Testissä (loistava) Löwengrip Sensitive Deodorant -antiperspirantti

*Sis. mainoslinkin

Kuten moni varmasti tietää, olen jo pidemmän aikaa hehkuttanut ruotsalaisten kansallisdödöiksikin kutsuttuja Löwengripin antiperspirantteja. Ne myyvät täällä meillä Ruotsissa hullun lailla, mikä ei toisaalta ole minusta ollenkaan ihme, sillä ne ovat loistavia.

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Sain alunperin blogin kautta kokeiluun alkuperäisen Löwengrip Count On Me Deodorant -antiperspirantin ja ostin itse Löwengrip Healthy Glow Deodorant -antiperspirantin.

Ne molemmat vakuuttivat minut tehoillaan täysin ja sen myötä päädyin jopa julistamaan ne parhaiksi koskaan käyttämikseni antiperspiranteiksi.

Löwengripin antiperspiranteista voi lukea aiemman postaukseni täältä.

Paras alumiiniton deodorantti luonnonmukainen Kolme Cosmetics

Päädyin niiden jälkeen kuitenkin testailemaan kotimaista Kolme Cosmetics -brändin deodoranttia, jonka sain viime vuonna TwistBe-verkkokaupasta kokeiluun.

Olen aiemmin suosinut aina antiperpirantteja, sillä pelkkä deodorantti ei ole tuntunut pitävän hien hajua poissa. Kuten aiemmassa postauksessani kuitenkin kehuin, oli Kolme Cosmetics -brändin luonnonmukainen deodorantti loistava ja ensimmäistä kertaa kainaloni pysyivät hajuttomina aamusta iltaan ilman antiperspiranttia.

Pidin dödöstä, mutta koska se ei tosiaan ole antiperspirantti, joka ehkäisisi hikoilua, aloin lopulta kyllästyä siihen, että vaikka kainaloni eivät haisseet, olivat ne kuitenkin helposti märät.

Postauksen aikoihin olin käyttänyt Kolme Cosmeticsin dödöä täysin ongelmitta jo pitkään, mutta sattumalta noin viikko postauksen jälkeen aloin huomata, että kainaloideni iho oli alkanut yllättäen punoittaa, mistä moni oli maininnut ruokasoodaa sisältävien deodoranttien kohdalla.

Lue myös: Paras alumiiniton luonnonkosmetiikan deodorantti

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Näiden vaikutuksesta päätin, että laajentaisin Löwengrip-kokemuksiani hankkimalla käyttööni vielä sen kolmannen Löwengripin antiperspirantin, jota en ollut aiemmin kokeillut, eli Löwengrip Sensitive Deodorant -antiperspirantin.

Oli ihanaa ottaa se käyttöön, sillä paitsi että oli mukavaa saada jälleen nauttia kuivista kainaloista, helpotti kainaloideni ihon punoitus jo parissa päivässä. Tämän jälkeen palautin Kolme Cosmeticsin deodorantin käyttööni niin, että käytin sitä joka toinen päivä ja Löwengripin antiperspiranttia joka toinen päivä.

Tämä yhdistelmä on toiminut ongelmitta nyt reilun kuukauden eikä kainaloideni punoitus ole palannut. Pidän siis edelleen Kolme Cosmeticsin deodorantista, mutta ihan päivittäin en minäkään näköjään voi sitä käyttää, minkä opin vasta useamman kuukauden päivittäisen käytön jälkeen.

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Löwengrip Sensitive Deodorant -antiperspirantti lupaa kahden muun antiperspirantin tapaan pitkäkestoista pitoa, mutta sen lisäksi se lupaa rauhoittaa kainaloiden ihoa.

Tuotteen ainesosalista onkin hieman erilainen kuin kahden muun antiperspirantin, eli siinä voisi sanoa olevan melko perussisältö. Käytössä on kuitenkin osoittautunut, että tuote on erinomaisesti formuloitu ja vaikuttaa samalla tavalla pitkäkestoisesti hikoilua ehkäisten kainaloissani kuin kaksi muutakin Löwengripin antiperspiranttia.

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Löwengrip Sensitive Deodoranti -antiperspirantissa on kahta muuta antiperspiranttia miedompi tuoksu, mutta täysin tuoksuton se ei ole. Antiperspirantti sisältää hajusteita, mutta ne ovat tässä versiossa mielestäni hyvin mietoja.

Antiperspiranttia suoraan pakkauksesta tuoksuttaessa tuote tuoksuu puhtaalta, ehkä kevyen kukkaiselta, mutta kainaloissta tuoksu ei omaan nenääni aikanaan liiemmin leijaile ja haihtuu minusta muutenkin nopeasti.

Tämä versio on siis kahta muuta hellävaraisempi, mutta omissa kainaloissani yhtä hyvän pidon tuova.

Lue myös: Aiheuttaako antiperspirantti rintasyöpää?

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Itselläni Löwengripin antiperspirantit toimivat parhaiten, kun käytän niitä illalla puhtaisiin kainaloihin, kuten pitkävaikutteisia antiperspirantteja yleensäkin suositellaan käytettävän.

Tämä johtuu siitä, että antiperspirantit vaikuttavat auttamalla ehkäisemään kainaloiden hien eritystä ja kun antiperspirantti pääsee asettumaan aloilleen rauhassa yöllä, jolloin kainaloiden hikirauhaset eivät ole yhtä aktiivisessa toiminnassa kuin päivällä puuhaillessa, voi antiperspirantti myös pitää paremmin.

Minulle tämä käyttötapa sopii hyvin, sillä olen itse iltasuihkuttelija ja haluan mennä lakanoiden väliin suihkun jälkeen. Moni, joka käyttää Löwengripin antiperspirantteja on kuitenkin kertonut, että käyttää niitä aamulla ja ne ovat pitäneet heillä hyvin.

Ne voivat siis toimia hyvin aamullakin, mutta jos tuntuu, ettei ymmärrä niiden hypeä eivätkä ne ole pitäneet erityisesti, niin suosittelen kokeilemaan niiden käyttöä puhtaissa kainaloissa illalla. Näin ne pitävät itselläni kainalot kuivina ja raikkaina aina seuraavan illan suihkuun asti.

Lue myös: Tämän vuoksi antperspiranttia kannattaa laittaa yöksi

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Kaikilla sama tuote ei toki toimi samalla tavalla, mutta olen kuullut näistä antiperspiranteista paljon kehuja todella monilta muiltakin. Jos haussa siis on hyvä antiperspirantti, suosittelen kokeilemaan näitä.

En ole itse varma, mikä näistä kolmesta on suosikkini, sillä kaikki näistä pitävät loistavasti. Sanoisin, että Healthy Glow taitaa tällä hetkellä olla lempparini kahta muuta hieman hoitavammalta vaikuttavan sisällön vuoksi.

*Löwengripin antiperspirantteja myy mm. Elevenin verkkokauppa.

Edit. Hieman voimakkaamman hikoilun päivänä huomasin, ettei Sensitive-versio pidä ihan yhtä tehokkaasti kuin kaksi muuta ovat pitäneet minulla. Se toimii hyvin perusarjessa, mutta kaksi muuta ovat sitä hieman pitävämpiä.

Löwengrip Sensitive Deodorant antiperspirantti kokemuksia Virve Fredman

Millaisia kokemuksia teillä on Löwengripin antiperspiranteista?

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä (loistava) Löwengrip Sensitive Deodorant -antiperspirantti”

  1. Olen tykännyt kovasti Löwengripin antiperspiranteista! Tämä sensitive -versio ei ole pitänyt niin hyvin, mutta en ole vielä kokeillut iltaisin laittamista. Muutoinkin Löwengripin tuotteet ovat olleet hyviä, mm. hiusten muotoilutuotteet.

    • Löwengripillä on tosiaan kyllä loistavia tuotteita, pitäisikin laajentaa kokeiluja entisestään. 🙂

  2. On tosi hyvää kamaa, mutta pakkaus vuotaa helposti ellei ole korkki ylöspäin. Useammalla reissulla olen joutunut tämän toteamaan sen kautta, että joudun putsaamaan kaikki lähellä olleet kamat 🙁

    • Aah, voi ei. :/ Omat dödöni ovat matkustelleen mukanani paljon (minigrip-pussissa muun kosmetiikan kanssa), mutta ei ole tapahtunut vastaavaa. Lentokoneessa ilmanpaineen vaihtelu on yleensä saanut dödöjäni ”räjähtelemään”, mutta nykyään olen laittanut ne niin tiukasti kiinni, ettei sitä ole tapahtunut näidenkään kanssa.

      Hyvä, että jaoit tämän, niin muut osaavat varautua. 🙂

Kommentointi on suljettu.