Laatikkoleikin viimeisin episodi

Minäkin pääsen kerran kuussa ottamaan osaa laatikkoleikkiin, kun blogin kautta minulle lähetettävä LivBox saapuu postissa. Vaikka kosmetiikkaa on kotona runsaasti muutenkin, jaksan silti aina olla innoissani laatikon saapuessa. Mitä kivaa sieltä tällä kertaa paljastuu? Mikä on laatikon kivoin tuote? Onko siellä pettymyksiä? Mitä mieltä muut ovat sen sisällöstä? Löytyykö sieltä uusiksi suosikkituotteiksi päätyviä tuotteita?
Haastavaa on myös se, että vaikka boksista tahtoisi päästä hihkumaan heti, täytyy silti yrittää malttaa blogin puolella aina pieni hetki voidakseen olla varma, että muutkin ovat jo saaneet omansa enkä pilaa vahingossa kenenkään jännitystä läväyttämällä ruutuun boksin sisältöä ja pilaa yllätystä. Maailiskuun boksin saapumisesta on kuitenkin nyt kulunut jo sopivasti aikaa, jotta sen voisi nostaa esiin, eli eiköhän aleta vatvomaan sen sisältöä!
Tällä kertaa LivBoxin sisältö näytti tältä. Sisältö oli kahta tuoksunäytettä lukuunottamatta pelkkien edullisten tuotemerkkien tuotteita, mutta minua se ei haitannut. Innostun itse yleensä eniten edullisista löydöistä, joten niin kauan kun boksin sisällön arvo on kohdillaan boksin hintaan nähden on homma minulle mieleen.
Boksin arvokkain tuote oli Bright Now Vitamin C -voiteen uusi Shine Control -versio, jonka voidegeeli lupailee mattaista pintaa ja huokosten häivyttämistä. Olen itse Lumenen ihonhoitotuotteiden fani, joten testaan tuotteen mielelläni. Ennenhän myynnissä oli geelivoiteita, mutta tämä uusi voidegeeli-trendi vaikuttaa kivalta jutulta niiden ollessa geelivoiteita juuri ratkaisevan verran täyteläisempiä oman ihoni kannalta. 
Boksin mielenkiintoisin tuote oli Bangerheadin kuivashampoo. En ollut edes tiennyt, että verkkokaupalla on oma tuotemerkkinsä, joten tämä kiinnosti kovasti. Kuivashampoot ovat aina minulle mieluisia tuttavuuksia ja kun pakkauskin näytti näin söpöltä ja kivalta kiinnostuin tuotteesta entistäkin enemmän. Boxin mukana tuli myös kymmenen euron alennuskoodi Bangerheadin verkkokauppaan.
Olen katsellut näitä paljon katumainoksissakin näkynetä Doven uusia Oxygen Moisture -tuotteita kaupassa jo aiemmin sillä silmällä, joten oli mukavaa, että boksin mukana tuli tällainen juuri passelin kokokoinen parivaljakko. Olen aina valmis kokeilemaan, josko markettituotteiden puolelta löytyisi loistavia uusia hiustuotteita!
Kolme aiempaa tuotetta olivat kaikissa bokseissa samat, mutta tätä Herbinan Kaura-suklaa -vartalokuorintaa ei kaikista bokseista löytynyt, vaan osasta paljastui Nail Fix -kynsiöljy. Itse olin kuitenkin tyytyväinen siihen, että boksistani paljastui nimenomaan tämä mitä herkullisimman tuoksuinen tuote enkä jäänyt ollenkaan haikailemaan kynsiöljyn perään.
Mitä sen sijaan hieman harmittelin oli se, ettei boksista löytynyt Rimmelin uutta Provocalipsiä kuten monilta muilta löytyi vaan sen sijaan näytekoko IsaDoran Buil-Up Extra Volume -ripsivärin vedenkestävästä versiosta. Olin ollut niin kovasti kiinnostunut Provocalipseistä, että vaikka en yleensä jaksa suhtautua kovin vakavasti siihen, millaisia tuotteita minulle tällaisissa vaihtoehto-tilanteissa päätyy, mutta tässä tapauksessa myönnän harmitelleeni asiaa hieman. No, tuleepahan testattua tämäkin ja ehkä vedenkesätävälle ripsivärille on vielä kesää kohti mentäessä käyttöä.
Boksin mukana tuli myös pari tuoksunäytettä, joista toinen oli tällä kertaa miehille (näissäkin näytti tosin olleen pientä vaihtelua eri boksien välillä). Tuoksunäyteet ovat varmasti monille mieluisia juttuja, mutta itse en niinkään innostu niistä. Tämä tosin johtuu varmasti siitä, että kosmetiikkamyyjänä olen muutenkin saanut olla hajuvesien keskellä tarpeeksi ja tuoksuttelen uutuudet muutenkin säännöllisesti läpi tuoksuosaston ohi kävellessäni ja olen muutenkin hieman nirso siitä, mitä tuoksuja tahdon iholleni suihkutella, joten en liiemmin välitä saada satunnaisia tuoksunäytteitä.
Malliskuun boksi oli minulle mieleen, mutta ehkä edellinen laatikko tuntui kuitenkin kivemmalta. Voi tosin olla, että jos tässä laatikkossa olisi ollut sisällä Rimmelin Provocalips olisin sitä mieltä, että tämä olisi ollut paras laatikko tähän mennessä…
Kummalla sisällöllä varustettu boksi teille tuli? Mitä mieltä olitte maaliskuun LivBoxin sisällöstä?

10 kommenttia artikkeliin ”Laatikkoleikin viimeisin episodi”

 1. Sain provocalips laatikon. Todella pysyvä puna, itse kuitenkin vierastan voimakkaita punia (sain pinkin) joten olen laittanut punaa siveltimellä vain vähän ja sitten kiilto päälle. Näin tulee hyvä minulle.

  Minusta oli hyvä boxi 🙂 Mutta en osaa käyttää kuivashampoota ja tämä oli jo kolmas. No, totutellaan ja opetellaan tai laitetaan kiertoon.

 2. Mulle tuli se Provocalips, mistä en oikein tykännyt. Se tuntui liian kuivalta huulilla ja roosa (?) väri ei oikein miellyttänyt. En usko että tulen käyttämään enää toiste, kun huulipunaihmisiä en muutenkaan ole. Kynsiöljystä sen sijaan tykkäsin, en pidä ollenkaan suklaan tuoksusta muuta kuin suklaassa eli varmasti olisi jäänyt tuo käyttämättä.

  t. Heidi

 3. Mulle tuli täsmälleen sama boxi kuin sulle. Oon tilannut boxia nyt puolisen vuotta, joten kauhean kattavaa kokemusta boxeista ei vielä ole. Tämä boxi oli kiva, mutta niin kuin totesit, en itsekään pitänyt sitä ihan huippiksena.

  Kuivashampoita en osaa käyttää ja tämä Bangerheadin on todella erilainen niihin verrattuna, joita olen kokeillut…. tai sitten en vain osaa käyttää.

 4. Ois kiva jos tammosen, mutta vain suomalaisista merkeista koostuvan vois tilata ulkomaille. Esim. Lumenen tuotteet kiinnostaa.

 5. Doven shampoo ja hoitis sisältävät silikonia, joten ei hyvä. Muuten kiva boksi.

Kommentointi on suljettu.