Original Pink

Tunsin mitä suunnattominta tarvetta saada tehdä postauksen pelkästään rakastamani Soap & Gloryn palvomalleni Original Pink Fragrancelle, joka on siis se ihana tuoksu, joka osasta sarjan tuotteita löytyy.

Tuoksu hieman kuin näiden kolmen kuvassa olevan Chanelin Coco Mademoiselle EdP:n, Biothermin Eau Puren ja Diorin Miss Dior Cherie EdP:n (nykyään pelkkä Miss Dior EdP muuten) yhdistelmä. Tuoksu on käytännössä hyvin Eau Puren kaltainen, mutta Coco Mademoisellen ja Miss Dior Cherie EdP:n naisellisilla vivahteilla.

Rakkauteni tuoksua kohtaan alkoi tästä tuotteesta.

Easy Glistening Spray oli mitä ihastuttavin kesätuote: tuote kosteuttaa ihoa, tuoksuu upealta ja näyttää iholla mielettömältä tuomansa hehkun ansiosta. Wow!

Myöhemmin pääsin tuoksun jäljille sarjan The Righteous Butterin kautta, joka on ihanan täydellinen vartalovoi samalla upealla tuoksulla.

Myös tavallista pienempi kokoinen, setin mukana tullut Girligo Moistue Mist omasi tuon saman tuoksun. Samainen Girligo sattui tulemaan myös toisen setin mukana ja hankin sen myöhemmin vielä täysikokoisena.

Olin saanut sattumalta käsiini myös samalla tuoksulla varustetun suihkugeelin matkakoon. Clean on me, voisiko suihkussa käynti olla enää paremman tuoksuista! Myöhemmin tuote oli tietysti hankittava myös isommassa koossa.

Jonkun ostamani usean tuotteen sisältämän setin mukana myös samalla tuoksulla varustettu Flake Away -vartalouorinnan minikoko oli päätynyt luokseni.

Soap & Gloryn nettisivuja tutkimalla minulle selvisi, että sama ihastuttava tuoksu löytyy myös muutamista muista sarjan tuotteista, joita minun oli sitten pakko itselleni tietysti myös hankkia.

The Righteous Butter Body Lotion päätyi luokseni empimättä kuten samalla tuoksulla varustettu Hand Food käsivoide matkakoossa ja Hand Maid käsien desinfiointigeeli.

Ette uskokaan, kuinka kovasti minun teki mieli hankkia samalla tuoksulla varustettu Soap & Glorun Original Pink Formula 1 eau de parfum, mutta maltoin kuitenkin lopulta mieleni. Ehkäpä vielä hankin sen, kun Girligo-sprayni loppuvat…

Jos minulla vaan olisi kylpyamme, voitte uskoa, että kylpisin Original Pinkiltä tuoksuvassa Calm One Calm All vaahtokylvyssä…

Miksi, voi miksei Soap & Gloryn tuotteita saa Suomesta tai toimiteta Suomeen!?!

Olen meinannut tehdä sen itselleni (ja monille muillekin) tyypillisen virheen ja säilöä näitä tuotteita kuin pieniä aarteitani uskaltamatta käyttää niitä ihan vaan siksi, ettei sarjan tuotteita ole helposti saatavilla.

Ääh, virhe, jota ei saisi koskaan tehdä!

Jos tykkään jostain tuotteesta nyt, pitäisi minun käyttää sitä ihan niin paljon ja säästelemättä kuin mieleni vaan tekee. Muussa tapauksessa käy kuitenkin niin, että joko kyllästyn tuotteisiin ennen niiden loppumista tai sitten ne ehtivät pilaantua ennen loppumistaan. Niin tai näin, en voi voittaa ja nauttia niistä kuin vain käyttämällä niitä. On myöhemmän ajan murhe, kuinka saan tuotetta lisää -jos sitä edes silloin enää kaipaankaan.

Maltatteko te käyttää lempparijuttujanne, vai säästelettekö niitä syystä tai toisesta ja kuinka usein sen säästelyn lopputulos on hyvä ja osoittautuu kannattavaksi?

8 kommenttia artikkeliin ”Original Pink”

 1. Hei, saako sulta kysellä mitä tuotteita suosittelet mihinkin tarpeeseen?

  Mulla on haussa hyvä kasvoputsari. Haluaisin sellaisen millä lähtis kevyt silmämeikkikin, en meikkaa paljon. Mulla on kuiva ja herkkä iho. Tuote sais olla kohtuuhintainen kun se on kuitenkin sellainen mitä kuluu paljon. Olisko sulla suositella jotain tiettyä tuotetta? 🙂

  Vastaa
 2. Mä en säästele, koska tykkään vaihtelusta. Ihana päästä aina ettimään jotain uutta vanhan tilalle 😀

  Vastaa
 3. Mua ärsyttää, jos löytää jonkun lempparituotteen ja sitten se lopetetaan. Acolla oli pari vuotta sitten ihana vartalovoide kausituotteena ja luonnollisesti sitä ei saa enää mistään :< Harmittaa, etten tajunnut sen olevan kausituote ja tilannut vaikka varastoon sitä…

  Vastaa
 4. Eikös noita Soap&Gloryn tuotteita saa tilattua Amazon UK kauppaversiosta? Ainakin sieltä niitä löytyy enkä heti bongannut mitään tietoa siitä, etteikö niitä tänne saisi tilata.

  Vastaa
 5. S&G:ta saa tilattua Suomeen osoitteesta http://www.jtbeautyoutlet.fi. Minulle paketin tulo Englannista Suomeen kesti viikon. Kaupassa on tällä hetkellä 78 S&G:n tuotetta ja lisää tulee tiiviiseen tahtiin 🙂
  Voisitko kommentoida S&G:n tuotteiden hintoja tässä nettikaupassa? Hätäisen laskennan perusteella sinun ostamasi tuotteet irtosivat halvemmalla..

  Vastaa

Jätä kommentti