Testissä Tako Pack eli valtava mustapäälaastari

*Sis. mainoslinkin

Olen sitä tyyppiä, jonka perusmentaliteettina on usein,  että joko tehdään kunnolla tai sitten ei vaivauduta ollenkaan. Jos kyseessä on siivoamiseen liittyvä asia, niin sitten en mielelläni vaivaudu ollenkaan, mutta jos taas puhutaan ihonhoitoon liittyvistä jutuista, niin silloin kyllä yleensä vaivaudun ja varsin kunnolla vieläpä.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Olen ollut viimeaikoina aivan erityisen innostunut kokeilemaan erilaisia mustapäiden karkoitukseen tarkoitettuja tuotteita ja bongasin jonkun aikaa sitten eräältä YouTube-videolta Tako Pack -nimellä kulkevan kolmiosaisen mustapäänaamion, joka kohdistaa tehonsa paitsi nenään myös poskille ja otsaan asti.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Tako tarkottaa mustekalaa ja tämä naamio tosiaan kohdistaa lonkeronsa mustekalamaisesti useisiin suuntiin. Korealaisen naamion kääntöpuolella oli onneksi myös englanninkieliset ohjeet helpottamassa tuotteen käyttöä, vaikka sen idea olikin jo tuttu aiemmin esittelemistäni kolmivaiheisesista mustapäälapuista.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Myös näissä lapuissa kasvoille asetaan ensimmäisenä ihon varsinaiselle mustapäälaastarille valmisteleva lappu. Tämä vaihe kulki Tako-Zone Pore Heating Sheet -nimellä, mutta en kokenut sen mitenkään erityisesti kuumenevan iholla.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Nesteellä kasteltua lappua paikoilleen asetellessa tajusin kuitenkin, että nyt puhutaan jo varsin isoista lapuista ja aloinkin jännittää kovasti, kuinka itse mustapäälaastari asettuisi ja irtoaisi iholtani, mikäli se tosiaan on tätä kokoluokkaa. Minua huolestutti ihan erityisesti, veisikö se mukanaan osan kulmakarvoistanikin, sillä sen verran leveä ensimmäinen lappu jo oli kulmakarvojen väliin asettuvasta osastaan.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Mustapäälaastari oli samaa mallia, mutta onneks ihan hitusen pienempi. Se oli hieman haastava asetella kasvoille kunnolla, mutta onnistuin siinä silti ihan hyvin. Hämmentävää oli, että edellisessä vaiheessa odottamani ihon kevyt lämpeneminen alkoi tuntua kasvoillani vasta nyt mustapäälapun niille liimattuani. Tunne ei kuitenkaan ollut kovin voimakas tai häiritsevä.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

10 minuutin vaikutusajan jälkeen alkoi jännittävimmältä vaikuttanut osa, joka ei sitten loppujen lopuksi kuitenkaan ollutkaan kovin jännittävä. Lappu irtosi iholtani melko vaivatta, ei vienyt mennessän kulmakarvoja eikä edes vaikuttanut kiskovan mustapäitä mukanaan kovin erityisesti. Valkoisesta lapusta ei erottanut kunnolla siihen irronneita ihomatoja, mutta en tihrustamallakaan nähnyt, että siihen olisi niitä liiemmin ilmestynyt. Nenänpäässäni oli niitä kuitenkin vielä reippaasti, joten  heitin iholle tämän perään vielä Biorén mustapäälapun, jonka tiesin tekevän homman kunnolla.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Projektin viimeinen vaihe oli Tako Zone Pore Tightening Sheet, joka rauhoitti ihon käsittelyn jäljiltä. Lappu tuntui kosteuttavalta ja virkistävältä ja tykkäsin viimeistellä homman sillä, mutta olin tässä vaiheessa jo niin pettynyt tuotteeseen, ettei tämä ihan kiva viimeinen vaihe voinut kuitenkaan enää kohottaa fiilistäni tuotteen suhteen.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Tuotteessa oli hauskaa sen idea ja grafiikka, mutta siihen se sitten jäikin. Ei jatkoon ja seikkailut entistäkin parempien mustapäälappujen etsinnässä jatkuvat edelleen. Tähän mennessä tehokkaimmilta ovat tosiaan tuntuneet Biorén Japanista ostetut mustat mustapäälaput, joita voi ostaa eBaysta näiltä myyjiltä*.

Nightingale Tako Pack Tako-Zone Sheets

Oletteko te löytäneet loistavia mustapäälappuja?

PS. Löydät vinkkini parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vinkkejä täältä

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Testissä Tako Pack eli valtava mustapäälaastari”

 1. Toive! Oon tykännyt näiden mustapäätuotteiden esittelyistä ja oiskin kiva jos tekisit välillä sellaisia koosteita vanhoista postauksia, jossa vinkata niistä löytyneistä helmistä ja suositteluista ko. tuotekategoriasta. Samanlaisia koosteita olisi kiva lukea muistakin tuotekategoriasta.

  Vastaa
  • Minulla on itseasiassa tulossa lähipäivinä jo pitkään postausjonossa muhinut parhaat mustapäätuotteet yhteenkokoava postaus ja suunnitelmissa on muutamia muitakin vastaavia. Auttavat varmasti helpottamaan niiden parhaiden tuotteiden löytämistä. 🙂

   Vastaa
 2. Bioren mustapäälappuja saa muuten Sokokseltakin, jos ei halua odotella ebay-toimitusta. Hintaerosta en kyllä osaa sanoa, että kumpi olisi halvempi vaihtoehto.

  Vastaa
  • Olen joskus kuullut väitettävän, että eivät olisi ihan samoja ja yhtä tehokkaita, mutta en tiedä, pitääkö tämä paikkansa. Tietäisiköhän joku tästä enemmän? 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti