksellisen ylelliseltä tuntuvaan hetkeen. Noita vastaavia hetkiä tuskin tulee kuulumaan tulevaisuuteeni enää liiemmin, mutta ehkäpä saan palautettua sen saman tunnelman mieleeni jatkossa vain Polatamin kangasnaamion kasvoilleni asettelemalla.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Kangasnaamio jätti ihon todella kosteutetuksi, heleäksi ja täyteläisen ravituksi, eli se oli todellakin ylellisyyttä alusta loppuun asti. Läträsin mielelläni kaiken pussin seerumin kasvoilleni, joten ihoni pinta jäi sen verran klähmäiseksi, ettei minulle olisi välttämättä tullut mieleeni enää laittaa sille meikkiä. Sanoisinkin tämän naamion olevan täydellinen nimenomaan ihon hellimiseen illalla ennen nukkumaan menoa eikä niinkään aamuisin tai ennen tärkeitä menoja.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Polatam-kangasnaamioita voi tilata itselleen Sheet Happens -yrityksen sivulta, jossa tällä naamiolla on hintaa n. 5 euroa. Sheet Happensin valikoimasta löytyy kuitenkin runsaasti myös muita kangasnaamioita, joten sivusto on mitä optimaalisin kangasnaamiovarastojen täydennykseen.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu tutustunut Polatam-kangasnaamioihin?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Kangasnaamioiden kuningatar: Polatam”

 1. Olen jonkin verran pohdiskellut että kuinka säädeltyä ja viranomaisten toimesta tarkkailtua kosmetiikan valmistaminen Aasiassa on. Näissä esittelemissäsi tuotteissa on usein jotain vinkeitä ainesosia joita ainakin Euroopassa jouduttaisiin tuottamaan mikrobiologisesti ja puhdistamaan biokemiallisesti tiettyjen kriteerien mukaisiksi. Oma mututuntuma on, että Aasia on tuoteväärennösten luvattu maa, ja tuotteiden turvallisuus ei kiinnosta juuri ketään, eikä tuotteen sisällöstä voi olla varma vaikka purkissa lukisikin sisältö.

  • Moni ajattelee jostain syystä Aasian yhdeksi ja samaksi alueeksi, vaikka esimerkiksi siinä on valtava ero, puhutaanko Kiinasta vai Etelä-Koreasta ja Japanista. Itse käytän vain kahdesta jälkimmäisestä peräisin olevaa kosmetiikkaa ja varsinkin eteläkorealaiset kuluttajat ovat jopa eurooppalaisia tarkempia tuotteidensa sisällöstä, minkä vuoksi korealainen kosmetiikka on tavallisesti minusta jopa paljon laadukkaampaa. Siinä missä meillä tehdään tuotteita, jotka tuntuvat iholla hyviltä, tahdotaan siellä tehdä nimenomaan tuotteita, jotka vaikuttavat mahdollisimman hyvin.

   En itse välttämättä ostaisi Kiinasta tulevia tuotteita, jossa onkin sitten jo täysin erilainen meininki kopioiden suhteen eikä tuotteiden turvallisuudella ole tosiaan niin väliä, mutta kannattaa kuitenkin huomioida, että tämä ajattelutapa on niin kaukana korealaisesta ja japanilaisesta kuin mahdollista. Tässä aiemmassa postauksessani on lisää juttua aiheesta. Monia suosittuja aasialaisia kosmetiikkamerkkejä maahatuodaan myös Eurooppaan, mikä tarkoittaa, että niiden sisällön täytyy myös täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön kriteerit. 🙂

 2. Kiehtoisi kovasti nuo taatusti laadukkaista raaka-aineista koostuvat seerumit, mutta ei tässä muodossa niinkään. En tiedä olenko huonosti asiaa tutkinut, mutta hirmu vähän olen K- kosmetiikkaa myyvissä verkkokaupoissa törmännyt pullotettuihin seerumeihin. Mahtaako sellaisia jostain löytyä vai tarjotaanko seerumit lähtökohtaisesti naamiomuodossa?

  • Kyllä oikeastaan jokaiselta korealaiselta sarjalta löytyy niitä useampiakin, sillä korealaiset rakastavat erilaisia seerumeita ja ampulleja, joita käytetään päivittäin kangasnaamioiden ja hoitonesteen lisäksi. 🙂

 3. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen nyt ruvennut useamminkin vilkuilemaan tekstejäsi. Sinulla on mahtavia kauneuslöytöjä ja olenkin muutamia jo eBaystä tilannut (mm. ihanat ”kauneuslaput”). Mukavaa, että olet todellinen kauneusfriikki ja jaat löytösi meille! Mukavaa kesää ja hyviä uusia kauneustrendejä toivoen!

  • Mukava kuulla, että olet löytänyt blogini. 🙂 Ihanaa kesää myös sinulle! 🙂

Kommentointi on suljettu.