Tähti(silmä) on luotu!

Olen löytänyt ihan vahingossa yhden uuden mascarasuosikin. En ole vielä varma, mille palkintosijalle tämä asettuu, mutta olen kuitenkin varma siitä, että palkintopallilla on tälle paikka.
Kyseessä on Chanelin minua töissä jo useamman kuukauden palvellut mascara, jonka hautajaisia vietin juuri.
Olin tehnyt aiemmin tuttavuutta Chanelin Inimitable Waterproof Mascaran kanssa ja meidän suhteestamme löytyykin varsin positiivinen postaus muutaman vuoden takaa (ajalta, jolloin ripseni olivat vielä nysät eivätkä olleet tavanneet NeuLashia). 
Tämä uusi mascarataistelujen kärkikahinoihin päässyt Chanelin mascara on Inimitable Intense, joka lupaa vieläkin enemmän näyttävyyttä (kuten jo nimi ”Intense” saattaakin fiksumpien korviin lupailla) antaen ripsille paitsi tuuheutta ja pituutta, myös taivutusta ja erottelua. Eli siis aivan kaikkea mahdollista. 
Ja sanoisinkin, että aikalailla kaikkea mahdollista se minun ripsilleni toikin.
Mascarassa on ensinnäkin aivan loistava harja. Kuminen/muovinen/whatsoever harja nappaa kelkkaansa hyvin mascaramassaa, muttei silti tuo sitä ripsiin kerralla liikaa.

 Ripset saavat mascaran kanssa väriä tyvestä latvaan kunnolla ja lisäpituutta ja tuuheutta todellakin tulee, mutta mikään ei tapahdu erottelevuuden kustannuksella.
Katsokaa nyt vaikka itse, mikä loistava tuuheutus ja runsaus, mutta kuinka siisteiksi ripset silti jäävät. Ja tämä mascara oli kuvienottohetkellä ollut minulla jo useamman kuukauden verran käytössä!
Minut tämä ihanuus on vakuuttanut niin hyvin että jopa harkitsin, josko ostaisin toisen samanlaisen itselleni.
Jos siis tahtoo runsasta ja näyttävää jälkeä, mutta samalla kuitenkin sistiä lopputulosta, kehoita vilpittömästi kurkistamaan Chanelin hyllyn ja tutustumaan Inimitable Intense Mascaraan. 
Minulla ei valitettavasti ole tarkkaa mielikuvaa mascaran maahinnasta, mutta meillä tax freessä mascara kustantaa muistaakseni hieman alle 25 euroa, joten arvelisin maahinnan olevan n. 35 euron paikkeilla.

 Muita Inimitable Intensen kanssa tuttavuutta tehneitä? Onko joku muu vakuuttunut tästä tähtisilmien luojasta?

18 kommenttia artikkeliin ”Tähti(silmä) on luotu!”

 1. Herran jestas kuinka ihana !! Jos vaan ois varaa, jos vaan ois varaa..

 2. Ootko kokeillut YSLin Singulier maskaraa? Se on ihan paras ja tekee kans tosiaan kaiken! 🙂

  -Tan

 3. Mascaroiden aatelia! Hintansa väärti! Inimitable on vuosia ollut suosikkini, vaikken mikään tähtisilmä missään nimessä olekaan. Kotikaupungistani sitä ei saa, ulkomailla asuva tyttäreni lähettelee esim. jos Sephoralla on ollut tarjous tai jos käyn naapurikaupungissa ja raaskin ostaa Chanelini. Viimeksi ostaessani se maksoi jotain 34-36€, parisen vuotta sitten.
  Suosittelen!

 4. Tämä on yksi ainoita ripsareita, joista oikeasti pidän. Pitääkin taas pitkästä aikaa ostaa, kun entinen loppuu. :p

 5. Ei taida olla vedenkestävä..? Löytyyköhän tästä sellaista versiota?

 6. Tää ei vissiin oo vedenkestävä? Mites, variseeko ja tahmaako?

  Kiitoos!

 7. Inimitablea olen monta vuotta jo käyttänyt, koska se vaan on niin hyvä! Erottelee ja pidentää hyvin, eikä suttaannu päivän mittaan. Tosin poistaminen on vähän työläämpää, ei lähde pelkällä naamaputsarilla.

  Miten koet tämän eroavan edeltäjästään? 🙂

  – Riikka

 8. Vau näyttävätpä ripsesi hyvältä tuon mascaran kanssa! Minulla on hieman samantapaiset ripset kuin sinulla, voisin ehkä jopa harkita tuon mascaran ostoa. Oletko kokeillut muuten sitä oliko se nyt YSL:n babydollia? onko se minkälainen?

 9. Vaau.. Onko sulla muuten vedenkestäville ripsareille mikä poistoaine? Ostin nyt pitkästä aikaa vedenkestävän ripsarin (FLE), ja mulla on lumenen waterproof silmämeikin poistoaine. Joo, saan sillä ripsarin pois silmistä, mutta se jää sitten levinneenä ympäri naamaa 😀

 10. Ei luoja, minkälaista jälkeä tuolla saa! Harvalla maskaralla saa noin runsaat, mutta samalla siistit räpsyttimet. Taitaa mennä poikaystävän pelikoneet myyntiin, jotta tämä opiskelijatar saa vihdoin ripsensä kuosiin!

 11. no nyt näyttää hyvältä!
  Vannoutuneena wpmascaroiden käyttäjänä on pakko kysyä, että löytyykö tuosta wp-versiota, ja onko sen jälki verrattavissa tähän?

 12. Kylläpä tekee sulle tosi kauniit ripset! 🙂 Jos mun olis vaikea löytää omille ripsilleni (melko hentoiset ja keskipitkät) sopivaa mascaraa niin saattaisin jopa investoida tähän ripsariin, mutta koska pääsen siistin eroteltuun ja silti näyttävään tulokseen esim. Rimmelin mascaroilla niin ei ole tarvetta törsätä Chaneliin.

 13. Ihanaa jälkeä, kun viitsisi pienen omaisuuden ripsariin laittaa niin heti ostaisin. Ihan niin rikas en kuitenkaan taida olla, että 35€ maksaisin yhestä ripsiväristä.

 14. Moro,
  Tekee kyllä loistavan vaikutuksen tuo mascara 🙂
  Tiedätkö lähteekö tää helposti leviimään vuotavissa silmissä? vai kannattaako samatien hommata vedenkestävä versio?

  t.jaana

 15. Miten laitat alaripsiin värin ku ne on niin siistin näköiset? Itse jos yritän laittaa niin on kyllä koko silmän alus musta..

 16. Tämä on ehdottomasti parhaita ripsivärejä mitä on myynnissä.Pysyy hyvin mutta lähtee myös helposti pois ilman erillisiä aineita.Niitä harvoja ripsivärejä mitä olen ostanut ensimmäisen kokeilun jälkeen uudestaan, useimmista ripsiväreistä riittää yksi kokeilu ja aika monet on lentäneet roskiin ensimmäisen päivän jälkeen.

Kommentointi on suljettu.