Testissä yksi maailman hypetetyimpiä kasvosuihkeita

*Sis. mainoslinkin

Fiilistelen usein erilaisia kasvosuihkeita, sillä niistä on tullut kiinteä osa ihonhoitorutiiniani. En ole varmasti ainoa, joka on nykyään adoptoinut ne ihonhoitoonsa, sillä huomaan töissäkin niiden myynnin lisääntyvän jatkuvasti. Itseasiassa yhdestä kasvosuihkeesta kiinnostuin kovasti alunperin juurikin nähtyäni että sen myynti kohosi ensin emoyhtiömme Ruotsin verkkokaupassa ja sai sitten perästä vielä hyvin selkeän nousun myös meillä Suomessa. En todellakaan voinut olla selvittämättä, mistä tuotteen suuri suosio oikein johtuu.

 Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kasvosuihke on Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rose Water, joka on merkin epäpuhtauksille tarkoitetun täsmähoidon kanssa Suomessakin supersuosituksi nousseen tuotemerkin myydyimpiä tuotteita. (Täsmähoidosta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Tuotepakkauksen taakse kirjoitettu teksti alkaa melko paljon lupaavalla lauseella: ”Once you have tried our rejuvinating facial spray, you won’t want to be without it.”  Merkin oma kotisivu määrittelee suihkeen jopa kulttisuosikiksi ja meikkitaiteilijoiden must have -tuotteeksi.

Onnekseni konttorillamme oli tuotteesta näyte, jota kasvoilleni suihkuttelemalla kasvoilleni aloittaa tuttavuutemme. Näytteen oli oikeastaan ominut työpöydälleen kollegani, joka kuitenkin onneksi sattui istumaan vieressäni, joten saatoin kurkotella pulloon helposti.

Tykkään, että minulla on käytössäni erilaisia kasvosuihkeita. Toisissa on märempi suihku kuin toisissa, toiset sopivat enemmän ihon hoitoon ja toiset taas meikin päälle  ja jotkut sitten hieman kaikkeen. Tämä suihke osoittautui sellaiseksi hieman kaikkeen sopivaksi tapaukseksi, mikä on varmasti sen suosion syynä – tuote nimittäin tahkoo ihan kaikkialla kokoajan pelkkiä huippuarvosteluja.

 Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tuotetta voidaan käyttää niin meikin kiinnitykseen ja ihon heleytykseen kuin kosteuttamaan, rauhoittamaan kuin myös virkistämään ihoa. Sitä voi käyttää kasvojen lisäksi myös vartalon iholla ja jopa hiuksissa. Tuotteen nimen mukaisesti siinä on hyvin ruusuinen tuoksu, joka tietysti tyypillisesti jakaa mielipiteitä, mutta ilmeisesti se ei ihmisiä tämän tuotteen kohdalla ole ainakaan haitannut, sillä tuotteesta on tullut erittäin suosittu.

Täytyy myöntää, että kasvosuihke lunasti kaikki odotukseni. Sen suihke oli tarpeeksi hienojakoista sopiakseen meikkipohjan päälle pitkin päivää suihkutettavaksi, mutta silti tarpeeksi runsasta, että siitä tuntui olevan ihonhoidossakin hyötyä. Suihke toi iholle pehmeän ja kosteutetun olon, mutta ei silti klähmäistä tunnetta.

Luin Mario Badescun kotisivulta myös vinkin, että kasvosuihketta voisi suihkuttaa ennen meikkivoiteen tai peiteaineen levitystä meikkisieneen tai meikkisiveltimeen heleämmän lopputuloksen luomiseksi. Tätä heleyttävää vaikutusta voi tehostaa vielä suihkuttamalla tuotetta lisää meikkipohjan viimeistelyvaiheessa. Kesällä suihkeesta puolestaan saa entistä raikastavamman tietysti, jos sitä säilyttää jääkaapissa, mutta itse en kyllä käy jääkaapilla ihan niin tiheään, että muistaisin sitten enää käyttää tätä…

 Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Itse olen tykännyt pitää tätä nimenomaista kasvosuihketta työpöydälläni, jossa se on ollut valmiina kaikkeen. Se on kosteuttanut ja raikastanut ihoani pitkin päivää sekä tuonut sille heleyttä silloin, kun pieni extraboostaus on ollut paikallaan. Näyttöpäätteen äärellä työskentely on varsinkin syksyllä (ja epäilemättä jälleen edessä olevana talvena) sisäilman muutenkin kuivuessa vetänyt kasvojeni ihon välillä päivän aikana koville ja tämä on ollut loistava tuote tarttua silloin. Tämä kasvosuihke saa aivan ehdottomasti myös minun ääneni!

Ainoa ongelma tuotteessa on sen pullokoko, joka tekee siitä keljun ottaa matkalle mukaan. Pullo on 118 ml eli isompi kuin useampien merkkien tyypillisesti 100 ml pullot, jotka voi vielä viedä läpi turvatarkastuksesta.

Mario Badescu -tuotteita myy Suomessa Eleven.fi ja *Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rose Water -kasvosuihke löytyy myynnistä täältä.

 Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kuka muu on Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs and Rose Water -kasvosuihkeen fani?

Yksi kommentti artikkeliin ”Testissä yksi maailman hypetetyimpiä kasvosuihkeita”

  1. Tämä oli Elevenin joulukalentesissa. Olen käyttänyt aamulla ennen primeriä ja kokeili ennen meikkivoiteen tasoitusta. Siis, kun olin töpötellyt meikkivoide täplät kasvoille suihkautin päälle ja sitten taputtelin blenderillä. Aivan kuin meikkivoide olisi levinnyt himpun verran paremmin…

Kommentointi on suljettu.