Kätevä kesätuote: IsaDora Cover Up Stick ’n Brush SPF 30

 

*Sis. mainoslinkin

Siitä on aika tarkalleen 20 vuotta, kun äitini osti minulle Maybellinen Express Makeup 3 in 1 -meikkivoidepuikon, joka oli siitä hetkestä eteenpäin paras kaverini muutaman vuoden ajan. Sen jämäkkä koostumus peitti alleen niin pisamat kuin finnitkin varmistaen, ettei kukaan varmasti näkisi koskaan, miten epätasaiselta teini-ihoni näytti ja kuinka epävarma siitä olin.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Aikaa kuluu melkein 20 vuotta ja meikkipöydälleni ilmestyy etäisesti tutulta näyttävä meikkipuikko, jonka ulkonäkö toi nostalgisen olon muistuttaen kuitenkin samalla ajan kulusta: tämä ei ole enää vain pelkkä tavallinen meikkivoidepuikko, tässä pidellään käsissä jo melkoista hybdirituotetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IsaDora toi sopivasti aurikoisten päivien alla myyntiin uuden Cover Up Stick ’n Brush Foundation & Concealer SPF 30 -puikon ja sain siitä maahantuojalta kokeiluuni pari testikappaletta. Tartuin puikkoihin mielenkiinnolla ja innokkaana selvittämään, miltä moderni meikkivoidepuikko iholla oikein tuntuu.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

IsaDoran uudet Cover Up Stick ’n Brush -puikot yhdistävät koostumuksessaan meikkivoiteen ja peiteaineen sekä tuovat iholle vieläpä samalla SPF 30 -aurinkosuojan. Kätevien puikkojen kääntöpäässä on supersöpö sivellin, jonka lyhyet, tasapäiset harjakset auttavat pyörittelemään meikkipohjan tasaisesti kasvojen iholle.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Sain kokeiluun sävyt 01 Light Beige ja 03 Cool Beige. Sävyjen kokeileminen suorastaan jännitti, sillä minulla oli hieman vähemmän kokemuksia IsaDoran meikkivoiteista juurikin siksi, että useimmissa niissä oli tarjolla vain sävyjä, jotka olivat iholleni liian tummia.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30
Alapuolella 01 Light Beige ja yläpuolella 03 Cool Beige.

Sävyt epäilyttivät hieman käsivarteen sipaistuja raitoja katsellessa, mutta päätin silti käyttää niitä molempia kasvoillani. Tummempi sävy oli selkeästi liian tumma, mutta sehän toimisi näppäränä muotoilusävynä.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Olin uumoillut vaaleammänkin sävyn olevan iholleni ihan liian tumma, mutta kappas vain, sehän olikin jopa yllättävän vaalea ihollani!

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Meikkipuikolla oli helppoa piirtää iholle viiruja ja pyöristetyn muodon ansiosta ja puikot tuntuivatkin levittyvän kasvoille miellyttävän kevyinä. Levityssiveltimen lyhyet harjakset olivat ihanan pehmeää karvaa, mutta harjaspää oli niin tiivis ja napakka, että se sulautti meikkipuikon vaivatta kasvojen iholle, kun levitykseen käytti pyöritteleviä liikkeitä.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Esiin kiertyvä puikko loi iholle peittävän, puolimattaisen pinnan, joka oli kevyen puuterinen, mutta ei silti mitenkään kuiva. Peittävyyttä oli helpointa lisätä kerrostamalla tuotetta halutulle alueille ja taputtelemalla lisäkerros sormenpäällä iholle. Lopputulos näytti hyvin tasaiselta, mutta silti heleältä eikä ollenkaan raskaalta.

Kahden sävyn yhdistäminen toimi sitä paitsi aivan loistavasti ja vaikka olin ensin uumoillut tummemman meikkipuikon jäävän kokonaan käyttämättä, jäikin se nyt meikkijemmoihini käteväksi voidemaiseksi varjostustuotteeksi, joka sopi erityisesti poskipäiden alle.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30 - 1 (7)

Lisäsin päälle vielä puuteria, sillä kevyesti rasvainen puikko tuntui parhaalta kiinnittää kasvoille puuterin avulla parhaan kestävyyden varmistamiseksi. Lopputulos olikin oikein hyvä.

Meikkipuikko tuntui todella kätevältä meikkipohjatuotteelta ja on minusta erityisen loistava pelastaja käsilaukussa kulkevaan hätäapumeikkipussiin. Sillä saa hetkessä loihdittua kasvoille niin koko meikkipohjan kuin tehtyä valmiiseen meikkipohjaan pieniä korjauksiakin, minkä ansiosta siinä on potentiaalia pelastamaan monia tilanteita.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Ihan erityistä plussaa kätevälle meikkipuikolle menee sen hyvästä aurinkosuojakertoimesta, minkä ansiosta tuote voikin olla näppärä kaveri pitää ulottuvilla varsinkin kesäisin. Näin jo mielessäni, kuinka kätevää puikolla on sipaista kasvoilleen lisää suojaa työpäivän päätteeksi terassille hetkeksi istuessaan ja samalla huolitella meikkipohjalta kadoksiin päivän kulumiset.

Tykkään!

*IsaDora Cover Up Stick ’n Brush Foundation & Concealer SPF 30 löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush SPF 30

Kuka muu pitää tätä uutta IsaDora Cover Up Stick ’n Brush -meikkivoidepuikkoa kätevänä tuotteena?

3 kommenttia artikkeliin ”Kätevä kesätuote: IsaDora Cover Up Stick ’n Brush SPF 30”

  1. Onko tämä kuinka pitkäkestoinen? Itse olen tutkaillut mielenkiinnolla korelaisten merkkien meikkipuikkoja, mutta en ole vielä uskaltautumut tilaamaan. Ihoni on suht ongelmallinen, t-alue rasvoittuu (meikki sulaa ja liejuuntuu), silmien ympäristö rapisee kuivuuttaan, joten tuntuu, että puikkomainen meikki ehkä vain korostaisi näitä molempia ongelma-alueita.

    • Minusta tämä ei välttämättä ole paras meikkituote ihollesi. Valitsisin silloin vesimäisemmän tuotteen, sillä tämä ei välttämättä pysy ihan niin siistinä, jos iho rasvoittuu hyvin helposti ja taas kuivilla alueilla saattaisi myös toimia paremmin nestemäisempi tuote.

  2. Kuulostaa aika kompaktilta. Harmi ettei tässä oikein saa kuvaa sudin suuruudesta suhteessa kasvoihin, sillä ensimmäinen ajatukseni oli että noin pienellä sudilla kestää levitellä. Aiemmin itsellenikin tuottanut ongelmia isadoran värivaihtoehdot, joten voi olla etten kalkkilaivan kuningattarena pääse nauttimaan tuotteen suojakertoimista :(.

Kommentointi on suljettu.