Pyhiinvaellusmatkalla Tukholman Sephorassa

Olin viikonloppuna suorittamassa pyhiinvaellusmatkaa asiaankuuluvassa seurassa.
Minä, Shiny Nail Art -blogin Shiny, Adventures in Sinilandian Sinini sekä Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia lähdimme viettämään tyttöjenviikonloppua minulle erittäin tutulla tavalla, eli Ruotsin risteilyllä.
Matkan kohokohtana oli tietysti yhteinen pyhiinvaellus Tukholman Biblioteksgatanin Sephoraan, jossa saimme vietettyä melko pitkäkin tovin liikettä läpikoluten.
Myymälästä löytyi tietysti vaikka mitä sellaista ihanaa, jota meiltä täältä Suomesta ei saa, joten muutaman merkin hyllyn edessä vierähti hieman kauemminkin.

Asiaankuuluvia fiilistelykuvia oli tietysti räiskittävä pitkin myymälää.

Yksi eniten ihastusta herättänyt tuote oli Sephoran kynsilakkasetti. Jos allekirjoittaneella ei olisi jo valmiiksi ollut kotona odottamassa kynsilakkamerta, olisin varmasti langennut siihen…

Toinen mielenkiintoni herättänyt, mutta samasta syystä kauppaan jäänyt tuote oli Ciatén kynsilakkajoulukalenteri, joka oli aivan ihana! Kai tuota olisi voinut käyttää ihan vaan kylmää ja pimeää tammikuutakin piristämään…?

Sephoran valikoimissa on tosiaan vaikka mitä ihanaa ja esimerkiksi Benefit ja Nars sekä muutamat muut merkit olivat ihanaa tutkittavaa.

 Itse olen tosin räpläillyt varsinkin Benefitiä niin paljon Lontoossa asuessani, ettei jälleennäkeminen merkin tuotteiden kanssa ollut nyt ihan niin riemuisa kuin mitä kohtaamiseni sen kanssa Lontoossa aluksi olivat.

Myymälästä löytyi kuitenkin kaikkea muuta pientä kivaa sieltä sun täältä ja muutama tuote saikin aikaan jopa pientä hihittelyäkin.

Esimerkiksi nämä värisevät tyylikkäät kylpyankat näyttivät aika veikeiltä suihkuttelukavereilta:

Bongasin hyllyiltä myös nämä kätevät tops-puikot:

Nämä ovat siis tops-tikkuja, joiden varren sisällä on silmämeikinpoistoainetta. Kuulostavat reissussa todella käteviltä ja minulla onkin itseasiassa muutama Jane Iredalen vastaava puikko kotona odottamassa kokeilua.

Huomasin myymälässä pyöriessäni kuitenkin erään mielenkiintoisen asian itsessäni.

Minun ei edelleenkään tehnyt mieli ostaa mitään, vaikka myymälä oli täynnä ihanuuksia!

Muu seurueeni poimi liikkeestä mukaansa pieniä kivoja juttuja, mutta minä lähdin tyhjin käsin. Minua ei vaan kiinnostanut ostaa mitään, vaikka monia ihania juttuja näinkin.

Minun näkökulmastani reissu olikin siis varsin onnistunut, sillä näin kaikkea kivaa, mutten hankkinut mitään.

Biblioteksgatanin myymälä oli sen verran iso ja hyvällä sijainnilla, että suosittelen kosmetiikasta kiinnostuneita Tukholman kävijöitä ehdottomasti vierailemaan siellä!

Oletteko te käyneet Tukholmassa Sephorassa? Teittekö ostoksia? Millaisia?

11 kommenttia artikkeliin ”Pyhiinvaellusmatkalla Tukholman Sephorassa”

  1. Mites Urban Decay ja Too Faced? Elokuussa myyjä sanoi minulle, ettei niitä myytäisi Ruotsin Sephoroissa ollenkaan, mutta yhdessä kuvassasi näkyisi Too Faced'n luomiväripaletti..?

  2. Just pari viikkoo sitten kävin! 🙂 Mukaan tarttui Sephoran oman merkin nudekajal sekä Benefitin Brow Zings. Ois siellä kaikkea muutakin ihanaa ollut, mut piti jättää ens kerrallekin jotain tuotavaa. 😉

  3. Tukholman putiikissa en ole vieraillut, Ranskassa ja Italiassa kyllä 🙂 Yksi (tai oikeastaan aika monta…) asia mitä hamstraan aina mukaani, on Sephoran oma toffeentuoksuinen suihkugeeli, siis aaaaaaaaaaahhh!!! Ihan kuin pesisit itseäsi Jacky-vanukkaalla!! 😀 Viimeksi Roomassa nappasin mukaani myös Toffee-vartalovoin ja tsiisus! Ihme etten ole vielä sortunut maistamaan noita :–DD

  4. Olen käynyt siellä jo muutaman kerran kun Tukholmassa asun 😉 Pari Sephoran omaa kynsilakkaa ja isohko meikkilaukku lähtivät mukaan, joten olen itsekin pystynyt pitämään kukkaronnyörit melko kireällä 🙂

  5. Käväisin Sephorassa kuukausi sitten ja ostin juuri noita tops-puikkoja ja siveltimiä. Muuta en oikeasti tarttenut.

  6. Taidan kommentoida pikkasen liian myöhään, mutta täytyy silti kysyä. 😀 Jos vielä muistat tai satut tietämään, oliko Ruotsin Sephorassa Tarte-merkkiä? Sen verran kauan olen Tarten Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palettia etsinyt, mutta mistään en löydä. :/ Ei tuolta Amazon.com:mista uskaltais tilata?

Kommentointi on suljettu.