Maailman kamalin kiinnityssuihke: Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Tiedän, että moni on kiinnostunut kuulemaan sellaisista kosmetiikkatuotteista, joita olen kokeillut, mutta jotka ovat kokeilun myötä osoittautuneet totaalisen surkeiksi. Monien harmiksi minulla on esitellä näitä hyvin vähän, sillä uskon, ettei ole olemassa huonoja kosmetiikkatuotteita, vaan on vain olemassa erilaisia tarpeita.

Joidenkin tuotteiden kohdalla mietin kuitenkin kovasti, että kuka ihme tarvitsee juuri sellaisen tuotteen. Tänään olisikin esittelyssä yksi kosmetiikkatuote, joka on minusta niin kamala etten vaan voi käsittää, miksi se edes on valmistettu.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Kuten tiedätte, olen kuluneen vuoden aikana hurahtanut totaalisesti kasvosuihkeisiin. Rakastan suihkeita, jotka kosteuttavat, raikastavat ja jopa ravitsevat ihoa ja olen aina halukas kokeilemaan uusia tuotteita. Yksi tuote, jonka päädyin ostamaan sen hieman arvokkaasta hinnasta huolimatta oli Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist.

Kuten joku ehkä muistaa, oli minulla erittäin huonoja kokemuksia Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation Concentrate -meikkivoiteesta, joka ei vaan millään pysynyt ihollani kauniisti. Meikkivoide näyttää hetken kauniilta, mutta ei missään vaiheessa sulaudu iholle ja liukuu lopulta pois ihon pinnalta korostaen vain ihohuokosia. (Postaus meikkivoiteesta löytyy täältä.) 

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Huonoista Marc Jacobs -kokemuksistani huolimatta minulla on silti jostain syystä suuri fiksaatio merkkiin ja arvelen sen johtuvan sen tyylikkäistä tuotepakkauksista, jotka sopivat täydellisesti makuuni. Minä vain haluaisin olla Marc Jacobs -tyyppi.

Tartuinkin Tukholman Sephorassa kiinnostuneena merkin kookoksiseen kasvosuihkeeseen, jonka pakkauksessa luki vakuuttavasti ”24-hour setting perfection”, ”glowing hydration” sekä ”coconut delight”. Jokainen näistä lupauksista tuntui loistavalta ja tarpeisiini sopivalta, joten suihkutin tuotetta kaupassa kädenselälle.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Ah, kuinka miellyttävän kookoksiselta sen maitomainen koostumus tuoksuikaan! Tuoksu ei ollut liian vahva, vaan juuri sopiva. Hetken kuluttua käteni selkämys näytti toden totta hyvin heleältä ja kuulaalta, joten ajattelin, että suihke voisi olla samanlainen kuin rakastamani Pixi Glow Mist, josta löytyy aiempi postaus täältä.

Koska tuote vaikutti vielä lupaavan parantaa meikkipohjan kestoa, vaikutti se mitä loistavimmalta tuotteelta kumoamaan Marc Jacobs -kammoni ja palauttamaan uskoni merkin tuotteisiin.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Kotona tartuin pulloon jännityksellä. Ravistelin sitä hyvin tuotteen käyttöohjeen mukaisesti ja suihkin sitä kasvoilleni. Kasvosuihke tuli pullosta ulos melko hienojakoisena, mutta silti runsaana ja sen miellyttävä kookoksen tuoksu valloitti minut heti. Katsoin kasvojani peilistä ja meikkipohjani oli muuttunut hetkessä puuterisen mattaisesta kuulaan heleäksi. Vautsi!

Katsoin jonkin ajan kuluttua itseäni peilistä uudelleen ihaillakseni lopputulosta, mutta yllätyksekseni siinä ei ollutkaan enää mitään ihailtavaa. Ihoni näytti rasvaiselta ja meikkipohjasta oli tullut epäsiisti. Kokeilin kädensyrjällä vaistomaisesti poskeani ja hämmennyin, sillä se tuntui järkyttävän klähmäiseltä ja öljyiseltä.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Testailin suihketta lisää useampaan kertaan ja jokaisen käyttökerran myötä aloin inhota sitä yhä enemmän. Voi kyllä, tuoksuihan se lupauksensa mukaisesti kookokselle ja jätti iholle sitä heleää kosteutusta, mutta ilmankos, sillä se oli niin öljyisen klähmäinen, että iho kiilteli sen jäljiltä väistämättä. Ei tietoakaan mistään 24 tunnin  tai edes  24 minuutin meikkipohjan kiinnityksestä!

Periaatteessa suihketta voisi käyttää hoitavana kasvosuihkeena, mutta koska ostin suihkeen nimenomaan kiinnityssuihkeena ärsyttää tietysti, ettei se toimi tehtävässään.  Suihkeen voi melkein saada toimimaan, jos sitä suihkii kasvoille vain yhden suihkauksen ja senkin hyvin kaukaa, mutta se vain tarkoittaa, että ihosta tulee todella klähmäisen sijaan vain vähän klähmäinen.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Tavallisesti keksin helposti, millaisiin tarpeisiin joku minulle sopimaton kosmetiikkatuote sopii, mutta tämän kohdalla en vain keksi. Jos jonkun iho tarvitsee kosteutusta, heleytystä ja ravitsemista, suosittelisin sille paljon mielummin Pixi Glow Mist -kasvosuihketta, joka tekee tämän kaiken, mutta ei jätä ihoa ikävän klähmäiseksi ja öljyisen rasvaiseksi. En suoraan sanottuna vain voi ymmärtää, kuinka Marc Jacobsin on kannattanut lanseerata massamarkkinoille näin kamala tuote enkä todellakaan suosittele tätä hirvitystä yhtään kenellekään.

Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist

Onko teille tullut viimeaikoina vastaan kosmetiikkatuotetta, jonka kohdalla ette vain millään pysty käsittämään, kuka siitä voisi pitää tai miksi se edes on lanseerattu?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Maailman kamalin kiinnityssuihke: Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist”

 1. Harmi jos tämä ei toiminut, olen itsekin katsellut tätä Sephorassa kookosfanina.
  Oletko kokeillut Too Facedin Hangover 3in1 suihketta? Sekin tuoksuu kookokselle 🙂 Minun iholleni se on sopinut tosi hyvin.

  • Joo, löytyy kotoa tuo Too Facedin suihke! En ole tosin käyttänyt ihan hirveästi, eli ei ehtinyt muodostua kunnollista mielikuvaa muuten kuin että oli kyllä tätä parempi ehdottomasti! 😀

 2. Voitin Max Factorin luomiväripaletin ja tietty innokaana testailemaan! Jo ottaessani väriä napista se pölisi ja varisi. Ja sama homma luomelle levitettäessä! Mukana olevalla vaahtomuovisella levittimellä sai värinapin parin käytön jälkeen rikki ja iroileva väri sottasi koko rasian.

 3. Voi on! Lumenen luomivärit ja ripsivärit ovat järjestään huonoja. Ei pigmenttiä, ei blendaudu, ripsarit valahtaa tunnissa pandasilmiksi. Silti mä aina ostan uusimmat tuotteet

  • Mulla mystic true volume pysyy kyllä tosi hyvin ja tekee mitä lupaa 🙂 eikä edes varise kovinkaan päivän mittaan

   • Mun tyttö kehui tota mystic true volumea. Kokeilin, ja poskillahan ne pian oli 🙂 Toisaalta sit taas Lumenen seerumimeikkivoide, vai mikä se nyt on nimeltään – niitä uusia pipettikorkkisessa pullossa, istuu mun kasvoille tosi hyvin ja tytöllä hapettu oranssiksi hetkessä.

 4. Kiva kun kerrankin kirjotat haukkujakin! ;D

  Mulle pettymys oli ainakin Maybellinen Blushed Nudes luomiväripaletti, josta kolme tumminta väriä vaan hajosi kappaleiksi ilman että paletti on ottanut kovasti osumaa tms., nyt paletista siis puuttuu kolme väriä ja niistä lopuistakin tulee aika surkeasti pigmenttiä, blaah.

 5. Sopisko tää suihke pitämään paikallaa sen karkuun lähtevän meikkivoiteen? Jos on viety tuotekehitys niin pitkälle että tuotteet toimii vaan keskenään eikä erikseen ollenkaan!

  • Joo, voi olla, että sen kanssa nimenomaan kääntyykin ihan päälaelleen ja stoppaakin meikkivoiteen… 😀

Kommentointi on suljettu.