Testissä kaikki It’S SKIN The Fresh -kangasnaamiot

*Sis. mainoslinkin

Yksi korealainen kosmetiikkamerkki, joka on alkanut ottaa Euroopan ja erityisesti Suomen kosmetiikkamarkkinoita haltuunsa on ollut It’S SKIN, jonka tuotteita löytyy Suomesta myynnistä paitsi verkosta myös jo ihan fyysisistä myymälöistäkin. Saimme merkin tuotteet ilokseni myös juuri myyntiin meille elevenille ja koska brändillä on tällä Bangkokissa oma myymälä, kipitin sinne ostoksille.

It'S SKIN kangasnaamiot - 1 (2)

Monet merkin ihonhoitotuotteet ovat olleet todella suosituja ja olen itse ollut hyvin utelias merkin kangasnaamioiden suhteen. Olen kuullut suomalaisilta niistä kahdenlaisia kommentteja: toisten mielestä ne eivät oikein tee mitään ja toisten mielestä ne taas ovat loistavia.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kotiutinkin It’S SKIN -myymälästä itselleni koko merkin 10 kangasnaamion perusvalikoiman voidakseni kokeilla niistä läpi jokaisen. Uskoin nimittäin, että naamioiden välillä olisi selkeitä keskenäisiä eroja ja naamioiden kokeilu osoitti epäilykseni täysin paikkansa pitäviksi.

Pari kokeilemaani naamiota olivat omalla ihollani melkoisia huteja, mutta suurin osa naamioista oli kuitenkin varsin hyviä ja pari naamiota oli jopa aivan erityisen hyviä.

Jos siis mietitte, mitkä It’S SKIN -kangasnaamioista voisivat olla omiin tarpeisiin sopivia, niin näistä kommenteistani voi ehkä olla apua:

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

It’S SKIN Rose Moisture & Vitality Mask Sheet -kangasnaamio tuoksui aivan ihasti ruusulle. Sen seerumi oli ohutta, mutta ihoa hyvin kosteuttavaa ja iholle jäi naamion jäljiltä raikas tunne. Iho tuntui kosteutetulta ja tämä kangasnaamio oli niitä ”perushyviä”.

It’S SKIN Pomegranate Clean & Vitality Mask Sheet -kangasnaamion seerumi oli puolestaan hieman täyteläisempää ja jopa maitomaista, mutta silti melko ohutta. Naamio ravitsi ihoa, mutta ei jättänyt ihoa kuitenkaan klähmäiseksi. Tämäkin naamio oli niitä perushyviä.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

It’S SKIN Tea Tree Balance Mask Sheet -kangasnaamion seerumi oli vesimäisen ohutta ja raikasta, mutta yllätyksekseni naamio teki ihosta silti todella kosteutetun ja heleän näköisen. Eron näki iholla todella selvästi, sillä iho oli heti tämän poistamisen jälkeen täyteläisen kosteutettu ja sen myötä myös kirkkaamman näköinen. Tästä kangasnaamiosta pidin aivan erityisesti.

It’S SKIN Carrot Clear Skin Mask Sheet -kangasnaamio oli rehellisesti sanottuna suoranainen pettymys ja tuntui totaalisen turhalta. Naamion sisältämä hoitoneste oli kirkkaan vesimäistä ja naamio tuntui jopa kuivuvan kasvoilla nopeammin kuin muut kokeilemani It’S SKIN -kangasnaamiot eikä iho ollut sen jäljiltä mitenkään erityisen hoidetun oloinen, korkeintaan vain kevyesti kosteutettu. Käytin tätä aamulla ennen meikkausta ja tuntui, että jopa hoitonesteeni tekevät iholleni enemmän kuin tämä. Tämä tuote oli omalla ihollani huti.

It’S SKIN Honey Firm & Glow Mask Sheet -kangasnaamio oli ravitsevampi ja tuoksui selvästi hunajalle. Kangasnaamio jätti ihon pehmeän ravituksi ja kosteutetuksi. Kokeilin naamiota aamulla ja vaikka se jättikin ihon ihan hitusen klähmäiseksi, saattoi ihon silti meikata sen jälkeen täysin ongelmitta. Iho oli heleämmän näköinen ja hoidetun oloinen, eli tämä naamio oli parhaiden It’S SKIN -kangasnaamioiden joukossa.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

It’S SKIN Bamboo Moisture & Fresh Mask Sheet -kangasnaamio tuntui nimensä mukaisesti mukavan raikkaalta ja ihoa kivasti kosteuttavalta. Iho näytti naamion jälkeen sekä heleämmältä että täyteläisemmältä ja tämäkin naamio lukeutui mielessäni siihen perushyvä-joukkoon.

It’S SKIN Blueberry Vitality & Moisture Mask Sheet -kangasnaamio ylitti odotukseni. Olin kuullut siitä etukäteen paljon kehuja ja moni nimesi sen suosikikseen, minkä ymmärrän täysin. Kokeilin tätä illalla sinä saman päivänä, jona olin aamulla ehtinyt jo pettyä naamiokokoelman porkkananaamioon ja ero siihen verrattuna oli VALTAVA. Tämän naamion seerumi oli maitomaisen täyteläisestä ja nimenomaan ihoa ravitsevaa. Ihosta tuli naamion jäljiltä ihanan kosteutettu, hoidettu, pehmeä sekä tasaisemman sävyinen ja heleämmän näköinen. Siitä huolimatta naamio ei jättänyt iholle klähmäistä tunnetta.

It’S SKIN Aloe Vera Moisture & Calming Mask Sheet -kangasnaamio vaikutti aluksi olevan pettymys. Sen seerumi oli juoksevan vesimäistä ja kirkasta eikä naamio tuntunut mitenkään erityiseltä. Annoin naamion vaikuttaa rauhassa kasvoillani vartin ja se tuntui jopa kuivuvan melko nopeasti. Iholla ei sen poistamisen jälkeen tuntunut liiemmin olevan mitään ja olin valmis kirjaamaan naamion kasvoiltani poistettuani muistiinpanoihini, että se tuntui todella huonolta, mutta kun katsoin ihoani naamion poistettuani, näyttikin se yllätyksekseni täyteläisen kosteutetulta ja heleältä. Olin valmis pyörtämään sanani naamion suhteen, mutta kun aloin levittää sen päälle ohutta kasvoöljyä lukitakseni kosteuden iholle, alkoi naamio murustua kasvoilleni. Naamio sai ihon siis näyttämään hyvältä, mutta käyttäytyi iholla hieman ongelmallisesti.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

It’S SKIN Avocado High-Nutrition Mask Sheet -kangasnaamio kuulosti nimensä perusteella lupaavalta ja myös sen täyteläisen maitomainen seerumi antoi viitteitä siitä, että naamio voisi ravita ihoa hyvin. Ennakko-odotukseni pitivätkin paikkansa ja ihosta tuli naamion jäljiltä pehmeä, heleä ja kosteutetun ravittu. Tämäkin naamio kuului suosikkeihini.

It’S SKIN Olive Nutrition & Firming Mask Sheet -kangasnaamion seerumi oli jälleen ihanan maitomaista ja täyteläistä. Naamiossa oli hieman hajuvesimäisen parfyyminen tuoksu, joka ei muistuttanut ainakaan oliivia mitenkään. Iho tuntui sopivan ravitulta, mutta ei liian klähmäiseltä, eli tämän jälkeen voi jopa meikatakin. Myös tämä naamio oli lemppareitani.

It'S SKIN Kangasnaamiot kokemuksia

Kaikissa kangasnaamioissa oli identtinen naamiokangas, joka oli minusta myös sitä perushyvää. Naamiot asettuivat iholle melko tiiviisti, niissä oli sopivan kokoiset silmäaukot ja ne oli muotoiltu niin, että ne mukautuivat kasvoille kiitettävästi.

Naamioiden istuvuus oli siis hyvä jo ilman saksimistakin, mutta jos istuvuutta tahtoo parantaa entisestään, voi tästä aiemmasta postauksestani katsoa pari vinkkiä, joilla kangasnaamion saa asettumaan kasvoille paremmin.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Minusta nämä It’S SKIN -kangasnaamiot sopivat aivan erityisesti kahteen tarkoitukseen: hoitamaan ihoa aamulla tai muuten ennen meikkausta sekä niille käyttäjille, jotka eivät halua kangasnaamioiden jättävän iholle klähmäistä tunnetta.

Todella monet kangasnaamiot sopivat paremmin iltakäyttöön, sillä ne jättävät iholle niin ravitun tunteen, että ihon haluaa vain jättää nauttimaan siitä yön yli, mutta olen itse tykännyt käyttää näitä nimenomaisia naamioita ennen meikkausta. Jopa täyteläisen maitomaista seerumia sisältäneiden naamioden hetkellinen klähmäisyys on kadonnut ihon pinnalta nopeasti ja naamion päälle on voinut levittää  kosteusvoidetta, joka lukitsee hoitavat aineet iholle.

(Jos naamion vaikutusta haluaa iholla tehostaa entisestään, kannattaa tästä aiemmasta postauksestani lukea, miksi hoitoneste ja seerumi tulee levittää iholle ennen kangasnaamiota.) 

It'S SKIN Kangasnaamiot kokemuksia

Omia naamiosuosikkejani olivat siis Tea Tree, Honey, Blueberry, Avocado ja Olive. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kangasnaamioiden kanssa kyse on pitkälti myös makuasioista, joista ei voi kiistellä, eli naamio, josta minä en  kuivaihoisena pidä vaikkapa sen keveyden vuoksi voi olla täydellinen tuote jollekin, jolla on rasvainen iho.

*It’S SKIN -tuotteita voi ostaa verkossa Elevenin verkkokaupasta täältä.

 It'S SKIN kangasnaamio Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Millaisia kokemuksia teillä on It’S SKIN -kangasnaamioista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Testissä kaikki It’S SKIN The Fresh -kangasnaamiot”

  • Minä en osaa vältellä näissä alkoholia, sillä riippuu kuitenkin niin paljon siitä, mihin se on yhdistetty. Alkoholi ei siis automaattisesti ole pahis ja esimerkiksi luonnonkosmetiikassa sitä käytetään paljon. Naamioista Ruusu, Oliivi, Granaattiomena, Avokado ja Hunaja eivät muistaakseni mikään sisällä alkoholia. 🙂

   Vastaa
 1. Tämä oli erittäin hyvä ja tarpeellinen postaus! Kiitos! 🙂 Olen ostanut kaksi It’S SKIN naamiota, joista granaattiomena maskin käytin jo talven aikana. En kokenut sen olleen mikään hirmuisen kosteuttava omalla talvikuivalla ihollani. Mustikkamaski on jemmassa ja odottaa sellaista iltaa kun haluan todella hemmotella. Mies väittää, että hamstraan naamioita, mutta olen vain hirmuisen utelias näiden suhteen. Olisin halunnut myös kokeilla kaikkia näitä, mutta silloin ei ollut paikallisessa Citymarketissa kaikkia hyllyssä.. Täytyy seuraavalla kerralla kauppaereisssulla taas tsekata nuo naamiot ja kotiuttaa jemmaan pari lisää. Myös Minimanista löysin edullisia maskeja (olisko niiden merkki ollut joku mySkin tai siihen suuntaan? eläiten naamat niissä oli kuitenkin) joita en ole ehtinyt kokeilemaan. Selkeästi talvella oli enemmän intoa näiden kokeiluun kuin nyt keväällä. Iho tosin on ollut aika kivassa kunnossa niin ei ole tarvinnut päivittäisten öljy/seerumi/kosteusvoiderutiinien lisäksi mitään ylimääräistä. Erityisesti kiitosta näistä naamio postauksista, tykkään lueskella muiden kokemuksia ja olen näiden inspiroimana kokeillut montaakin naamiota, joita olen aiemmin tilannut ebayn kautta! 😀

  Vastaa
 2. Kiva postaus! Mulle nämä ovat olleet aikamoisia pettymyksiä, juurikin Tea Tree ja Aloe. Iho oli näiden jäljiltä kirkuvan kuiva vaikka yleensä sheet maskin jäljiltä ihoni ei kosteutusta tarvitse. Onneksi on muitakin merkkejä vaikka näistä ei omaa suosikkia löytynyt 🙂 kangasnaamiot kun muuten on aika lemppareita <3

  Vastaa
 3. Hei kiitos tästä valaisevasta postauksesta! Näin nämä Hehkussa, mutta mitään en ole vielä testannut. Pakkaukset on musta kivoja, mutta siihen sen ajattelin jäävänkin 😀 Mustikkanaamio täytyy nyt kyllä ehdottomasti testata, Avokado ehkä myös! 🙂

  Vastaa
 4. Mulla tuo aloen jälkeen alkoi kans rullaantua ku hieman hikosi 🙁 muten ihan hyviä ja toimivia 🙂

  Vastaa
 5. Kiitos vinkistä, näin näitä CM:n hyllyllä ja nappasin mukaan kaksi suositeltua versiota ..(Mustikka & Avokado) 🙂

  Vastaa
 6. Hehkusta tarttui mukaan viikolla Tea Tree ja Honey. Tea Tree kokeiltu, tykkäsin viilentävästä tunteesta ja klähmättömyydestä. Esim. Misshan tea tree-naamioon verrattuna seerumi on tosi juoksevaa ja vesimäistä.

  Vastaa
  • Joo, nämä ovat ehdottomasti loistavia naamioita juuri niille, jotka eivät tykkää klähmäisestä tunteesta. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti