Testissä hypetetty Neogen Real Fresh Foam Green Tea -puhdistusvaahto

*Sis. mainoslinkin

Blogiani seuranneille ei ole varmaankaan jäänyt epäselväksi, että olen todella ihastunut korealaiseen Neogen-merkkiin. Pienimuotoisena missionani onkin kokeilla läpi kaikki sen tuotteet ja olen projektini kanssa jo ihan hyvällä mallilla.

(Aiempia Neogen-ihastuksiani ovat olleet Neogen Bio-Peel Gauze Peeling -kuorintalaput,  Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikko, Neogen Real Flower Cleansing Water -puhdistusvedet sekä Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask -kangasnaamio.)

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Yksi viimeisimpiä kokeilujani on superhypessä oleva Neogen Real Fresh Foam Green Tea -puhdistusvaahto, jonka shoppailin mukaan Etelä-Koreassa käydessäni.

Puhdistusvaahto sisältää mm. fermentoitua vihreän teen uutetta, jonka kerrotaan kosteuttavan ja kirkastavan ihoa.

Lue myös: Mikä ihmeen fermentoitu kosmetiikka?

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Neogen-puhdistusvaahtoja on saatavilla neljässä veriossa, joista itseäni tämä epäpuhtauksiin taipuvaiselle seka- ja rasvoittuvalle iholle suunnattu versio kiinnosti alun perin kaikkein vähiten.

Bongasin sen Soulista kuitenkin erittäin edulliseen hintaan ja jostain syystä se oli noista neljästä ainoa versio, jota kivijalkamyymälöissä oli tarjolla, joten päädyin sitten kiikuttamaan sen uteliaana kassalle.

Lue myös: 7 vinkkiä parempaan ihonpuhdistukseen

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Puhdistusvaahdossa on kuohkea koostumus ja sen annosteluksi riittää 1-2 pumppausta.

Puhdistusvaahtoa suositellaan käytettäväksi nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä niinkään meikin poistoon ja se onkin täydellinen tuote kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen.

Puhdistustuotteen pohjalla näkyy vihreän teen lehtiä, mutta pakkaus on itseasiassa tehty niin salakavalasti, ettei pullon pohja ole yhteydessä muuhun pulloon eivätkä lehdet siksi pääse tulemaan pullosta ulos.

Tämän voi todeta kääntämällä pullon ylösalaisin ja yritin jopa säilyttää pulloa vuorokauden tuossa asennossa saadakseni selville, olisiko alaosassa sittenkin joku pienen pieni aukko, josta neste tihkuisi isompaan säiliöön. Ei ollut.

Lue myös: Tämä tuote on yleisin syy ihon pintakuivuuteen

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Puhdistusvaahto levittyy iholle pehmeänä ja tuntuu kasvoilla miellyttävältä.

Se pesee ihon hyvin puhtaaksi, mutta ei silti jätä sille kiristelevää tunnetta.

Vaikka puhdistusvaahto on hellävarainen, taitaa se kuitenkin olla ihan hieman liian pesevä omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni talvella, joten kolmasosan pullosta käytettyäni siirsin sen laatikkoon odottamaan tulevaa kesää ja Bangkokista paluuta.

Lue myös: Tämän vuoksi ihonpuhdistustuote kannattaa aina vaahdottaa

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Ihan erityistä tässä tuotteessa kuten monissa muissakin Neogen-tuotteissa on niiden ainesosalista.

En nähnyt sitä pullossa, joten kurvasin merkin verkkosivuille, jotka selvensivät hyvin, miksei listaa oltu voitu painaa pullon kylkeen.

Tuote sisälsi nimittäin yli 120 ainesosaa, joista lähes kaikki näyttivät olevan erilaisia luonnon uutteita tai fermentoituja luonnon tehoaineita.

Yksittäisten aktiiviaineiden pitoisuus ei siis voi olla kovin korkea, mutta toisaalta voi olla, että merkki on kehittänyt erityisiä yhdistelmiä, joissa aktiiviaineet toimivat synergiassa ja 1+1 onkin 3 tai jopa neljä kahden sijaan.

Lue myös: Maailman paras puhdistusgeeli on löytynyt

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Aion jatkaa tutustumista näihin Neogen-puhdistusvaahtoihin vielä muiden versioiden kanssa, sillä sekä Neogen Real Fresh Foam Cereal Cleanser, Neogen Real Fresh Foam Cranberry Cleanser että Neogen Real Fresh Foam Blueberry Cleanser vaikuttavat kaikki hyvin kiinnostavilta tuotteilta.

*Suomessa puhdistusvaahtoa myy Bearelin verkkokauppa täällä.

Neogen Real Fresh Foam Green Tea ostolakossa virve vee kokemuksia

Onko jollakin kokemuksia tästä tai muista Neogen Real Fresh Foam -puhdistusvaahdoista?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä hypetetty Neogen Real Fresh Foam Green Tea -puhdistusvaahto”

  1. Ostohaluja innoittava pakkaus 🙂 Mikà nàistà sopisi parhaiten herkàlle ja pintakuivalle iholle? Onko se tuo Cereal Cleanser? Entà miten on ph:n laita, onko se sopivan matala? Kohta Dr Jartin puhdistusvaahto loppuu ja pitàà miettià uutta tilalle, siinàhàn on korkea Ph ja haluaisinkin seuraavaksi ihoystàvàllisemmàn ph:n.
    Toivotan sinulle myòs ihania kokemuksia Thaimaassa, luen blogiasi joka pàivà ja jààn innolla odottamaan kuulumisiasi. Hyvàà alkanutta vuotta!

  2. Tää on ollut mulla nyt pari viikkoa käytössä ja oon aivan rakastunut! Toimii omalle sekaiholle täydellisesti! Ei oo ihohuokoset pysyny näin puhtaana millään muulla putsarilla aikaisemmin. Ainoo vaan et tuntuu kuluvan aika nopeesti, mut tulee ehkä käytettyä vähän turhan reilusti kerralla (ja mieskin taitaa käydä samalla putelilla). 😀 Seuraavaksi aion kokeilla sen mustikkaversion. Se vois talvella olla hyvä, varsinkin jos pakkaset yhtään tästä kiristyy ja alkaa naama kuivumaan enempi.

  3. Ostin joku aika sitten ja musta tää on ihan ok, käytän myös kaksoispuhdistuksessa toisena, mutta en ehkä ihan ymmärrä hypetystä? 😀

  4. Onko sulla sattumalta kokemusta cosrx:n padeista, niistä muovipurkeista joissa on toner yms lappusia? Niitä taisi jossain kohtaa olla elevenilläkin, ostin nimittäin juuri niitä ja kiinnostaisi sun kokemukset!

  5. Tilasin tämän itse muutama kuukausi sitten, mutta jouduin laittamaan muulle perheelle eteenpäin kun ei sopinut itselleni ollenkaan. Kirveli silmiä (vaikken siis eden laittanut tuotetta silmien lähelle?) ja itseasiassa aiheutti aknea.
    Ostoslistalla olisi seuraavaksi Neogenin Wine- kuorintalaput, jotka toivottavasti ovat tätä putsaria miellyttävämpi kokemus!

Kommentointi on suljettu.