Hurmaava hopeanaamio: Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver

On kyllä myönnettävä, että nykyinen työpaikkani kosmetiikan verkkoparatiisissa, jota myös Eleveniksi kutsutaan, on ollut aivan täydellinen paikka kaltaiselleni tuotehifistelijälle. Olen päässyt työn ansiosta tutustumaan niin moniin kiinnostaviin tuotteisiin ja mielenkiintoisiin tuotesarjoihin ja tekemään niin lostavia tuotelöytöjä, että meinaan välillä ihan ratketa liitoksistani niistä intoillessani.

MariaNilaSilver

Yksi parhaista löydöistäni on ollut Maria Nilan Colour Refresh Pearl Silver -värinaamio*, joka taittaa hiuksista kellertävyyttä. Naamioita on saatavilla myös useissa muissa sävyissä, mutta itse olen vaaleahiuksisena ihastunut aivan erityisesti tähän hopeanaamioon.

MariaNilaSilver

Hiusteni latvat eivät ole vielä täysin kunnossa ja saksille kyllä riittäisi työtä, joten ongelmana on, että monet hopeatuotteet jämähtävät haperoihin latvoihin helposti vähän turhankin tiukasti. Hopeatuotteen tulisikin siis kyetä neutralisoimaan keltaisuutta hyvin, muttei silti olla liian pigmenttinen. Ei ihan helpoin yhtälö.

Maria Nilan hopeanaamio on kuitenkin ollut hommassaan aivan ässä. Paitsi että naamio taittaa kellertäviä sävyjä vetämättä vaaleimpia ja kärsineimpiä suortuviani violeteiksi, kosteuttaa ja pehmentää se myös hiuksiani hyvin -ja vieläpä latistamatta tukkaani. Tämä onkin siis ollut melkoinen hiustuotelöytö!

MariaNilaSilver

Mm. auringonkukan siemenöljyä, arganöljyä ja vehnäproteiinia sisältävä koostumus on siis ollut hiuksilleni optimaalinen tapaus ihan kaikella tavalla.

Blond Hair

Tällä sävyttävällä hoitonaamiolla on ollut ihanaa helliä hiuksia viikottain. Pidän naamiota hiuksissa yleensä n. 5-8 minuutin ajan ennen kun huuhtelen sen pois. Lopputuloksena ovat sileät ja pehmeät hiukset, joiden viileät ja vaaleat vivahteet korostuvat kauniisti.

Maria Nila -tuotteila myy Suomessa tosiaan eleven.fi* ja tämä hopeanaamio löytyy myynnistä täältä*.

(Eikä muuten kannata unohtaa sitä huippumahtavaa Maria Nilan kuivashampootakaan, josta olen jo jonkun aikaa ollut aivan fiiliksissä…)

MariaNilaSilver

Onko joku muu ihastunut Maria Nilan Colour Refresh -värinaamioihin?

11 kommenttia artikkeliin ”Hurmaava hopeanaamio: Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver”

 1. Ihastuneena syoksyin suoraan elevenin sivuille. Juuri tata olen kaivannut! Mutta voiiii…asun toisessa EU-maassa ja voidakseni tilata jotain, vaikkapa tata ihanaa hopeanaamiota, minun pitaisi ensin ottaa yhteytta asiakaspalveluun :((
  Virve kiltti, voisitko vinkata asiakaspalveluunne, etta meita ulkosuomalaisia on jo 1,3 miljoonaa ja varmaan moni meista haluaisi tilata blogisi kautta tutuiksi tulleita ja testattuja tuotteita – olisiko mitenkaan mahdollista helpottaa prosessia?!
  Nytkin, jos haluaisin tilata tuotteita, tuo alennusaika ehtii umpeutua ennen kuin saisin tilattua.
  Jos viet asiaa eteenpain, olen kovasti kiitollinen, enka varmaan ole ainoa.

  • Hyvä, että kysyit! Tässä helppo ratkaisu ulkosuomalaisille:
   Suomalainen eleven.fi toimittaa vaan Suomeen, mutta samat tuotteet ovat saatavilla myös englanninkielisestä verkkokaupastamme eleven.se/en, joka toimittaa tuotteita laajasti ympäri Eurooppaa ja usein tarvittaessa myös muuallekin. 🙂
   Ja don’t worry, uusia tarjouksia tulee jatkuvasti. 🙂

  • En ole varma, puhummeko nyt eri asiasta, mutta tämän naamion koko on 300 ml kuten elevenin sivuilla näiden yhteydessä lukee. 🙂

 2. Moi! Mites toi sinertävä naamiosävy azure, käviskös se taittamaan rusehtavaan tukkaan pois oranssisuutta? Vai onko se ihan siniselle tukalle tarkotettu?

 3. Hei. Olen ahkera blogisi lukija. Innostuin niin tästä tuotteesta, että kävin nettisivuilla tutkimassa eri mahdollisuuksia. Ja törmäsin hyvinkin yleiseen ongelmaan, nimittäin inci-listan puuttumiseen. Itse olen kolmelle aineelle allerginen ja joudun aina uusissa tuotteissa tarkistamaan incin ennen ostopäätöstä. Nyt kun työskentelet alalla, niin osaatko kertoa miksi ei nettikauppoihin laiteta tuotteen inciä? Sinä onneksi blogissasi otat kuvan aina siitä, että näkee sen. Kiitos erittäin hyvästä ja mielenkiintoisesta blogista.

  • Minulla on tavoitteena, että saamme jossakin vaiheessa elevenin suomalaiseen verkkokauppaan kaikille tuotteille näkyviin INCI-listat, mutta koska se usein vaatii melkoista näpyttelyä (niitä ei läheskään aina saa vaan suoraan sähköisessä muodossa maahantuojalta), on harvalla yrityksellä resursseja niiden syöttämiseen.

   Toivottavasti tosiaan saisimme joskus kaikkiin tuotteisiin listat, mutta tällä hetkellä ja näillä resursseilla sei ei vaan ole vielä valitettavasti ollut meilläkään mahdollista. :/

   • eikö inci-listasta voi ottaa kuvaa ja liittää tuotekuviin? sisältävätkö shampoot natriumlauryylisulfaattia?

 4. Hajusteyliherkkänä turhaudun siihen, että edelleen kosmetiikassa ja pesuaineissa käytetään kovin paljon myös niitä ärsyttävimpiä hajusteita. Tämä tuote olisi sitä, mitä tarvitsisin, mutten voi inciä kurkattuani kuvitellakaan käyttäväni sitä. Muut kuitenkin käyttävät useampaa vastaavaa tuotetta päivittäin ja se aiheuttaa minulle jo ihan riittävästi ongelmia ja pahoinvointia.
  Myös myyjien kuulen usein perustelevan, ettei tuote tuoksu voimakkaasti. Ei ole kyse siitä, vaan niistä raaka-aineista.

Kommentointi on suljettu.