Apukeino ehkäisyyn

Tänään blogissa olisi esittelyssä huulikiiltotyyppi, josta tavallaan pidän, mutta josta en silti ole ihan täysin varma, että pidänkö. (Toisin sanoen, esittelen tänään huulikiiltojen Tinder-miehen.)
Minulle päätyi kaverin kautta muutamia YSL:n Golden Gloss -huulikiiltoja, jotka ovat melkoisen jänniä tapauksia ja vaikkeivät ne varsinaisesti näytäkään erottuvan huulikiiltopoppoossa joukosta, on niissäkin silti se oma juttunsa, joka ehkä saattaa teistä jotakuta kiinnostaa. 
Ensinnäkin näissä kiilloissa on vaahtomuoviapplikaattorin sijaan pieni sivellin, joka on joidenkin makuun ensinmainittua vahvemmin. Itse en kuitenkaan välitä siveltimistä niin kovasti, sillä minusta tuntuu, että niillä kiiltoa levittäessä huulten rajakohtiin jää aina ikävän paksu reunus ja kovat rajaviivat.
Näiden kiiltojen juttuna on niiden nimenkin mukaisesti olla kultaisina kiiltäviä, eli sen huulikiilloille tyypillisen märän kiiltoefektin lisäksi jokaiseen sävyyn on ympätty mukaan kultaista shimmeriä. Tai no, oikeastaan jo suorastaan glitteriä. Eikä muuten mitä tahansa glitteriä, vaan 24 karaatin kultaa (0,2% koostumuksesta)!
Jokainen sävy siis hohtaa ja kiiltää huulilla kaikilla mahdollisilla tavoilla.
Kiillot tuntuvat minun makuuni huulilla sopivan tahmaisilta, eli sen verran kevyen klähmäisiltä, että niiden olemassaolon tiedosti, mutta ne eivät vaikuttaneet elämänlaatuni sitä häiritsevästi. (Kuten yksi huulikiilto siis oletettavastikin kykenee tehdä.)

Näissä huulilla herkullisen meheviltä näyttävissä kiilloissa on kuitenkin yksi pieni ongelma. Tai toisaalta, ei se ole välttämättä ongelma, jos sitä ei halua sellaiseksi kokea, joten puhutaan mielummin vaikka piirteestä. Me naiset kun aina mielummin itsemme kohdalla varsinkin haluamme puhuttavan niistä eikä ongelmista.
Kun itse kiilto nimittäin on pyyhkiytynyt huulilta pois, näyttävät huulet yhä silti vielä tältä:
Kullankimalteiset metallihiput ovat liimautuneet niihin niin tiukasti kiinni, etteivät ne meinaa lähteä irti hankaamallakaan, mutta silti niitä kykenee kulkeutumaan taianomaisesti pitkin kasvoja. Ja voi auta armias, jos ikinä erehdyt pussailemaan näitä käyttäessäsi jonkun kanssa! Se ei todellakaan tule olemaan mikään vaivihkainen ja vain salaa annettu pusu, vaan kohde ja tähtääjä osataan liittää toisiinsa helpommin kuin yksivuotialle suunnatun palapelin palaset vielä seuraavanakin päivänä.
 Nämä ovat siis hauskoja tapauksia käyttää silloin, kun tiedossa ei ole kuin kaverillista seuraa ja toimivat minusta myös loistavana vaihtoehtona säärikarvojen ajamattajättämiselle baariin lähtiessä kun haluaa varmistaa, ettei ryhdy liian läheisiin toimiin yhdenkään baarista löytyneen jampan kanssa! Lupaisin näille siis 50 prosenttisen ehkäisytehonkin. Loput 50 prosenttia ehkäisytehosta onkin sitten omasta toiminnasta kiinni.
Oletteko te kokeilleet YSL:n Golden Glosseja? Mitäs tykkäätte?

9 kommenttia artikkeliin ”Apukeino ehkäisyyn”

 1. Vitsikäs postaus!:D ja olen samaa mieltä, tuo "kimallejämä" on monien kiiltojen ongelma!:D

 2. Mulla ei YSL:n huulikiillot toimi yhtään. Karkaavat aina huulten reunoille ja ovat liian tahmaisia. :/

 3. Voi jestas että sä kirjoitat taas hauskasti! 😀 Ainoastaan sun blogista voi lukea jotain tällaista, että huulikiiltokin voi olla ehkäisykeino 😀 Mutta olen kyllä samaa mieltä huulikiiltojen siveltimistä, ei tule nättiä jälkeä.
  Hyvää viikonloppua, Virve!

 4. Näitähän ei siis enää ole, vaan YSL:lle on tullut uudet kiillot tilalle, joiden koostumus on vieläkin näitä parempi. Eli ei mitään sellaisia hippuja, jotka jäisivät pyörimään vielä ens aamuunkin huulille 😀 Ehkä jostain alemyynnistä saattaa löytyä, hyvällä tsägällä 🙂 Mutta mä en hirveästi näistä tykännyt, juurikin tuon hippukoostumuksensa ansiosta, plääh! Ne välillä tuntuivat suorastaan rakeina huulilla, ja hiput kertyivät/jämähtivät varsinkin silloin jos huulet olivat yhtään kuivat (repaleiset) kuten allekirjoittaneella miltei aina on… Eli nou, en tykännyt näistä hirveämmin!

 5. mun mielestä noi on kiiltoina kivoja, mutta pakkaus on jotain kamalaa! nimittäin se VUOTAA, eikä mitenkään ihan vähän. omistan näitä kaksi, joten en usko että olisi kyse mistään maanantaikappaleista.. siispä näiden säilytyksessä on oltava tarkkana, että varmasti pysyvät pystyssä, eikä niitä voi ottaa mukaan ellei halua käsilaukun tahmaantuvan läpeensä.. jos jollain on vinkkejä tähän ongelmaan niin otetaan vastaan!

 6. En oo kokeillut, enkä kyllä aiokkaan XD Näyttää just sellaselta törkyseltä kiillolta, mitä inhoon… Tulee jo kokeilemattakin mieleen mielikuva, että ne maistuu tosi keinotekoselle mansikalle ja vadelmalle yms.

 7. Hei! Itse olen melko YSL-hullu, ja rakastan kaikkea mitä YSL:ltä tulee, niin ei ole yllätys että minä todella pidän näistä.

  Kokeilin näitä ulkomailla ja tykästyin juuri tuohon kultaeffektiin ja tuoksuun. Oikeastaan brändinsä mukaisesti kliseistä, mutta juuri niin taattua laatua. Ihme, ettet pidä sivellinkärjestä- itse luotan juuri sen teräväpiirtoon. Ei tarvitse huultenrajauskynää.

  Kulta on oikeilla tuotteilla poistettuna poissa huulista sekä poskista. Mutta partnerin pusuttelussa olen samaa mieltä: ei glitteriä toisen poskeen! Ellei koe kuumottavaa tarvetta juuri kultansa merkkaamiseen vaikka siellä klubissa! 😛

  P.s. oletko harkinnut karkkipäivä-blogin Sannin tavoin tekeväsi huutajaisia, jolloin kosmetiikkakilosi katoaisivat mukavasti ja niukasti käytetyt tuotteet päätyisivät kuolaajille. Ainakin tykkäisin itse mm. Noista ysl glosseista jos sinulle ei kelpaa. Enkä varmasti ole yksin kosmetiikka-kuolaajana 🙂

Kommentointi on suljettu.