Edullinen kangasnaamio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa loistavasti

*Sis. mainoslinkin

Siinä missä vielä joitakin vuosia sitten oli vaikeaa saada Suomessa käsiinsä edullista kangasnaamiota, on niiden tarjonta suorastaan räjähtänyt käsistä erityisesti viimevuoden aikana. Nyt vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka, mutta haastavaa on osata valita, minkä kangasnaamion niiden valtavasta tulvasta itselleen nappaisi.

Jos kaipaat hyvää ja edullista tuotetta, niin minulta lähtee ainakin ääni Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber -kangasnaamiolle, joita on päätynyt minulle jo muutamakin töiden kautta ja johon olen tykästynyt kovasti.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä kangasnaamio on tehty kosteuttamaan kosteusköyhää ihoa. Paitsi että se tuo iholle kosteutta, sisältää se myös runsaasti erilaisia ihoa rauhoittavia ainesosia kuten rohtosammakonputkiuutetta, joka on Aasiassa erityisen trendikäs herkän ihon rauhoittaja. Tämän lisäksi naamio hyödyntää nimensa mukaisesti tietysti kurkkua, mutta myös mm. aloe veraa, allantoiinia, laventelia ja kamomillaa, jotka kaikki tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Monien edullisten kangasnaamioiden ongelmana on huonolaatuinen kangas. Huonolaatuiset mikrokuitunaamiot ovat jäykkiä, ne eivät asetu tiiviisti ihoa vasten, lepattavat leukapielistä ja pysyvät kosteina hädin tuskin vartin. Vaikka niissä olisi hyvä seerumi, voi iho hyödyntää sitä vain rajallisesti, jos sen imeytymistä iholle tehostava kangas on huono ja sabotoi hommaa.

Holika Holikan kangasnaamion kangas on pehmeää, läpikuultavaa materiaalia, joka asettuu tiiviisti iholle. Siinä on hyvä muotoilu ja leikkaus, minkä ansiosta se asettuu hyvin myös silmänympäryksien ja nenän alueelle. Luin, että kangasnaamion materiaali olisi Tencel-kuitua, joka saadaan eukalyptuksesta. Sen tuotantoon kuluu 95% vähemmän vettä kuin esimerkiksi puuvillan ja se pidättää kosteutta hyvin, minkä ansiosta tämänkin Holika Holikan naamion käyttöohjeisiin on voitu kirjoittaa, että naamiota voi pitää kasvoilla jopa 20 minuuttia.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kangasnaamion seerumi on vesimäisen kirkasta ja hieman vettä täyteläisempää, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti geelimäistä. Naamio tuntuu iholle viilentävän raikkaalta ja rauhoittavalta. Jos sillä haluaa saada vieläkin tehokkaamman efektin, voi sitä säilyttää jääkaapissa, jolloin jääkappikylmänä kasvoile laitettu kangas seerumeineen rauhoittaa kuumottelevaa ihoa erityisen hyvin.

Kangasnaamion seerumissa ei ole käytetty hajusteita eikä sen raaka-aineissa itsessään ole kovin vahvaa tuoksua. Uskoisin tämän naamion siis sopivan herkälle iholle hyvin kaikin puolin.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee
Holika Holikan kangasnaamioissa on aivan loistava avauskulma, joka helpottaa pakkauksen siistiä avaamista.

 

Kurkkunaamio jättää iholle viileän ja rauhoittuneen tunteen sekä tekee ihosta täyteläisen kosteutetun. Iho näyttääkin maamion jälkeen sekä heleämmältä että tasaisemman sävyiseltä. Koska kangasnaamion seerumi on ohutta, jää iho sen jäljiltä vain hieman tahmeaksi – sen verran, että iholla tuntee käyttäneensä naamiota. Kuten kangasnaamion jälkeen yleensäkin, tulee tämänkin jälkeen tietysti iholle levittää vielä kosteusvoidetta, jotta kasvoille juotettu kosteus lukittuu iholle eikä lähde karkuun. Kosteusvoiteen levittäminen naamion päälle vähentää minulla ainakin aina tahmaisuutta iholle jääneen seerumin sekoittuessa kosteusvoiteen rasvoihin.

Tykkään tosiaan itse tästä kangasnaamiosta kovasti enkä ole ainoa, sillä naamio on saanut hyviä arvosteluja myös monilta muilta. Myös muut kokeilemani edulliset Holika Holika Essence Mask Sheet naamiot ovat olleet loistavia, joten näissä kangasnaamioissa on todellakin hyvä hinta-laatusuhde.

*Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber -kangasnaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber kangasnaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista Holika Holikan kangasnaamioista?


Lue myös:
Nämä ovat Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta
Näin saat kangasnaamion asettumaan kasvoille paremmin

8 kommenttia artikkeliin ”Edullinen kangasnaamio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa loistavasti”

 1. Ai että, tilasin näitä kyseisiä naamioita hetki sitten viisi kappaletta, joten mahtava kuulla niiden olevan toimivia! Vielä en ole näitä testannut, mutta aamun seuraavana agendana on laittaa tuote testiin 🙂

  Vastaa
 2. Holika Holikan naamioita en ole testannut, sillä kangasnaamiot eivät ainakaan vielä ole täysin vakuuttaneet itseäni. Toki ne varmasti toimivat, mutta jostain syystä niiden käyttäminen tuntuu omasta mielestäni vastenmieliseltä ja hankalalta. Satunnaisesti tykkään kuitenkin tarjota iholleni lisäkosteutusta niiden avulla, joten pitää pitää tämä kurkkunaamio mielessä 🙂

  Vastaa
  • Minä taas rakastan kangasnaamioissa juuri niiden helppoutta, eli ettei naamiota tarvitse esimerkiksi huuhdella iholta ja koska nimenomaan haluan imeyttää iholle hoitavia ainesosia, ovat seerumia sisältävät kangasnaamiot siihen tavallisia voidemaisia naamioita parempia. Nyt kun olen yrittänyt käyttää pois voidemaisia naamioita, jotka täytyy huudella kasvoilta pois, niin tuntuvat jotenkin hyvin tuskaisilta käyttää juuri sen huuhtelun vuoksi. Tämä tosin johtuu varmasti siitä, että inhoan pestä kasvoja lavuaarin äärellä muutenkin ja teen iltapesutkin mieluiten suihkussa, joten naamion huuhtelu kasvoilta lavuaarin äärellä on siksi niin tuskaista minulle. 🙂

   Vastaa
  • Mä myös en aluksi lämmennyt kangasnaamioille, mutta sitten kun löysin näitä omaan nassuun hyvin istuvia ja sopivasti vesimäisen kosteuttavia naamioita, niin päihittää mullakin nykyään ehdottomasti perinteiset ja huuhdottavat versiot! 🙂 Nämä Holika holikat ovat yksiä niistä huippunaamioista, joista pidän!

   Vastaa
   • Tuo on kyllä totta, että ajatuksiin kangasnaamioista vaikuttaa varmasti paljon myös se, millaisia naamioita on kokeillut. 🙂 Tarjolla on paljon todella huonosti istuvia naamioita, jotka valuttavat nesteen vielä ympäriinsä, joten niiden käyttö ei taatusti ole yhtään mukavaa.

    Vastaa
 3. Nämä pidettävä mielessä! Sain joululahjaksi vastaavanlaisen kurkkunaamion, tuli jotenkin ihanan raikas olo saunan jälkeen! Miten nämä muuten hävitetään, sekajätteeseen vai voiko laittaa bioroskiin? Jätteen määrä vain mietityttää verrattuna huuhdottaviin naamioihin…

  Vastaa
  • Pakkaus on muovia, eli muovijätteeseen. Eri kangasnaamiot on valmistettu eri materiaaleista, mutta näissä käytetty Tencel on biohajoava, eli pitäisi voida laittaa bioroskien joukkoon. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti