Yöllisiä tuhkimotaikoja – GlamGlow DREAMDUO

*Sis. mainoslinkin

Uusi vuosi alkaa melkoisella tähtituotteella, jota monen vuoden vaihtumista railakkaasti juhlistaneen iho voisi hyvinkin kaivata. Sain nimittäin blogikokeiluun aivan mielettömän ihanan uutuustuotteen!

Glamglow Dreamduo

Valtavaa hypetystä osakseen saaneen GlamGlow-merkin uusin kasvonaamio on kuin tehty pitkiksi venyneisiin iltoihin ja ihan muuten vain meille, jotka nautimme eniten kasvonaamioista, joita ei tarvitse pestä iholta pois ennen nukkumaanmenoa.

Glamglow Dreamduo

GlamGlow DREAMDUO on kasvojen ihoa yöaikaan hellivä tehotuote, joka yhdistää kaksi erilaista koostumusta. Samaan purkkiin on pakattu seerumi ja sen iholle lukitseva tehokosteuttaja, jotka yhdessä tekevät iholle yön aikana tuhkimotaikoja.

Glamglow Dreamduo

Helmiäishohtoisen Dreamserumin iholle sulava antioksidanttinen koostumus sisältää vitamiineja ja muita ihoa hoitavia ainesosia. Seerumin annetaan imeytyä iholle 30 sekuntia, minkä jälkeen harmaa Dreamseal-tuote levitetään sen päälle. Dreamseal on ihoa ravitseva ja tehokosteuttava tuote, joka sisältää mm. ihoa täytelöittävää ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Harmaasta sävystään huolimatta Dreamseal ei tee ihoa harmaaksi vaan sulautuu iholle.

Kaksiosaisen purkin välikanteen on merkitty tuotteiden oikea käyttöjärjestys ja parasta on, ettei kumpaakaan tuotetta tarvitse pestä iholta pois.

Glamglow Dreamduo

Kaksiosainen yönaamio jätti keveydestään huolimatta iholle hitusen klähmäisen tunteen, mikä on tietysti oletettavaakin. Itse rakastan tuntea, että ihollani on hoitavia tuotteita ja rehellisyyden nimissä sanottakoon, että läträän tavallisia yövoiteita ja seerumeitakin iholleni jo runsaammin, joten olin itse vain tyytyväinen, ettei tämä kadonnut liikaa iholle. Sanottakoon kuitenkin, ettei tämä naamio välttämättä siksi ole kuitenkaan paras mahdollinen tuote niille, joiden nukkuma-asennot saavat kasvot hankautumaan tyynyä vasten (kuten eivät toki muutkaan yönaamiot).

Glamglow Dreamduo

Naamio tuntui iholla kosteuttavalta, mutta epäröin silti, olisiko se kuitenkaan tarpeeksi rasvainen iholleni ja huutaisiko ihoni aamulla apua. Pelkoni oli onneksi turha, sillä minua oli aamulla vastassa erittäin hyvinvoiva iho.

Glamglow Dreamduo

Ihoni tuntui nimittäin todella pehmeältä ja kosteutetulta sekä näytti kauniin heleältä. Naamio oli todellakin pitänyt lupauksensa ja kaunistanut ihoani yön aikana. Tunsin ihon pinnalla edelleen aamulla ennen kasvojen pesua ohuen filmin naamiota, mikä oli omalla ihollani vain hyvä merkki – ilman sitä kosteus pääsisi haihtumaan iholtani liikaa ja ihoni kuivuisi yön aikana.

Glamglow Dreamduo

Aiempi naamiosuisikkini GlamGlowlta oli merkin turkoosiin purkkiin pakattu Thirstymud Hydrating Treatment, joka kosteutti, heleytti ja virkisti ihoani todella tehokkaasti ja tuoksui vieläpä herkulliselta. Olisin tykännyt käyttää Thirstymudia yöllä, mutta naamio oli väriltään hieman rusehtavaa ja jos sitä ei pyyhkinyt iholta kunnolla pois ennen pään painamista tyynyyn sotki se valkoista tyynyliinaani. Tämän vuoksi uusi DREAMDUO -yönaamio päihittikin aiemman GlamGlow-suosikkini.

*Glamglow DreamDuo Overnight Transforming Treatment löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Glamglow Dreamduo

Kuka muu tykkää yönaamioista?

Yksi kommentti artikkeliin ”Yöllisiä tuhkimotaikoja – GlamGlow DREAMDUO”

Kommentointi on suljettu.