Honeymoon, here we come

Menimme naimisiin toissapäivänä ja vaikka itse naimisiinmenoa oli odotettu kovasti, oli varsinaisen häähössötyksen odotetuin juttu kuitenkin ehdottomasti häämatka. Lupaan palata hääpäivän tunnelmiin vielä toisessa postauksessa, kun saan häistä kuvia, mutta nyt tahdon herkutella hetken sillä ajatuksella, että meikäläinen on juuri tämän postauksen julkaisuhetkellä saanut istahtaa lentokoneen penkkiin ja kone kuljettaa meidät kolmeksi viikoksi Aasiaan.

(Asuntomurtoa on turha muuten suunnitella sillä aikaa, sillä kodistamme tuli sopivasti hotelli parille lähipiirin suomalaiselle, jotka puolestaan halusivat lähteä kesälomamatkalle Ruotsiin.)

Bali luonto
Lähde.

Häämatkamme ensimmäinen kohde on Bali, jonne lennämme Singaporen kautta. Lento Singaporeen kestää n. 14 tuntia, mikä voisi kuulostaa pitkältä ja puuduttavalta, mutta täytyy sanoa, että olen siitä itseasiassa hyvin innoissani. Kun viime kesänä lensimme lomalle Tokioon yllätyin suorastaan, kuinka paljon nautin tuosta n. puoli vuorokautta kestäneestä lennosta. Minulla oli tuolloin takana melko rankka työn (ja koulun) täyttämä vuosi ja kun istuin portilla odottamassa pääsyä lentokoneeseen meinasin itkeä onnesta: kukaan ei tavoittaisi minua seuraavaan puoleen vuorokauteen ja saisin olla täysin eristyksissä maailmasta, katsoa leffoja ja vain olla. Jo tuo lentomatka tuntui lomailulta!

Bali loma
Kuva: Hotels.com

Matkamme ensimmäinen etappi on siis Bali, jonne menemme viikoksi. On mukavaa aloittaa häämatka paratiisista ja ottaa siellä totaalisen rennosti. Olemme varanneet viiden tähden hotellikompeksiin kuuluvan huvilan, jossa meillä on oma pieni uima-allas ja tavoitteenamme on vain nauttia toistemme seurasta ja ottaa rennosti, sillä olemme molemmat sen tarpeessa.

loma bali
Kuva: Hotels.com

Viikon Bali-löhöilyn jälkeen palaamme Singaporeen, jossa vietämme kaksi viikkoa. Päädyimme valitsemaan Singaporen, sillä toiveena oli Aasian suurkaupunki, jossa olisi kesällä tiedossa muutakin kuin sadetta ja josta olisi kätevää lentää johonkin löhöilykohteeseen.

Singapore_Panorama_v2
Lähde.

Varsinkin minä rakastan suurkaupunkeja, jotka ovat täynnä vilinää, kiinnostavia rakennuksia ja suurkaupungin valoja. Rakastan sitä, että kaikki mitä tarvitsen on ympärilläni ja vaikka Bali on varmasti mukava paikka, latautuvat minun akkuni parhaiten suurkaupungissa.

The_Rock_Bar_Bali_(7373597680)
Kuva.

Mies odottaakin meillä eniten Balin löhöilyä ja minä taas Singaporen tutkimista. En todellakaan paljastanut miehelle, että suurkaupunkia valikoidessa pääkriteereinä oli, että siellä olisi oltava hyvä kosmetiikkatarjonta… Singapore yhdistääkin käsittääkseni täydellisesti japanilaisia, korealaisia ja Jenkeissä myytäviä tuotemerkkejä, joten tutkittavaa riittää varmasti! 

(Ja älkää huoliko miehen puolesta, kyllä hänelläkin riittää ohjelmaa.)

singapore-86694_960_720
Lähde.

Hyviä Balin ja Singaporen vinkkejä otetaan vastaan!

29 kommenttia artikkeliin ”Honeymoon, here we come”

  • Kiitos! Ja joo, haha, ehkäpä hän tuntee jo siinä määrin, että arvaa, millä perusteilla kohdetta on oltu valikoimassa… 😉

 1. Onneksi olkoon oikein paljon. Ihanaa, koska kohta me tiedetään uusista aasialaisista innovaatioista. Odottelemme innokkaina.

  • Kiitos! Lupaan raportoida kaikista ihanista ja jännittävistä löydöistä! 🙂

 2. Lomailtiin viime joulukuussa Singaporessa, mahtava paikka! Suosittelen käymään National Orchid Garden:issa, upeita orkideoita ja kaunis puisto muutenkin. Syömään kannattaa mennä ainakin Chinatowniin, sieltä saa halvalla aivan loistavaa ruokaa. Shoppailumahdollisuuksia on joka puolella, lompakolle vaarallista 🙂 Kaupungin upein kattobaari on 1-Altitude, sieltä on mahtavat näkymät ympäri kaupunkia illalla!

 3. ONNEA hirveästi teille!!! <3 Oletkohan enää Virve Vee….? 😀 innolla kuvia ja lisäinfoa odotellessa 🙂

  • Kiitos! <3 Sukunimi lähti (luojan kiitos…) vihdoin vaihtoon, mutta Virve Veenä viihdyn kyllä täällä netin puolella edelleen. Muuta elämää tämä sukunimenvaihdos huomattavasti kansainvälisemmältä kuulostavampaan versioon kyllä helpottaa… 😀

 4. Onnittelut hààparille ja hyvàà matkaa.
  Mekin mietittiin ensin Balia, mutta pààdyttiin sitten vielàkin kauemmas Mikronesiaan ja sità ennen pysàhdyttiin Japanissa. Singapore on varmasti mielenkiintoinen paikka.

 5. Valtavan paljon onnea häidenne johdosta ja ihanaa kuherruskuukautta teille molemmille upean kauniissa ja eksoottisissa maisemissa! Elämän tähtihetkiä <3

 6. Äh voi harmi, olisin niin halunnu hypätä laivalla naapuriin ja murtautua sinne teidän ihanaan loftiin ;P 😀

  Oon niin ilonen teidän puolesta, nauttikaa! (Ja Virve sun TÄYTYY rueta snäppäämään koska sun instavideot on parasta antia tylsään arkeeni…).

  • Joo, ajattelin, että tämä on varmasti tottakai jokaisella ihan heti ensimmäisenä mielessä. 😉

   Hahha, tuo Instagram Stories on ollut minun pelastajani Snäppäilyn opettelemiselta. Tykkään siitä, että voin käyttää yhtä ja samaa sovellusta kahteen juttuun, joten voi mennä hetki, että alan opetella Snäppiä… Tämä Snäpin välttely on varmasti ensimmäisiä mummoutumisen merkkejä… 😀

 7. Onnea! Aiempi kommentoija kehui Singaporen 1-Altitude-baaria, mutta mun mielestä Marina Bay Sandsin kattobaari peittosi tuon 100-0, vaikka ei ihan niin korkealla ollutkaan. 1-Altitudesta oli hienot näkymät, mutta itse baari ei ollut kauhean kummoinen, ja ehkä jotenkin halpa fiilis jäi (mutta ei se oikeasti tainnut mitenkään halpa olla hinnoiltaan). Marina Bay Sands oli ihana, haaveilen että voisin joskus edes yhden yön viettää siinä hotellissa että pääsisi altaallekin. Siinä lähimaastossa oli jotain sisäpuutarhoja, käytiin yhdessä ja se oli myös upea kokemus, ja kuumana kesäpäivänä ihanan viileä paikka. Singapore oli muutenkin kaupunki mun makuun, jotenkin asiat vaan toimi siellä hyvin.

  Balillakin olen käynyt. Löhöilyyn loistava, yleisestä kulttuurista resortin ja hotellin ulkopuolella vähän ahdistuin, siellä kun nimenomaan ei kaikki tosiaankaan toiminut. Ruoassa ja säässä ei kyllä ollut mitään valittamista.

  • Kiitos loistavista Singapore-vinkeistä! <3

   Joo, tämä Bali tuntuu kivalta paikalta löhöilyyn, mutta itseänikin vähän ahdistaa hotellialueen ulkopuolella. Mies tykkää kun saa vain löhöillä, joten yritän nyt itsekin malttaa keskittyä siihen ja sitten Singaporessa vihdoin päästä puuhaamaan enemmän. 🙂

 8. Onneksi olkoon ja ihanaa hääämatkaa 🙂 Voi vitsit kun nuo kuvat noista Balin majoituksesta näyttivät täydelliseltä, yhyy iski ihan kamala Aasia-kaipuu!

Kommentointi on suljettu.