Hätähousun lempparisivellin kasvojen muotoiluun

Kuten aina kerron, en ole erityisen kiinnostunut meikkaamisesta. Haluan, että kasvoillani on onnistunut meikki ja viihdyn kodin ulkopuolella parhaiten meikattuna, mutta minulla ei ole kiinnostusta nysvätä meikin pieniä yksityiskohtia enkä nauti itse meikkaamisesta mitenkään (toisin kuin ihonhoidosta, jonka parissa voin nimenomaan rentoutua pitkäänkin).

Juuri tämän erityisen helppouden innoittamana päädyinkin keväällä Malesiassa käydessämme tekemään erään Tarte-hankinnan, jonka perustelin itselleni paitsi tuotteen elämää helpottavilla ominaisuuksilla, mutta jonka hankinnassa vettä heitti kiukaalle vielä se, että tuote oli Malesiassa huomattavasti Thaimaan hintoja edullisempi.

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jo ennen Malesiaan lähtöä silmäni olivat Bangkokissa Tarten hyllyn edessä seistessä nauliutuneet useaan otteeseen siveltimeen, joka vaikutti samanaikaisesti sekä pelottavalta että kiehtovalta. Tarte Swirl Power Contour & Bronzer Brush -meikkisivellin oli valtava mötikkä erityisesti mitä sen muhkeaan varteen tulee, mutta eipä sen harjaspäänkään koossa ole pihtailtu.

Hymähtelin siveltimelle aluksi, mutta eräänä iltana hotellihuoneessa verkossa surffaillessani silmiini sattui video, jonka jälkeen olin aivan vakuuttunut siitä, että tarvitsin tämän möhkäleen. Sitten silmiini sattui toinen, kolmas ja vielä vaikka kuinka mones muu video, jotka kaikki saivat minut vakuttuneeksi siitä, että tämä suti on juuri sitä, mitä olen jo pitkään kaivannut.

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vahva Kardashian-contour ei ole makuuni, vaan haluan lähes huomaamattomasti kasvoilleni tuovaa sävyä, joka auttaa ihan hitusen muotoilemaan pallonaamaani. En halua, että kukaan voi nimetä, missä menee varjostuksen, aurinkopuuterin ja poskipunan raja, vaan kaipasin tuotetta, joka häivyttäisi ne iholleni vaivatta – minulla kun ei todellakaan riitä kärsivällisyyttä ja intoa muuhun kuin suoraan sanottuna hutiloidenkin onnistuvan lopputuloksen luomiseen.

Tarpen pehmeäkarvainen, synteettisestä harjaksesta tehty sivellin keräsikin ihasteluja juuri siksi, että se teki kasvojen muotoilusta niin helppoa. Kaipasin nopeaa ja idioottivarmaa tuotetta ja tässä sellainen nyt sitten oli.

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Oma tekniikkani on käyttää siveltimen yhtä reunaa aurinkopuuterin levitykseen ja kiitos runsaisen ja pehmeiden harjasten, häivyttävät ne aurinkopuuterin iholle kuin itsestään. Sipaisen poskipunaa siveltimen kapeaan reunaan ja myös se häivyttyy poskipäille ihanan vaivattomasti. Kookkaan siveltimen avulla kalpeille kasvoilleni on helppoa sivellä luonnollista sävyä sivelemällä aurinkopuuteria myös hiusrajaan ja vaikka kasvoille ihan kauttaaltaan, sillä tällä siveltimellä ei synny jyrkkiä varjostuksia vaan luonnollinen lopputulos.

Uumoilin aluksi, olisiko sivellin jälleen niitä tuotteita, joihin hairahtaisin hetkellisesti, mutta jotka sitten kuitenkin jäisivät käyttämättä. Voin kuitenkin rehellisesti ja liitoittelematta kertoa, että tämä sivellin on ollut aktiivikäytössä jatkuvasti siitä asti, kun puoli vuotta sitten sen hankin. Tämä oli ehdottomasti hyvä ja elämääni helpottava hankinta!

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tarte-tuotteita ei toistaiseksi ole myynnissä Euroopassa, eli ne tulee tilata Tarten omalta kotisivulta, joka toimittaa tuotteita Suomeen.  Tuotteiden hintoihin on laskettu jo ALV mukaan eikä niistä noutaessa tule maksettavaksi tulleja tai muita lisäkuluja. Käsittääkseni tilaukset lähetetään Suomeen jonkun muun Euroopan maan kautta, jotta Tarte voi hoitaa homman asiakkaan kannalta mahdollisimman ongelmattomasti. Yli 80 dollarin tilauksiin ei peritä kassalla postikuluja, mutta alle sen olevissa tilauksissa ne ovat $17.95USD.

Tarte swirl power contour & bronzer brush meikkisivellin kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mitäs sanotte näin isosta siveltimestä?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Hätähousun lempparisivellin kasvojen muotoiluun”

 1. Moikka! Törmäsin instagramissa Curlformerseihin ja ajattelin heti että olis siistiä kun testaisit niitä, en kyllä tiiä minkä verran oot kiinnostunu hiustenlaitosta mutta vaikutti just semmoselta uudelta innovatiolta mikä saattaiskin olla kiinnostava 😀

  • Hahhaa, minulla oli nuo itseasiassa joitakin vuosia sitten kokeilussa kun vaikuttivat niin käteviltä. 😀 Tosiasiassa niiden virittely vei ikuisuuden ja koska minulla on aika paljon tukkaa, eivät ne olleet mitenkään kätevät, joten laitoin ne eteenpäin. Nykyään käytössä on hyvä muotoilurauta, joten kiharat syntyvät aamuisin 5 minuutissa. 🙂

 2. Melkoinen suti! Olisipa muuten mielenkiintoista lukea joskus niistä kauneustuotteista, joihin olet ”hetkellisesti hurahtanut” ja jotka sitten ovat kuitenkin jostain syystä jääneet pois käytöstä.

 3. Olen menossa muutaman viikon päästä Rooman Sephoraan, taidan ostaa sieltä jos löytyy näitä.
  Mikä huulipuna sinulla on näissä kuvissa? Olen tuollaista sävyä juuri etsimässä 🙂

  • Huulilla on Linda Hallbergin huulipunaa sävyssä Pink Opal. Koitan tehdä tästä pian postauksen! 🙂

 4. Tuo huulipuna vaikuttaa tosi hyvältä, kiitos tiedosta! Käyn heti tänään ostamassa ☺

  • Olen tykännyt todella paljon, sulaa ihanasti huulille ja voi käyttää myös poskipunana, mutta siinä en ole itse vielä kokeillut. Toivottavasti tykkäät! 🙂

Kommentointi on suljettu.