Testissä uusi Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri – hyvältä näyttää!

*Sis. mainoslinkin

Moni uusi ripsiväri tarvitsee käytössäni pientä sisäänajoa ennen kuin se kykenee optimaalisiin suorituksiin. Omat ripseni ovat varsin hennot ja useat ripsivärit ovat aluksi liian löysiä kyetäkseen kerrostumaan ripsiini kunnolla. Moni muukin varmasti allekirjoittaa ajatuksen siitä, että ripsiväri on usein parhaimmillaan vasta parin viikon käytön jälkeen.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Korkkasin kuitenkin käyttööni ihan vähän aikaa sitten uuden ripsivärin, joka ei todellakaan tarvinnut mitään parin viikon varovaista tunnustelua. Max Factor lanseerasi juuri uuden 2000 Calorie Curl Addict -ripsivärinsä ja koska ensimmäisestä Masterpiece-ripsiväristä lähtien merkin maskarat ovat kerta toisensa jälkeen olleen makuuni, halusin tietysti testata tämänkin uutuusripsivärin. Kirjoitin töissä siitä tuotekuvausta ja tutustuin siihen sen kautta niin tarkasti, että halusin välittömästi käydä ostamassa sen kokeiluun.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Ripsiväri lupasi nimittäin tehdä juuri kaikkea sitä, mitä omat ripseni tarvitsevat. Paitsi että se lupasi tuuheuttaa ripsiäni lupasi se myös taivuttaa niitä, mikä on aina sellainen lupaus, jota en ihan purematta niele. Ripsivärissä on kaareva harja, joka auttaa kohottamaan ripsiä niiden tyvestä ja sen kerrostettavalla massalla on mahdollista kuorruttaa ripset omaa silmäänsä miellyttävissä määrin ilman, että ripsistä tulee kovan tuntuiset.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Omiin ripsiini on tullut ihan mukavasti pituutta nyt kun olen kasvatellut niitä LiLashin ripsenkasvattajalla, mutta ne ovat silti niin hennot ja värittömät, ettei siitä pituudesta ole ilman ripsiväriä liiemmin iloa.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Kaiken kukkuraksi molempieni silmieni ulkonurkissa on muutama hyvin itsepäinen silmäripsi, jotka sojottavat tikkusuorina alaspäin suostumatta alistumaan yhdenkään ripsentaivuttimen tai ripsivärin tahtoon. Tuuheuttava ripsiväri on todellakin siis se tuote, jota haen ja mielellään vielä ripsiä taivuttavana ja katsetta avaavana, kiitos.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Ja noh, myönnetään, että tämä ripsiväri kyllä tosiaan auttoi ripsiäni kaartumaan. Jopa tuon kuvassa kauempana näkyvän silmän suorat ripset sentään yrittävät kaartua edes hieman. (Toisen silmäni ripset ovat muuten edelleen pidemmät, sillä testasin LiLashin ripsenkasvattajaa aluksi vain toiseen silmään.)

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Ripsiväri tuuheutti ja taivutti ripsiäni ja oli jo ensimmäisellä käyttökerralla mukavan jämäkkää tavaraa. Liirumaisten ripsivärien kerrostaminen ei hennoissa ripsissä oikein onnistu, joten voidemaisen vahamainen, ripset pehmeiksi jättävä koostumus on suoranainen välttämättömyys. Olikin mukavaa, että ripsiväri oli jo valmiiksi tarpeeksi täyteläinen ja parani sitten vain käytön myötä.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Nämä kuvat on otettu ripsiväristä sen ihan ensimmäisellä käyttökerralla. Nyt toista viikkoa ripsiväriä käytettyäni olen siihen entistäkin tyytyväisempi, sillä sitä tarttuu ripsiin kerralla vieläkin runsaammin ja se on tosiaan auttanut pitämään ripseni kaarevina läpi päivän. Tavallisesti ripseni ovat varsin suorat, mutta ripsiseerumien käytön myötä niihin on tullut hieman kaarevuutta. Olen silti käyttänyt niissä päivittäin ripsentaivuttajaa, sillä se avaa katsettani selkeästi. Tätä ripsiväriä käyttäessäni en kuitenkaan ole enää taivuttanut ripsiäni, sillä tämä tuntuu tekevän homman puolestani – kerrankin!

Tässä ripsiväri ripsissäni vielä tänään otetussa kuvassa:

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Olen hieman skeptinen yhä sen suhteen, kykeneekö tämä taivuttamaan jäykemmät ripset ja pitämään helposti suoristuvat ripset kaarella, joten jos joku jolla on haastavammat ripset on jo kokeillut tätä niin kertokaahan meille muille kommenttikenttään kokemuksianne.

*Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri

Kuka kiinnostui Max Factorin 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväristä?

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä uusi Max Factor 2000 Calorie Curl Addict -ripsiväri – hyvältä näyttää!”

  1. Oletko kokeillut Diorin Iconic Overcurlia? Kumpi mielestäsi parempi, jos hakee tuuheutta, pituutta ja taipuisuutta?

Kommentointi on suljettu.