Ihana monitoimituote: SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, olen itse sitä tyyppiä, joka rakastaa kerrostaa erilaisia ihonhoitotuotteita. Ymmärrän kuitenkin, etteivät kaikki kuulu kanssani samaan kerhoon ja monille riittäisi vähempikin, joten tänään blogiesittelyssä on tuote, joka tekee tekee jo yksinään lähes kaiken.

Törmäsin tähän tuotteeseen Korean reissullani ihan sattumalta. Tuotemerkki ei ollut minulle entuudestaan millään tavalla tuttu, mutta olin päätynyt sen omaan myymälään ja yhtäkkiä hyllyllä edessäni nökötti tämä pullo huutaen minua tarttumaan siihen.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment on melko erityinen tuote, sillä se korvaa niin kasvoveden, hoitonesteen kuin kosteusemulsionkin. Käytännössä tuotetta voi siis käyttää iholla ihan yksinään niin yöllä kuin päivällä meikinkin alla.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Tuotteen nimi kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, mutta selittyy välittömästi, kun pääsee näkemään varsinaisen tuotepakkauksen. Reilun kokoinen pullo sisältää nimittäin geelimäisen täyteläistä ja kirkasta nestettä, jonka sisällä on sydämiä.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Paitsi että tuote näyttää ja kuulostaa hyvältä, on se korealaiselle kosmetiikalle tyypillisesti sitä myös sisällöltään. Jotenkin voisi odottaa, että kaikki tuotteen paukut olisi satsattu vain siihen, että tuote näyttää hauskalta, mutta ei – myös sen ainesosat ovat loistavat. Monitoimituote sisältää glyseriiniä, hyaluronihappoa, runsaasti erilaisia kasviperäisiä uutteita sekä paljon muita tehoaineita, jotka hellivät ja kosteuttavat ihoa.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Nesteen seassa näkyvät sydänkapselit hajoavat pulloa pumpattaessa, eli valitettavasti niitä ei saa kasvoille kokonaisina. Se ei kuitenkaan varsinaisesti haittaa, sillä rikkoutuneiden sydänten aikaansaama pettymys korvautuu kyllä tuotteen loistavan koostumuksen myötä.

Parfyymimaisesti tuoksuva geelimäinen tuote muuttuu iholle levittäessä kevyen nestemäiseksi ja jättää kasvoille raikkaan tunteen. Samalla ihosta tulee täyteläisen kosteutettu ja miellyttävän pehmeä. Tuotetta voi tosiaan käyttää iholla ihan yksinään ilman muita hoitotuotteita ja sen kosteuttava ja pehmentävä vaikutus tuntuu pysyvän iholla pitkään. Ihosta ei tule varsinaisesti rasvaista, mutta sen pinnalla tuntuu kyllä ollevan kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Monitoimituote sopii esimerkiksi sekaiholle ihan yksinään tai kuivemmalle iholle hoitovoiteen alle. Omalla ihollani tämä riittää periaatteessa ihan yksinään, mutta jotenkin tuntuu, että haluan mielelläni levittää tämän päälle vielä jotain voidemaista tuotetta varmistaakseni, että kaikki tämän tuoma kosteutus varmasti lukittuu iholle.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Huikeaa tässä monitoimituotteessa on tietysti myös se, että tuote on pakattu hyvin riittoisaan 130 ml pulloon ja korealaisille ihonhoitotuotteille tuttuun tapaan sen saa eBaysta tilattua jälleen edullisella hinnalla, vaikka sillä ei näytäkään tällä hetkellä olevan monia myyjiä. Noin 15 euroa maksavan tuotteen myyjät löytyvät eBaysta täältä*.

SeaNtree Heart Capsule All in One Treatment -

Onko SeaNtree jollekin tuttu tuotemerkki?