Uusin hitti: pizza highlighter!

Mehän luulimme, että sateenkaaripuuteri on se juttu, joka on viimeisintä huutoa.

No, ei se ole. Trendit vaihtuvat ja tilanteet muuttuvat sitä tahtia, että yksisarvisten nuolemista poskipäistä on jo palattu maanpinnalle ja arkisempiin asioihin, minkä seurauksena uusin korostustuotetrendi näyttääkin tältä:

Pizzahighlighter - 1 (7)

Kyllä, paitsi että netissä on nähty ihmisten valmistavan omia sateenkaaripuutereitaan alkuperäisen puutteessa, leipovat ihmiset nyt myös omia pizza highlightereitaan.

Pizzahighlighter - 1 (5)

 

Voi kyllä.

Pizzahighlighter - 1 (10)

Homma alkoi noin kuukausi sitten, kun kauneusbloggaaja Gina Kay julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli hajonneesta korostuspuuteristaan muokattua, uutta tuotetta, joka yhdisti kaksi parasta asiaa: korostustuotteen ja pizzan.

Pizzahighlighter - 1 (6)

Hommasta tuli välittömästi hitti ja nyt jo muutamien viikkojen ajan Instagramiin on tupsahdellut kuvia itse leivotuista meikkipizzoista, joiden ulkonäkö saattaa epäilyttää, mutta joiden iholle luoma upea lopputulos häivyttää epäilykset.

Pizzahighlighter - 1 (1)

En usko, että minusta tulee pizzaleipuria vielä hetkeen, mutta näyttäväthän nämä aika hauskoilta.

Yksinkertainen resepti vaatii vaan puureimaisen tuotteen ja esimerkiksi käsidesiä, jotka sekoitetaan yhteen ja kun alkoholipitoinen käsidesi haihtuu, on kakku (tai tässä tapauksessa pizza) kasassa. Oman taiteenlajinsa hommasta saa tietysti, kun päälle alkaa lätkiä erilaisia kuorrutteita niin, että lopputulos vielä miellyttää esteettistä silmää.


Pizzahighlighter - 1 (3)

Ihan jokainen Instagramista bongattu pizzahighlighter ei toki ole kovin hurmaavan näköinen, mutta täytyy myöntää, että joukkoon mahtuu silti muutamia ihan houkutteleviakin tapauksia.

Pizzahighlighter - 1 (4)

Nyt jäädäänkin sitten vaan odottelemaan, että mitä seuraavaksi!

Pizzahighlighter - 1 (9)

Kenen kotona alkaa pizzahaighlighter paistumaan?

2 kommenttia artikkeliin ”Uusin hitti: pizza highlighter!”

  1. Kiitos Virve, että kirjoitat postauksia asioista, joista kukaan muu suomalainen bloggaaja ei kirjoita. On niin piristävää lukea oikeasti uusista ja mielenkiintoisista jutuista eikä kuusi tai seitsemän erilaista postausta samoista saaduista Lumenen tuotteista. Japanin postaukset olivat ihan huikeita erikoisine trendeineen ja samoin ovat nämä someilmiöt. Olen lukenut blogiasi vuosia ja vuosia ja välillä oli aikoja kun tekstit eivät oikein iskeneet, nyt en taas malta odottaa uutta postausta!

    Ja jos et ole youtuben puolella vielä törmännyt Bunnyn videoihin, niin etsi sieltä graveyardgirl! Huikeita tuotetestauksia, meikkitutoja ja hiuslaitteita.

    • Kiitos ihanasta kommentista! <3 Keväällä alkoi tuntua, että samoista jutuista bloggaaminen tuntui tylsältä ja että jouduin oikein keksimällä keksimään, mistä purkista kirjoitan, mutta nyt on aivan uusi into päällä ja varsinkin aiheista ja tuotteista, joita ei jokaisessa blogissa näy. 🙂

      Olenkin seuraillut Bunnya silloin tällöin jonkun verran, siellä on kyllä tosiaan varsin kiinnostavia tuotteita välillä esillä niissä "Does this thing really work" -postauksissa… 🙂

Kommentointi on suljettu.