Edullinen löytö: kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -suihke

*Sis. mainoslinkkejä

Varsin hiljattain elämääni hiipinyt rakkauteni kasvosuihkeita kohtaan ei varmaankaan ole jäänyt blogiani seuranneilta täysin huomaamatta. Hoitavista kasvosuihkeista on tullut kiinteä (noh, nestemäinen) osa elämääni ja käytän erilaisia kasvosuihkeita pitkin päivää poimien useiden vaihtoehtojen joukosta aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Yksi viimeisimpiä suosikkejani on ollut ihan superhalpa, mutta samalla myös superhyvä tuote, jonka hankkimista eBaysta olin suunnitellut jo pitkään ja jonka sitten Korean reissullani vihdoin itselleni ostin. Jälkikäteen tietysti manasin hölmöyttäni päätyä ostamaan kaupassa tarjouksessa ollut suihke reissusta matkalaukun täytteeksi, kun sen olisi saanut eBaysta kotiin lähes samalla hinnalla…

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist* -suihke on mitä loistavin tuote sekä kosteuttamaan että rauhoittamaan kasvojen ihoa osana ihonhoitorutiinia. Nimensä mukaisesti kasvosuihke sisältää 92% aloe veraa, joka on tunnettu kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tuotteessa on aloe vera -tuotteille tyypillinen kevyen geelimäinen koostumus, joka kuitenkin suihkuaa pumppupullosta vesimäisenä iholle.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Suihke jättää iholle juuri sellaisen tyypillisen hieman nahkeahkon, mutta kosteutetun pinnan, mitä aloe vera -tuotteet yleensäkin kokemuksieni mukaisesti usein  jättävät, joten koen tämän itse parempana tuotteena käyttää ihonhoidossa kuin suihkutella tätä päivän aikana jo meikatulle iholle.

Suihke tuntuu kosteuttavan, rauhoittavan ja pehmentävän ihoa mukavasti ja suihkuaa sille kivan märkänä, minkä vuoksi olenkin käyttänyt tätä usein iltaisin  7 Skin Method -menetelmän mukaisesti iholle ohuita kerroksia kerrostamalla.  (7 Skin Method -menetelmästä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.) Tämä onkin loistaa tuote silloin, kun iho heittää kapuloita rattaisiin ja ärtyy punoittamaan esimerkiksi kuivuuden vuoksi.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Suihketta voi kasvojen lisäksi käyttää tietysti myös vartalon iholle kosteuttamaan ja rauhoittamaan sitä, eli se sopii mukaan vaikka koko perheen kesäretkellekin.

Rakastan itse tehdä halpoja tuotelöytöjä ja tämä on juuri sellainen. Suihkeen saa nimittäin kotiutettua eBaysta itselleen alle kymmenellä eurolla ja sen eBay-myyjät löytyvät täältä*.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Käytättekö te aloe veraa sisältäviä ihonhoitotuotteita?

9 kommenttia artikkeliin ”Edullinen löytö: kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -suihke”

 1. Vaikuttaa tosi kivalta tuotteelta. Varsinkin nyt kun tuo Isotretinoin on alkanut vaikuttaa, niin iho tarvitsee niin paljon kosteutusta kuin mahdollista. On kyllä hauskaa, miten samaan tuotteeseen on saatu geelimäinen koostumus ja suihkemuoto 🙂

 2. Taisin saada näytteitä tuosta toisen tilauksen mukana. On kiva tuote iholle taputeltunakin!

 3. Tätä oonkin kehunut K-Beauty Suomi -ryhmässä useampaankin kertaan, on mun HG-tuote 🙂

 4. Jostain syystä Nature Republicilla on valikoimassaan toinenkin Aloe Vera-suihke, nimellä Real Squeeze Aloe Vera Toner. Samankokoinen pullo (150 ml), mutta hintaa hiukan enemmän.
  Mikähän lie oleellinen ero?

 5. Moikka
  Kun tiedät kuitenkin niin paljon ihonhoidosta ja tuotteista niin uskon että osaat vastata.
  Käytän itse puhdistuksen jälkeen silmänympärysvoidetta, seerumia ja kasvovoidetta, tässä järjestyksessä. Jos lisään siihen hoitonesteen tai kyseisen suihkeen niin mihin väliin sen laittaisin? Kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen 🙂

  • Ihonhoitotuotteet kannattaa pääsääntöisesti levittää kasvoille ohuimmasta aloittaen. Hoitoneste tai kasvosuihke tulee ensimmäisenä, sillä se auttaa tuomaan iholle lisäkosteutusta ja hoitoa. Hoitoneste ihan erityisesti auttaa tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Päälle sitten vielä seerumi ja voide lukitsemaan kosyeus ja tehoaineet iholle. 🙂

   • Ihanaa, kiitos paljon. Kiitos myös mahtavasta blogista, moni tuote on kotiutunut sen myötä minullekin 🙂 mukavaa joulunodotusta 🙂

 6. Hei,
  On varmaan jossain postauksessa ollutkin tulli- ja alvmaksuista, laitan tähän oman kokemukseni.

  Tilasin samalta myyjältä (ebay)peräkkäisinä päivinä kaksi tilausta. Oletin, että jokainen tilaus tulee erillisenä lähetyksenä, jokaisesta tuli sähköpostiin myös oma lähetetty-ilmoitus, ei sitten mennytkään niin, vaan kaikki neljä tulevat samassa lähetyksessä ja rapsahti postilaatikkoon saapumisilmoitus tullattavasta lähetyksestä.

  Tulliselvityshän on helppo, mikäli tietää mikä/tilauksista pitäisi tullata.
  Saapumisilmoitus ei sisällä Value-summaa, tulli ei sitä tiedä, posti ei sitä saapumisilmoituksessa olevassa puhelinnumerossa tiedä.

  Tuli sitten soiteltua sinne sun tänne, postilta sain sitten kehoituksen lähettää sähköpostia heidän huollintaan ja nyt sitte ropisee postin huollinnalle pisteitä ja papukaijamerkkejä roppakaupalla, ei mennyt montakaan minuuttia, kun sain sähköpostin, jossa oli kuva lähetyksen osoitekortista Value-summineen.

  Opetus minulle ja tiedoksi heille, jotka eivät tiedä, että ei kannata tilata samana tai peräkkäisinä päivinä samalta myyjältä kuin alle 22,00 euron arvosta ellei halua maksaa alvia, tullia tästä ei vielä mennyt.

  Kohta 30:n kangasnaamion omistaja

  Tuota suihketta täytyy tilata myöhemmin

 7. Omaan nenään tässä haisi todella paljon alkoholi ja incissä sitä taisi olla aika korkealla :/ Ostin ebayn kautta Jolsen kaupasta juuri hyvien nettiarvostelujen vuoksi.

Kommentointi on suljettu.