Ei hypensä arvoisia: Fenty Beauty Match Stix -meikkipuikot

*Sis. mainoslinkin

Kuten kerroin, olen yrittänyt luopua tavaroista lisää ja kotonamme ei ole kauheasti ylimääräistä tavaraa, ovat homman keskiöön nousseet väkisinkin kosmetiikkatuotteet, joita minulla on edelleen aivan liikaa.

Olen antanut aivan liian helposti monen kosmetiikkatuotteen jäädä lojumaan nurkkiini ajatellen, että käytän sitä joskus tai teen siitä kyllä vielä blogiin postauksen.

Nyt olen kuitenkin yrittänyt parhaani mukaan luopua ylimääräisistä kosmetiikkatuotteista, sillä on paljon parempi laittaa ne kiertoon nyt, kun ne vielä ovat käyttökelpoisia sen sijaan, että hautoisin niitä kotona loputtomiin ja joutuisin lopulta heittämään ne pois vanhentuneina. (Tätä nyt olen muutenkin pyrkinyt välttämään ja onnistunut siinä varsin hyvin.)

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tällaisia turhaan nurkissani pyörineitä tuotteita olivat mm. Fenty Beauty Match Stix -meikkipuikot, joita himoitsin aivan hulluna niiden tullessa myyntiin, mutta jotka eivät sitten lopulta kuitenkaan olleet millään tavalla minun juttuni.

Olin ostanut paitsi kaksi erillistä korostuspuikkoa, myös kolmen puikon pakkauksen, joka sisältää yhden korostuspuikon lisäksi mattaisen meikkivoidepuikon sekä varjostuspuikon.

Olin varma näitä ostaessani, että ne todellakin tulisivat ahkeraan käyttöön, sillä ne vaikuttivat niin käteviltä. Mattaisilla meikkipuikoilla syntyisi helposti kaunis meikkipohja ja korostuspuikko näytti kädelle kokeiltuna todella upealta.

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Shoppailin itselleni vaalealle iholle tarkoitetun pakkauksen Light 100, joka sisälsi sävyt Linen, Amber ja Starstruck.

Puikot näyttivät ihanilta ja olivat todella käteviä, sillä niiden kyljessä on magneetit, joiden avulla ne kiinnittyvät toisiinsa.

Ne olisivat varmasti tuotteita, joita käyttäisin, sillä niiden kevyet koostumukset mahdollistavat niiden kerrotamisen ja tällaisia puikkoja olisi kätevää kantaa mukana myös matkalla.

Totuus oli kuitenkin, että puikot eivät koskaan päätyneet aktiivikäyttöön ja päädyin nyt vihdoin luopumaan niistä, sillä en henkilökohtaisesti pidä näistä puikoista yhtään enkä saa niitä millään sopimaan omiin tarpeisiini tai käyttömieltymyksiini.

Olen kokeillut niitä moneen kertaan ja yrittänyt tykätä niistä, mutta kun ei niin ei.

Ne eivät todellakaan tuota minulle iloa ja on typerää säilyttää tuotteita vain siksi, että niistä on joskus maksanut, sillä niiden jemmaaminen omissa nurkissa tarkoittaa, etteivät ne voisi koskaan tuottaa iloa kenellekään muullekaan.

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Fenty Beauty Match Stix Linen on sopivan vaalea sävy iholleni, mutta en saa puikolla niin peittävää lopputulosta kuin haluaisin tai jos saan, niin lopputulos ei enää näytä siistiltä.

Voidemainen puikko muuttuu iholle levittäessä lupauksensa mukaisesti mattaisen puuteriseksi, mikä puolestaan ei sovi omalle pinnalta kuivuvalle iholleni yhtään, sillä se vain korostaa ihon pinnan kuivuutta ja saa ihohuokoset sekä muut ihon pinnan epätasaisuudet pomppaamaan esiin.

Meikkipohjasta ei tule luonnollisen kaunis vaan meikatun näköinen. Haluan mattaisen pinnan, mutta lopputulos on kauniimpi, kun luon sen meikkivoiteella ja painelen päälle puuteria.

Fenty Beauty Match Stix Amber on sopivan viileä varjostussävy, mutta myös sen puuterimaiseksi muuttuva koostumus tuntuu minusta henkilökohtaisesti jotenkin vaikealta käyttää enkä saa sillä kaunista lopputulosta vaikka kuinka yritän, sillä sen pehmeä häivytys on jotenkin hankalaa siitä huolimatta, että jopa ostin Fenty Beautyn oman siveltimen, joka on nimenomaan tehty käytettäväksi tämän kanssa.

Tällaiset puikkoon pakatut varjostustuotteet eivät vain ole juttuni, vaan suosin puuterimaisia koostumuksia.

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Fenty Beauty Match Stix Starstruck -korostuspuikko vaikuttaa aivan upealta sävynsä puolesta, mutta minun käytössäni se ei vain toimi (kuten eivät muutkaan kaksi kokeilemaani Fenty Beautyn korostuspuikkoa).

Ensinnäkin tällaiset voidemaiset korostuspuikot eivät oikein ole minun juttuni, sillä haluan puuteroida ihoni ja puuteri taas peittää tämän hehkua.

Tätä pitäisi levittää voidemaisen pohjan päälle, jotta tämän saa häivyttymään, mutta jotenkin tämä ei silti vain häivyty kauniisti millään ja jää vähän liian paksuna kerroksena siihen, mihin puikkoa on vedetty tai vaihtoehtoisesti tämän työstäminen vie meikkipohjan pois muualta.

(Olen myös tämän puikon kanssa käyttänyt Fenty Beautyn omaa sivellintä, joka on kehitetty käytettäväksi korostuspuikkojen kanssa.)

En myöskään saa puikkoa levittymään kevyesti puuteroidullekaan iholle kauniisti, sillä meikkipohja lähinnä vain tarttuu puikon pintaan.

Lisäksi tämä niin ihalta vaikuttanut sävy on aivan liian hileisen kimaltava kasvoillani.

Ostolakossa Fenty Beauty Yach Lyfe Trippin

Tämän korostuspuikon lisäksi olen kokeillut sävyn Yach Lyfe, joka oli kaunis, mutta jonka kanssa ongelmat olivat muuten aivan samat, mutta se ei ollut näin kimaltava sekä sävyn Trippin, joka ei sekään käyttäytynyt hyvin, mutta oli myös liian oranssi omalle iholleni.

Myös nämä kaksi puikkoa ovat lähteneet eteenpäin.

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Omaan käyttööni nämä Fenty Beautyn meikkipuikot eivät siis olleet ollenkaan hyvä hankinta (kuten ei muuten Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation -meikkivoidekaan, josta voi lukea tästä aiemmasta postauksestani).

Nämä sopivat kuitenkin varmasti loistavasti niille, joilla on jo valmiiksi melko tasainen ihon pintatekstuuri eikä iholla ole pintakuivuutta ja jotka tykkäävät meikkipuikoista.

Korostuspuikot näyttävät puolestaan varmasti erityisen upealta varsinkin silloin, jos iholla ei käytä liiemmin muita meikkipohjatuotteita, jolloin niitä voi vaivatta työstää ilman, että muu meikkipohja kärsii.

Olisi kuitenkin ihanaa kuulla muiden kokemuksia ja erityisesti kommentteja niiltä, joilla nämä puikot ovat toimineet hyvin ja joiden käyttöön ne ovat jääneet.

*Fenty Beauty Match Stix -meikkipuikot löytyvät myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Fenty Beauty Match Stix kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Fenty Beauty Match Stix -meikkipuikoista?


Lue myös:
Lemppari: Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto
Huulimaali, jota kaikki kehuvat – Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

3 kommenttia artikkeliin ”Ei hypensä arvoisia: Fenty Beauty Match Stix -meikkipuikot”

  1. Väää, mä niin olisin halunnut tykätä tosta poskipuna/-korostuspuikosta, mutta koostumus oli kyllä valitettavan hankala, vaikka puikkotuotteet ei muuten olekaan mulle ongelma. Vähän samantyyppiseen kuivuuteen olen törmännyt Revlonin poskipunapuikoissa, joista myös olisin sävyjen vuoksi mielelläni tykännyt. :/

  2. Harmi ettei noi toimineet sulla odotetusti :-/

    Itse tykkään käyttää joitain puikkotuotteita niin, että otan siitä puikosta suoraan siveltimeen ja siveltimen kautta kasvoille, testasitko koskaan näin päin:-)

    • Koikeilin siveltimellä ja meikkisienelläkin, mutta näiden koostumus on silti aina iholla huono. :/

Kommentointi on suljettu.