Nutri Gold – Loistava kasvoöljy

Tartuin pääsiäisenä naistenlehden välistä löytyneeseen L’Oréalin näytteeseen, joka kuulosti juuri sellaiselta tapaukselta, johon kuivuuteen taipuvainen ihoni voisi yöaikaan käytettynä rakastua. Ihoni on ollut viimeaikoina hieman samea ja vaikuttanut menettäneensä heleyttään. Siksi kaikki varsinkin tehokkaaseen kosteutukseen liittyvät aputoimenpiteet ovat olleet viime viikkoina erittäin suuressa arvossa.
L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Oil on pakattu täyteen ihoa kosteuttavia, ravitsevia ja helliviä öljyjä ja varsinkin yöaikaan käytettynä rakastan läträtä sellaisilla tuotteilla. Seerumiksi tarkoitettua tuotetta voi käyttää iholla yksinään tai voiteen alla ja valitsin itse tietysti jälkimmäisen vaihtoehdon. Läträsin tuotetta jopa tarpeettomankin reilulla kädellä ja päällystin sen lopuksi vielä Lumenen kosteuttavalla kasvonaamiolla ja ihoni tuntui pääsiäisen jälkeen kuin uudesti syntyneeltä. 
Eikä mikään ihme, että tuntui, sillä katsokaapas tämän tuotteen sisältöä. Tämähän on nimensä mukaisesti ihan pelkkää kultaa ja todellakin jopa hieman epätavallinen L’Oréalin tuotteeksi. Tämä on kerrankin pumpattu täyteen ihan oikeasti lähestulkoon pelkkiä ihoa helliviä öljyjä (ja vaikkei INCI-listan ensimmäinen ainesosa olekaan öljy on se todella kosteuttava). Vautsi! 
Öljy osoittautui käytössä erityisen riittoisaksi ja niukalla annostelulla voisin käyttää sitä jopa päivälläkin. Se ei ollut ihan yhtä kevyt tai nopeasti imeytyvä kuin Biothermin Skin Best Liquid Glow -öljy, mutta minusta silti aivan mieletön löytö meille, joiden iho kaipaa tehokasta ravitsemista. 
Tässä on kyllä todellakin hintansa arvoinen (ellei jopa arvokkaampikin) tuote, sillä 30 millin pullolla on hintaa vain noin 20 euroa. Kolmemillinen näyte riittäisi lotraillenkin käytettynä noin viikoksi, eli riittoisaa tavaraa todellakin. Olen ihan myyty ja harkitsen vakavasti tämän ostamista.

Onko joku muu ihastunut L’Oréalin Nutri Gold Extraordinary -kasvoöljyyn?

15 kommenttia artikkeliin ”Nutri Gold – Loistava kasvoöljy”

 1. Minä olen tykästynyt, mutta en ole silti ainakaan vielä raskinut tätä ostaa itselle. 🙂 Monta näytepussia on kyllä lehtien välistä käytelty.

  Vastaa
 2. En oo yleensä innostunut Lorkun marketti ihonhoidosta, mutta tän öljyn INCI on niin vakuuttava, että voisin hyvin kokeilla. Tosi yllätys tuo, että siellä on ihan aitoja öljyjä. O_O

  Vastaa
 3. Hah, hauska sattuma että tässä äskettäin keräsin itelleni lehden välistä talteen kyseisen öljyn näytteen ja pari päivää sitten ajattelin ettei toi voi olla hyvää kun oli Lorealin tuote ja olin jo heittää roskiin. Mutta onneksi en sitä tehnyt ja luin tämän postauksen! Innolla odotan että pääsee illalla pesemään meikit ja läträämään tuon kanssa. Mun iho on alkanut oikutella kuivumisen muodossa, vaikka yleensä onkin vain todella rasvainen :/ Toivottavasti tosta on apua jonkin verran!

  Vastaa
  • Noniin, eilen illalla kuorin ihon ja lätkäisin tuon öljyn naamaan sekä vähän kevyttä kasvovoidetta päälle ja menin nukkumaan. Aamulla odotti pehmeä ja heleä iho! Tavallisesti mun iho rasvoittuu yön aikana ihan älyttömästi, mutta nyt tätä liikarasvoittumista ei ollut tapahtunut. Kuivia länttejäkään ei löytynyt. Ja mitä tuohon tuoksuun tulee, niin itseäni se ei haitannut. Levitettäessä tuoksui yrteille, mutta tuoksu ei jäänyt nenään ollenkaan levittämisen jälkeen.

   Oon kieltämättä aika vakuuttunut, pitää varmaan kotiuttaa tuommoinen pullo kaupasta omaan kaappiin 🙂

   Vastaa
 4. Mä sain joululahjaksi tuon kasvoöljyn ja sen kosteusvoiteen. Pakkauksessa luki että "Ikääntyvälle iholle" ja olin ihan että täh 😀 (oma ikä 20+) Korkkasin kuitenkin molemmat ja lopputuloksena voisi sanoa, että minun iholleni kosteusvoide kävi paremmin 🙂 Öljy oli erittäin voimakastuoksuinen sekoitus eri yrttejä ja aiheutti mulle ilmeisesti näppyjä välillä :/ Mutta mukava oli kokeilla ainakin!

  Vastaa
 5. Kokeilin tätä joskus mutta tuoksu oli niin voimakas ja mielestäni vieläpä pahanhajuinen että jätin käyttämättä!

  Vastaa
  • On tosiaan hieman sellainen minkä itse miellän luonnonkosmetiikkamaiseksi tuoksuksi. En ollut ajatellut tuoksua aiemmin yhtään ennen kuin noin moni sitä kommentoi, mutta joo, tuoksuuhan tuo tosiaan jonkun verran. Menettelee kuitenkin minulle tehokkuuden vuoksi. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti