Täydellinen kasvosuihke talven kuivattamalle iholle

*Sis. mainoslinkin

Postasin pari päivää sitten yhdestä uusimmista korealaisista suosikkimerkeistäni eli Mamondesta, jonka kukkia hyödyntävät tuotteet ovat viimeaikoina herättäneet kiinnostukseni mitä suurimmissa määrin.

Ensimmäinen  Mamonde-tuote, joka vietteli minut merkin pariin oli Mamonde Floral Hydro Mist -kasvosuihke, johon hurahdin aivan totaalisesti.

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist

Monilla on oletus, että koska asun tällä hetkellä maassa, jossa on jatkuvasti kuumaa ja hiostavaa, saa ilmankosteus myös automaattisesti niin kynteni, hiukseni kuin ihonikin voimaan hyvin. Epäilemättä saisi, jos viettäisin aikaani jatkuvasti ulkona, mutta koska olen hommieni vuoksi melkoisen naulittu sisätiloihin, ei kostea ulkoilma helli minua, vaan vastassani on ilmastointilaitteiden kuivattama ilma, joka laittaa erityisesti ihoni koville.

Jouduinkin heti tammikuussa Bangkokiin muutettuani alkaa metsästää hyvää kasvosuihketta, joka auttaisi paitsi lisäämään iholle kosteutta myös huolehtimaan, ettei kosteus haihdu iholta. Minulla kävi tuuri, sillä tämä ensimmäinen kokeilemani kasvosuihke osoittautui mitä täydellisimmäksi tuotteeksi.

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist

Mamonden kasvosuihkeessa on nimenomaan erityistä se, ettei se vain suihkuta kasvoille kevyttä kosteushuntua ja haihdu sitten kuitekin kadoksiin. Itseasiassa jos on ohuiden, kevyiden ja hienojakoisten kasvosuihkeiden fani (tyyliä Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke), ei taatusti pidä tästä. Pumppupulloon pakatussa suihkeessa on toki hienojakoinen koostumus, eli se levittyy iholle kyllä kevyenä huntuna. Erityistä on vain se, että sen vaikutuksen voi tosiaan tuntea iholla vielä pitkään.

Tämä kasvosuihke on nimittäin tehty nimenomaan jättämään iholle kosteutettu, ravittu ja jopa hieman klähmäinenkin tunne, eli se on nimenomaan ihonhoitotuote eikä niinkään ihon raikastaja, joka sopisi täydellisesti meikin päälle suihkittavaksi – ellei sitten oli hyvin kuiva iho.

Käytän suihketta itse myös meikin päällä, sillä meikkini ei tarvitse pysyä mattapintaisena yksin kotona istuessani. Jos iho kuitenkin rasvoittuu helposti ja meikki lähtee liikkeelle päivän aikana, ei tämä ole varmastikaan hyvä tuote muuten kuin osana varsinaista ihonhoitoa. Rakastankin itse kerrostaa tätä iholle ihoa hoitaessani, sillä tämä saa ihon tuntumaan aivan ihanan täyteläisen kosteutetulta ja pehmeältä sekä samalla myös näyttämään heleältä.

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist

Suomen talveen tämä suihke voikin olla mitä loistavin, sillä monen iho on koetuksella kuivan sisäilman vuoksi ja toimiston pöydällä saisi mielellään olla helposti käytettävä suihke, joka ihan oikeasti paitsi kosteuttaa, myös auttaa lukitsemaan kosteutta iholla ja varmistamaan, ettei ihoa ala kiristellä päivän aikana eivätkä peilistä katso iltapäivällä hilseilevät kasvot.

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist oli tosiaan ensimmäinen kokeilemani Mamonde-tuote ja se vei sydämeni täysin. Voisin jopa itseasiassa nimetä tämän parhaaksi kosteuttavaksi kasvosuihkeeksi, jota olen koskaan kokeillut! Tämän edullisen kasvosuihkeen tuoman positiivisen fiiliksen pohjalta Mamonde-kokeiluja onkin sitten ollut helppoa jatkaa myös muihin tuotteisiin, jotka nekin ovat kaikki osoittautuneet yhtä loistaviksi. Ei siis ihme, että Mamonde on kerralla kiilannut korealaisten suosikkisarjojeni joukkoon!

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist -kasvosuihkeen voi kotiuttaa itselleen eBaysta hieman yli 10 eurolla ja sen myyjiä löytyy täältä*.

Mamonde Narcissus Floral Hydro Mist

Ehtikö joku muukin jo kiinnostua Mamondesta?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen kasvosuihke talven kuivattamalle iholle”

 1. Onko tässä miten voimakas tuoksu? Ostin muuten sen Innisfreen bomb brushin mitä kerran näytit Instassa. Miten tarkalleen käytät sitä? Yritin tehdä sillä kiharoita mutta lopputulos oli vain suoraa tukkaa. :’D

  • Ei ole kovin vahvaa tuoksua. Hento ja melko raikas tuoksu juuri suihkuttaessa ja sekin tuntuu katoavan nopeasti, eli ei jää minun nenääni ainakaan leijailemaan. Piti oikein käydä nuuskimassa, koska en ollut kiinnittänyt siihen huomiota edes aiemmin. 🙂

   Tuon harjan käyttöä on kyllä todella hankala selittää näin etänä, mutta siis tuo tukkaani taipuisuutta kun hiusten ollessa kosteat kieputan harjan avulla korkkiruuvikiharan tyyppisesti ja föönaan kuivaksi. Löysin tällaisen videon toisen merkin samasta harjasta, olisiko tästä apua? YouTubessa näytti olevan paljon muitakin videoita joista voi saada vinkkejä. 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=bJO5iOC8Ca4

   • Hyvä tietää ettei ole voimakas tuoksu. Olisi tietty pitänyt kääntyä YouTuben puoleen ensin, kiitos linkkauksesta!

 2. Mikä sitten olisi meikin päälle sopiva kasvosuihke, jos tämä ei siihen sovellu? Talvella kasvojen iho kuivuu ja kiristää. Varsinkin meikkiä käyttäessä kuivat kohdat korostuu.

  • Kannattaa tutustua tuohon linkittämääni Lumenen suihkeeseen, on juuri sellainen kevyt ja raikas suihkutella pitkin päivää. Jos iho on kuitenkin hyvin kuiva niin että ihan kiristelee, voi se kaivata ravitsevampaa suihketta ja silloin tämä kyllä sopii. 🙂

Kommentointi on suljettu.