Elegantit ripset?

Olen viimeaikoina kokeillut yhä enemmän ja enemmän Oriflamen tuotteita ja tehnyt niiden joukosta varsin loistaviakin löytöjä, minkä vuoksi kokeilen aina mielelläni lisää merkin tuotteita.
Tällä kertaa kokeiltavana on ollut blogin kautta saamani Oriflamen luksuslinja Giordani Goldin Lash Panorama Mascara. Eleganssista ja tyylistä inspiroituneen tuotelinjan ripsivärin luvataan antavan ripsille ylellistä kaarevuutta ja kohotusta. 
Mascarassa on minua miellyttävä, kärkeä kohti kapeneva harjaspää, jonka harjakset on kierretty varren ympärille spiraalimaisesti. Ripsiväri lupaa myös pidentävänsä ja erottelevansa ripset sekä pitää ne joustavina ja kiiltävinä.
Omat ripseni ovat melko ohuet, joten suht kookas ja tiheä harjasosa jännitti minua hieman. Monien vastaavanlaisten harjasten kanssa kun on ollut ongelmana, etteivät hennot ripseni kykene edes puskemaan itseään tuuheiden harjasten väliin kunnolla voidakseen saada osakseen kunnollista ripsivärikuorrutusta.
Ripseni kuitenkin menivät ongelmitta Lash Panorama Mascaran harjasten väleihin ja ripsiväri pääsi erottelemaan ja pidentämään niitä. Ripsiväri myös jätti ripset pehmeiksi, jotta ripset näyttivät kauniin kaarevilta eivätkä jäykiltä tikuilta.
Ilokseni ripsiväri myös tuuheutti ripsiäni hieman, jotteivät ne jääneet liian hennon näköisiksi. Minusta lopputulos oli oikein toimiva kevyttä ja luonnollista arkilookkiani ajatellen, minkä vuoksi tämä ripsiväri onkin ollut kaverinani minun suosiessa viimeaikoina usein varsin minimalistista meikkilinjaa.
Kyllä, lopputulos oli tyylikäs juurikin ripsivärin erottelevuuden ja siistin lopputuloksen vuoksi.

Oletteko te kokeilleet Oriflamen Giordani Gold -linjan meikkejä?

6 kommenttia artikkeliin ”Elegantit ripset?”

  1. Mulla on ollut testissä ja blogissani esittelyssä muutamia meikkejä Oriflamen The One -linjasta. Siis täytyy kyllä myöntää, että ne meikit on ollut todellisia löytöjä! 🙂 Mielenkiinnosta voisin tilata kyseisen ripsarin testiin 🙂

  2. Haa jännä homma. Sain tuon samaisen ripsarin lahjaksi ja se on tällä hetkellä mulla käytössä, mut mun piikkisuorisa ripsisä tää ei toimi niin mahtavasti. Kauniin jäljen jättää kyllä mutta sitte ripsistä lähtee taivutukset. :d Osaakko muutes suositella jotain ripsaria joka pitäis taivutukset, ei veenkestävää mielellään? 🙂

Kommentointi on suljettu.