Vuoden 2017 parhaat hiustuotteet

En ole hiusalan ammattilainen, joten hiustuotteissa minulle tärkeimpiä ominaisuuksia on niiden helppokäyttöisyys ja niiden sopivuus huolettomaan hiustenlaittoon. Kokeilenkin mielelläni erilaisia hiustuotteita ja yritän jatkuvasti löytää niitä, jotka tekevät vaaleiden, kasvatusvaiheessa olevien hiusteni kanssa elämisestä helpompaa.

Vuonna 2017 nämä hiustuotteet nousivat suosikeikseni:

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

HOITOTUOTE: The Body Shop Banana Truly Nourishing Mask

Koska kasvatan hiuksiani, haluan tietysti pitää ne hyvinvoivina ja hoidettuina. Tämä blogikokeiluun saamani hiusnaamio ravitsee hiuksia loistavasti ja saa ne tuntumaan ihanan pehmeiltä. Jälkiruokamaisen kermaiselta banaanijäätelöltä näyttävässä hiusnaamiossa on lisäksi herkullinen banaanin tuoksu, josta kaltaiseni banaanifani antaa tietysti lisäpisteitä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

L'Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

SHAMPOO: L’Oréal Paris Colorista Fader Shampoo

Tämä shampoo on suunniteltu erityisesti pesemään hiuksista pois suoravärien väripigmenttien rippeitä, mutta toimii loistavasti myös tavallisena syväpuhdistavana shampoona. Hiusteni vaalea sävy saattaa helposti alkaa samentua, joten niitä kirkastavalle shampoolle on tarvetta. Shampoo pesee hyvin myös hiuspohjan ja irrottaa sinne kertyneen kuivashampoon.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

The Body Shop Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub

HOITOTUOTE HIUSPOHJALLE: The Body Shop Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub 

Hiuspohjalle tarkoitettu kuorintatuote on yksi ylivoimaisesti parhaita tuotelöytöjäni. Tämä tuote sisältää suolakiteitä, jotka auttavat mekaanisen hankauksen avulla irrottamaan hiuspohjasta sinne kasaantuneet muotoilutuotteet kuten esimerkiksi kuivashampoon, johon allekirjoittanut usein turvautuu. Hiuspohjan kuorintatuote jättää hiuksiin raikkaan tunteen ja tekee hiuksista ilmavan tuntuiset, minkä ansiosta ne myös pysyvät puhtaana hieman pidempään.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

SÄVYTYSTUOTE: Fanola No Yellow Shampoo

Hyvä hiussävyä taittava tuote on välttämättömyys vaaleille hiuksilleni ja ylivoimaiseksi suosikikseni nousi tänä vuonna kulttistatuksen saavuttanut Fanola No Yellow Shampoo. Tuote oli niin suosittu Euroopan laajuisesti, että jopa sen valmistajalla oli katkos sen toimituksessa. Erityistä shampoossa on, ettei se nappaa hiuksiin kiinni yhtä helposti kuin moner violetteja sävypigmenttejä sisältävät shampoot tekevät. Tämän ansiosta se taittaa hiuksista erittäin tehokkaasti kellertäviä vivahteita, mutta ei tee hiuksista violetteja. Shampoo sisältää nimenomaan violetteja sävypigmenttejä eikä niin sinisiä kuin monet muut vastaavat tuotteet, jotka yhdessä kellertävän pohjan kanssa saavat hiukset jopa vihertämään.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Muut suosikkituotteeni vaaleiden hiusten sävyn kirkastukseen ja taittoon löytyvät tästä aiemmasta postauksestani.

Dyson Supersonic kokemuksia

HIUSLAITE: Dyson Supersonic

Sain tämän hiustenkuivaajien Teslan blogikokeiluun ja rakastuin siihen niin kovasti, että olisin ehdottomasti valmis maksamaan hiustenkuivaajasta täyden hinnan. Hiustenkuivaaja kuivaa hiukseni tavallista nopeammin ja tuntuu hiuksissa hellävaraiselta, minkä ansiosta se on laite, jota ilman en enää lähde edes matkalle. Käytän hiustenkuivaajaa useita kertoja viikossa, joten laadukas laite on minulle välttämättömyys. Jos hiuksia kuivaa vain satunnaisesti, eivät ne välttämättä tarvitse tätä laitetta, mutta jos föönaus toistuu lähes jokaisella pesukerralla, kannattaa minusta investoida tähän laadukkaaseen laitteeseen.

Hiustenkuivaajasta löytyy postaus täältä.

Hot Sock Diffuser

APUVÄLINE: Hot Sock Diffuser

Jos ei ole valmis maksamaan satasia hiustenkuivaajasta, mutta haluaa tehdä hiusten kuivaamisesta hellävaraisempaa, on Hot Sock Diffuser siihen aivan loistava apuväline. Föönin päähän asetettava lisäosa antaa ilman puhaltaa lävitseen, mutta hajoittaa sen puhalluksen, minkä ansiosta hiusten pörröisyys vähenee. Yksinkertainen, mutta yllättävän tarpeellinen ja loistavasti toimiva apuväline!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Helein Biotin+ kauneusravintolisä kokemuksia

HIUSRAVINNE: Helein Biotin+ Kauneusravintolisä

Olen yrittänyt viimeiset pari vuotta kasvattaa hiuksiani ja syyskuussa 2016 sain blogiyhteistyön kautta avukseni Helein Biotin+ Kauneusravintolisä -tabletit. Biotiinia sisältävät tabletit osoittautuivat niin loistaviksi, että aloin parin kuukauden annokseen riittäneen yhteistyön jälkeen ostaa niitä itse ja nyt olen syönyt niitä yli vuoden hyvällä menestyksellä. Tablettien vaikutukset ovat näkyneet erityisesti tämän vuoden aikana ja ne ovat vahvistaneet kynsiäni, jotka eivät enää liuskotu tai lohkeile, minkä lisäksi ne ovat tukeneet ja nopeuttaneet hiusteni kasvua. Saankin jatkuvasti tutuiltani kyselyjä kasvaneista hiuksistani ja jopa uteluja siitä, olenko ottanut käyttön hiuslisäkkeitä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.


Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet löytyvät tästä postauksesta ja vuoden 2017 parhaat ihonhoitotuotteet puolestaan tästä postauksesta. Jos haluat kurkata kauemmas menneeseen, löytyvät vuoden 2016 parhaat kosmetiikkatuotteet tästä postauksesta ja vuoden 2016 parhaat aasialaiset kosmetiikkatuotteet tästä postauksesta. 

Ostolakossa hiukset

Mitä loistavia hiustuotteita te löysitte vuonna 2017?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2017 parhaat hiustuotteet”

 1. Hiusten keltaisuuden saa pois helpoiten mustikalla.
  Pakastemustikoita kuppiin sulamaan ja sulmismehua ruokalusikallinen tavallisesti käyttämääni perushoitoaineeseen. Max. 2min muhittelua ja normaali huuhtelu. Keltaisuus on poissa ja säilyy pitkään. Ei vaadi pidempää vaikutusaikaa, vaarana sinisyys.

  Ihan paras, edullisin ja hiuspohjalleni järkevin hoito. Holy grail kamaa…

  • Kiva vinkki! 🙂 Veikkaan kuitenkin että omiin hiuksiini ne sinivioletit mustikan pigmentit voisivat tarttua melko tiukasti ja luultavasti melko läikikkäänä lopputuloksena, joten taidan itse suosiolla jättää väliin ja keskittyä kaupan tuotteisiin. 🙂

 2. Jes, viimein tää postaus tuli! Mielestäni on hyvä, että teet blogiisi ”Vuoden x parhaat” -koosteet myös hiustuotteista! Nuo Body Shopin tuotteet ovat tosi houkuttelevia, mutta ehkä pystyn elämään testaamatta niitä? 😀
  Mulle vuoden parhaita hiustuotelöytöjä olivat Tangle Teezer (jonka viimein kesällä hommasin, ja se on _täydellinen_ – hiukset kiittävät siitä!), Invisibobblet ja erityisesti Power-lenkit, jotka hommasin eilen (todella hyviä tämmöisille aika paksuille hiuksille <3, kiitos blogissasi olevasta postauksesta, jonka avulla törmäsin niihin) sekä Garnierin hiusöljy, jonka hintalaatusuhde on mahtava!

  • Kiva kuulla, että postaus oli mieleen! Ajattelin, että koska tänä vuonna olen törmännyt niin suureen määrään hyviä tuotteita, niin parasta hieman jaotella postauksia etteivät veny järjettömiin pituuksiin. 🙂

   Tangle Teezer kuuluu myös omiin suosikkeihini edelleen ja nytkin on Invisibobble Power -lenkki päässä! <3 🙂

 3. Kiva postaus 🙂 Tuo Body Shopin kuorinta on pakko käydä hakemassa. Just sellaista kaipaan tähän talveen.

  2017 parhaat hiustuotelöydöt on ehdottomasti Lushin palashampoot, erityisesti New Hair ja Maria Nilan hoitoaineet. Balmainin suolasuihke on myös huikee, en olis uskonut että toimii pitkälle tukalle 🙂

  • Kiva kuulla, että tykkäsit! 🙂

   Joo, tuo Balmainin suolasuihke on kyllä loistava! Jättää hiuksiin juuri sopivasti rakennetta ilman, että tukasta tulee kuiva ja jäykkä koppura tai liian raskas! 🙂

 4. Mä ostin sun innoittamana tuon body shopin hiuspohjan kuorinnan, ja korvaatko sillä siis shampoon kokonaan? Et käytä normaalia shampoota sitä ennen tai jälkeen? Myös toi hot sock lähti nyt tilaukseen!

  • Riippuu vähän päivästä. Jos tukka on melko likainen, vaahdotan sen ensin äkkiä tavallisella shampoolla, sillä muuten tuo ei aina oikein levity tukkaan kunnolla. 🙂

Kommentointi on suljettu.