Täydellinen poskipunasävy

Onko jollakulla hakusessa täydellinen luonnollinen poskipunasävy? Se sellainen, joka toisi kasvoille raikasta hehkua, sopisi lähes jokaiseen meikkilookkiin ja useimmille suomalaisille ihonsävyille? Sellainen, joka kyllä toisi iholle tervettä sävyä, mutta ei silti niin paljon, että sen kanssa tulisi olla levittäessä turhan varovainen? 
Kuvailinko juuri teille useimpien naisten unelmasävyn? Minulla nimittäin on esitellä teille sellainen!
Sain kesällä blogin kautta kokeiltavakseni vihreää ja myös varsin edullista kosmetiikkaa valmistavalta Boho Green Revolution -kosmetiikkamerkiltä läjän tuotteita ja niiden joukosta löytyi sen täydellisen aurinkopuuterin lisäksi toinenkin todellinen helmi, joka on jo muutaman kuukauden ajan ollut minulla päivittäisessä käytössä.
Bohon poskipuna sävyssä 04 Rosé on nimittäin kertakaikkisen loistava!
Tämä on nimittäin juuri sellainen täydellinen barely there -sävy, joka kyllä vertailukuvissa todistaa tarpeellisuutensa, mutta jota ei oikeastaan edes huomaa kasvoilla. Sävyä irtoaa siveltimeen juuri sopivasti ja se on jopa meille vaaleaveriköille sen verran kevyttä, ettei annostelun kanssa tarvitse olla ollenkaan varovainen. Tällä tuotteella en ole vielä itse koskaan vahingossakaan tehnyt poskipunaövereitä!
 Ilman poskipunaa…
…ja punalla. 
Ero on äärimmäisen pieni, mutta varsinkin meillä vaaleaverköillä talven saapuessa joskus ihan uskomattoman ratkaiseva, sillä tuo pieni ripaus poskilla olevaa sävyä saattaa antaa mm. työtovereillemme varmistuksen siitä, että paperin valkeasta ihostamme huolimatta emme ole sairaita.
Oikeastaan punaa ei edes huomaa poskilla, mutta silti se tuo iholle juuri sen tarvitun hehkun ja sävyn. Tämä on juuri niitä täydellisiä luonnollisen lopputuloksen salaisia aseita, jollainen jokaisen naisen meikkipussista tulisi löytyä. Toivon tämän vinkin tavoittaneen myös erityisesti ne, jotka ovat suunnitelleet poskipunan ostoa, mutta arkailleet sen suhteen okeaa sävyä pohtiessaan. Tämä on se ja takaan, että väriä tulee maltilla!

Mitäs sanotte, olisiko tällaiselle täydelliselle sävyllä tarvetta?
Bohon poskipunalla on hintaa n.13,90 € ja merkin tuotteita myy esimerkiksi ekokauppa Ekolo.

4 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen poskipunasävy”

 1. Aivan loistava tuotevinkki, kiitos siitä! Kuulun juurikin niihin ihmisiin, jotka eivät ole ostaneet poskipunaa sävyn valinnan vaikeuden vuoksi. Olen kuitenkin jo pitkään harkinnut sellaisen hankintaa, joten klikkailin tuon itselleni heti kun sain postauksen luettua 😀 Talven tullessa on pakko saada väriä poskiin, kalpean ihoni vuoksi olen vähän liiankin tottunut niihin "näytätpä sairaalta"-kommentteihin!

 2. Moi, miulla olisi kysymys Ruotsiin/Tukholmaan liityen! Muutin nimittäin itsekin vastikään tänne, ja haluaisin tietää enemmän ruotsalaisesta kosmetiikasta. Jos olet tehnyt aiheesta jo postauksen, en ainakaan sitä nopeasti etsimällä löytänyt.
  Eli löytyykö joitakin protippejä Tukholman kosmetiikkatarjonnasta? 🙂 Onko Ruotsissa Pirkkaa/Rainbowta vastaavaa halpismerkkiä joltai löytyy helmiä?

  Tusen tack, jos voisin tietämätöntä auttaa tässä! 😀

  – O

 3. Kivaa, kun on taas luonnonkosmetiikan (ja muunkin) puolella noita vaaleanpunaisia sävyjä. Välillä tuntui, että ne vain hävisivät ja kaikki vaaleat sävyt olivat persikkaisia.

 4. Jos saisin vanhoja poskipunia ensin kulumaan loppuun, niin laittaisin tuon ostoslistalle. 🙂

  Kannattaako muuten poskipunaa silloin käyttää, kun poskilla on finnejä? En ole ihan varma, korostaako se epätasaisuutta vai ei, ja punoituskin joskus paistaa läpi, kun meikki on ollut kauemmin naamassa.

Kommentointi on suljettu.