Testattu: FOREO Luna Play

*Sis. mainoslinkin

Muistatteko, kun fiilistelin teille jo jonkun aikaa sitten silikonisista kasvojenpuhdistuslaitteistaan tunnetun Foreon pikkuruista Luna Play -laitetta? En ollut vielä siinä vaiheessa päässyt itse kokeilemaan sitä, mutta sittemmin asia on saatu korjattua – sillä seurauksella, että olen aivan myyty!

Foreo Luna Play

En lässytä nähdessäni koiria tai muita pieniä eläimiä, mutta tämä pikkuruinen ihonhoitolaite saa minut kyllä lässyttämään. Tämä on vaan niin mielettömän ihana ja suloinen!

Pienen macaron-leivoksen kokoinen laite oli näyttänyt minusta etukäteen hurmaavalta, mutta olin salaa mielessäni silti miettinyt, että mahtaisiko se olla loppujen lopuksi liian pienen tuntuinen vekotin kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Olisiko se vaan ärsyttävän pikkuruinen ja veisikö ihonpuhdistus sillä liikaa aikaa?

Foreo Luna Play

Kuten olen blogissani jo useaan kertaan hehkuttanut, on tämän isosisko Luna Mini ollut minulla käytössä jo toista vuotta enkä enää luopuisi siitä mistään hinnasta. Värähtelyteknologiaan perustuva puhdistuslaite on silikoniharjastensa ansiosta jopa 35 kertaa hygieenisempi kuin kasvoharja, minkä lisäksi Mini-laitteeni akku kestää 300 käyttökertaa tunnin latauksella (!!!), eli käytännössä riittää, kun sen lataa kerran vuodessa.

Olinkin utelias kokeilemaan, olisiko tästä pikkulaitteesta mihinkään. Minulle tarjoutui onnekseni vähän aikaa sitten töiden kautta tilaisuus päästä käymään Foreon Ruotsin pääkonttorilla tutustumassa merkin laitteisiin oikein kunnolla ja sain kotiinviemisenä sieltä tämän Luna Play -söpöläisen, joka on täydellinen tapa tutustua Foreoon: edullista Play-mallia ei voi ladata, mutta sen akku kestää jopa 100 käyttökertaa, minkä ansiosta se on täydellinen tuote niille, jotka pähkäilevät, kannattaisiko Foreoon investoida ja tulisiko sitä oikeasti sitten myös käytettyä. Yli kolmen kuukauden jokailtaiseen käyttöön riittävä laite auttaa varmasti antamaan vastauksia.

Foreo Luna Play

Saamani laite lähti tietysti heti kokeiluun ja hurmasi minut välittömästi. Se istui käteeni täydellisesti, käsitteli kerralla sopivan pinta-alan ja mukaili kasvonpiirteitäni jopa melkein isosiskoaan Miniä paremmin.

Olin aivan hullaantunut ja aloin jopa harkita, hankkisinko itselleni Foreon Luna Go -laitteen, joka on halkaisijaltaan saman kokoinen, mutta hieman paksumpi ja siinä on ladattava akku. Lisäksi siinä on kääntöpuolella vielä anti-age-hoitopinta ja sen voi hankkia omalle ihotyypilleen sovellettuna versiona.

Vaikka Foreo Luna Play onkin kätevä tapa tutustua silikonilaitteella tehtävään ihonpuhdistukseen mietityttää monia tietysti laitteen ekologisuus.  Kysyinkin Foreolla heti laitteen kierrätyksestä ja sain siihen hyvän vastauksen: silikonipinnan voi leikata irti, jonka jälkeen laitteen kaikki laitteen osat voi kierrättää asianmukaisesti:

Foreo Luna Play recycle

Sanoisin kuitenkin, että minulla on paljon parempi idea:Laitetta ei nimittäin todellakaan kannata sen akun kuoltua laittaa osiksi ja kierrätykseen, vaan sille voi antaa uuden elämän kompaktina apuvälineenä meikkisivellinten puhdistuksessa! Tämähän on ihan kuin sivellinten puhdistukseen tarkoitettu pieni silikonimatto!

Kun ideana vielä on, että Play-laite ostetaan vain kerran ja kun siihen rakastuu niin täysillä, ei enää toiste hanki latauskelvotonta Play-versiota vaan siirtyy vuosia kestävään ladattavaan malliin, ei sen hankinta ole ollenkaan epäekologista.

Foreo Luna Play

Jos joku siis miettii, että onko Luna Play hyvä tapa tutustua Foreoon, niin ehdottomasti on. Laite on riittävän kokoinen, aivan hemmetin suloinen ja lisäksi siitä saa tosiaan vielä akun kuoltua tehtyä mielettömän hyvän ja kätevän apuvälineen siveltimien puhdistukseen.

*FOREO LUNA Play löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Edit. FOREO on tehnyt vielä tätäkin laitetta paremman vekottimen, jota suosittelen mielummin. Uudempi FOREO LUNA Play Plus on paristokäyttöinen, eli siitä riittää iloa vuosiksi. FOREO LUNA Play Plus -laitteesta voi lukea tästä uudemmasta postauksestani. 

Foreo Luna Play

Kenellä on jo oma Foreo Luna Play?

11 kommenttia artikkeliin ”Testattu: FOREO Luna Play”

  1. Kiitos mahtavista tuote-esittelyistä! Näitä juttuja on kiva seurata! Harmi vaan, että esim Japanin tuliaisia ei saa Suomesta….Olisiko mahkuja lisätä esim nettisivusto, joista aina kyseistä tuotetta voisi tilata? Kiva blogi, kiitos siitä!

    • Olen yrittänyt kirjoittaa vain japanilaisista tuotteista, joita voi tilata helposti eBaysta. Olen ainakin yrittänyt mainita tästä aina jokaisessa niitä käsittelevässä postauksessa. Pahoittelen, jos tämä on joskus unohtunut. 🙂

  2. Ensinnäkin, kiitos ihan mahtavasta blogista 🙂 Unohdan sun blogin aina välillä ja kun tulen taas selaamaan postauksia, tulen niin hyvälle päälle ja saan todella hyviä ideoita meikkaukseen sun muuhun!
    Olen jo varmaan vuoden päivät miettinyt, että pitäisikö ostaa tuo isompi Foreo Luna mutta se hinta, yli 100€ on todella kova hinta. Kaikki tuotearvostelut hypettävät sitä mutta en tiedä, onko siitä tarpeeksi hyötyä mun iholle kun ongelmia ei ole niin paljon (mitä nyt kuivia kohtia ympäri vuoden)…. Tuon pienen skippaan, koska siihen ei tosiaan saa vaihdettua patteria/ladattua.
    Terkkuja toiselta ulkosuomalaiselta Salzburgista 🙂

    • Go on valikoimissa jo nyt, tuli yhtäaikaa Playn kanssa. 🙂 Se on pikkuversio Lunasta kun taas tämä Play on pikkuversio Ministä. 🙂

Kommentointi on suljettu.