Villejä ruusuja ja sitäkin villimpi muisti

Tiedättekö sen tunteen, kun on aivan varma, että on tehnyt jotain, muttei sitten löydäkään mistään pienintäkään todistusaineistoa siitä, että olisi tehnyt sen? Juuri niin minulle kävi näiden Lumenen Wild Rose -huulipunien esittelyn kanssa.
Punat ovat olleet minulla jo vaikka kuinka pitkään ja olin käyttänytkin niitä ja päätellyt siitä, että olen aivan varmasti esitellyt ne teille, mutta vaikka kuinka Googlettelin, en löytänyt niistä postausta. Hämmentävää. No, nyt sitten tein sellaisen vihdoin.
Lumene uudisti jo aikapäiviä sitten Wild Rose -huulipunansa ja toi ne tällä kertaa vanhojen punaisten hylsyjen jälkeen jälleen takaisin sinisiin hylsyihin -tällä kertaa tosin hopeisilla korkeilla.
En ole varma, mitä mieltä olen pakkausdesignista. Varsinainen muotoilu on kyllä miellyttävä ja sininen ja hopeinen väri sopivat hyvin yhteen, mutta jotenkin tuo korkki ja puikon alaosa näyttävät minusta vaan olevan eriparia. Kevyt muovinen sininen alaosa yhdistettynä hopeiseen korkkiin, jonka metallinen ulkonäkö saa sen mielessäni vaikuttamaan jotenkin todellisuutta raskaammalta saavat vaan aikaan yhdistelmän, joka ei oikeastaan kolahda minuun ollenkaan. Kokonaan hopeista tai kokonaan sinistä kyllä, mutta yhdessä… ei.
Sain kokeiluuni kolme sävyä: 90 Ilta tummuu, 16 Jääkukkia ja 69 Ruusunmarja.

Kolmikon nudein sävy oli sävy 90 Ilta tummuu. Pidän kevyistä persikkaisista sävyistä, mutta niiden kanssa on usein juuri tämä perus ”nudepunaongelma”, johon tämänkin kanssa törmäsin. Sävyt eivät näytä sulavan huulille kauniisti, vaan jäävät huulten pinnalle ohuena kerroksena, jonka jokaisen uurteen ja huulenrepaleen voi läheltä katsoessa havainnoida.
Suosikkisävyni oli ihanan vadelmainen sävy 16 Jääkukkia, joka suli huulteni pinnalle kauniisti ja näytti niillä todella raikkaalta ja pehmeältä sekä freesiltä, muttei ollenkaan liian räikeältä.
Joukon kolmas tapaus oli sävy numero 69 Ruusunmarja, jonka olisi voinut punan värikooditarran perusteella luulla olevan syvä punainen, mutta joka ei ollut puhdasta punaista loppujen lopuksi nähnytkään. Punertavan oranssinen sävy oli raikas sekä jopa yllättävän kevyt.


 Ymmärrän, että sävytarrojen saaminen huulipunan väriä vastaavaksi voi olla haastavaa, mutta kosmetiikkamyyjänä en osaa kuin sanoa, että pliiiis, yrittäkää nyt edes vähän paremmin! Ei myyjä voi muistaa jokaisen sävyn todellista luonnetta ulkoa ja on keljua etsiä täydellistä punaista huulipunaa ja sitten napata tämä käteensä asiakkaan katsellessa punaa hämmentyneenä pohtien, onko myyjä värisokea.
Olen jättänyt Lumenen huulipunat viimevuosina suosiolla väliin muistaaksenin siitä lähtien, kun punista tuli voimakkaasti tuoksuvia Wild Rose -punia. En tiedä, onko hajuaistini heikentynyt vai onko merkki vihdoin hillinnyt hajusteidensa käyttöä, mutta vaikka punassa kyllä läheltä tuoksutettuna onkin yhä sama Lumenen Wild Rose -tuoksu, on se huulilla jotenkin miedomman oloinen eikä enää samalla lailla leijaile pitkin päivää nenääni. Suuri plussa siis siitä!
Suuren plussan annan myös punien laadusta. Suosikkisävyni 16 Jääkukkia on laadultaan juuri sellainen, mitä hyvältä huulipunalta haenkin. Punasta tulee sopivasti väriä, se sulaa huulille kauniisti jäämättä vain niiden pinnalle ikävänä kerroksena ja pysyy huulilla hyvin tuntumatta kuitenkaan yhtään kuivalta. Punaa on mukava käyttää ja se pitää huulet pehmeän tuntuisina.
Lumenen Wild Rose Lipstickeillä on hintaa n. 10 euroa.
Oletteko te kokeilleet Wild Rose lipstickejä? Mitä mieltä olette olleet koostumuksesta? Entäpä pakkauksesta?

6 kommenttia artikkeliin ”Villejä ruusuja ja sitäkin villimpi muisti”

  1. Mua kans raivostuttaa nuo Lumenen sävytarrat! Aargh! Ei sen oikean sävyn löytäminen tarraan voi olla niin vaikeaa. Lisäksi tuo "Ilta tummuu" on jotenkin todella huono nimi tuolle persikkaiselle? 😀 Nojoo.

  2. Kuka haluu olla "jääkukka"? en tod. valitse nimen perusteella huulipunaani…

  3. Lumenen tuotteet ovat minusta ihan ok noin yleisesti ottaen, mutta kyseinen brändi ei vetoa minuun millään tavalla, joten tuotteet jäävät useimmiten hyllyyn. Pakkaukset ovat minusta tylsiä ja halvan näköisiä, ja nuo huulipunien pakkaukset erityisen rumia 😀 Sääli, sillä Lumenella on joitain oikein hyviä tuotteita. Minä olen tosin harvinaisen tarkka pakkauksista, ja ne vaikuttavat ostopäätökseeni paljon.

  4. En enää uskalla ostaa Lumenen huulipunia, sillä ne ovat aina sävystä riippumatta huulillani pinkahtavia, enkä pidä pinkistä.

    Hylsy näyttää minusta ihan hyvältä, paitsi että tuollainen metallinen osuus on helposti halvan tuntuinen, jos se on kovin kevyt. Joku mattavaalea (Suomi-henkinen :D) olisi ollut ehkä parempi.

  5. Nätimpi tämä pakkaus ainakin kuin se entinen.
    Minulla taas nerkitsee tuotteen laatu enemmän kuin pakkaus koska sehän menee roskiin enkä viitsi sellaisesta maksaa . Pumput ja purkit taas ihania koska ottamalla muovi etiketti pois käytän uudelleen niitä, mikä on ihanaa.Tykkään lumenen tuotteista ja on korvanut moni selektiivisen kosmetiikan tuotteita niillä kun ovat yhtä hyviä ja edullisempia.Mulla on se 16.

Kommentointi on suljettu.