Nopeasti maatuvat kangasnaamiot

Yhteistyössä skinid.se

Kehuin joitakin viikkoja sitten blogikokeiluun ruotsalaisesta SKINiD-verkkokaupasta saamaani A. By BOM -tuotemerkin aivan loistavaa Ultra Watery Eoseongcho Cleanser -puhdistusbalmia, jota kohtaan koin niin suuria ja intihimoisia tuotteita, että olin utelias kokeilemaan merkin muitakin kehuttuja tuotteita.

(Postauksen voi lukea täältä.)

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Sain SKINiD-verkkokaupasta testiin myös pari A. By BOM -merkin kangasnaamiota, joihin tartuin erittäin suurella mielenkiinnolla. Minähän olen tunnetusti nykyään melkoinen kangasnaamiohirmu ja erityisesti jokainen vähän erikoisempi naamio herättää kiinnostukseni.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kauniisiin pakkauksiin pakattujen kaksivaiheisten kangasnaamioiden ideana oli tuoda halutuille ihoalueille erityisen tehostettua hoitoa kohdennettujen naamiolappujen avulla.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Itse kangasnaamiot ovat ympäristöystävällistä lyocellia, joka on täysin luonnonmukainen, puuselluloosasta valmistettu ainesosa.  Lyocellin valmistukseen käytetään ympäristöystävällistä valmistusprosessia, jossa ei käytetä ympäristöä kuormittavia kemikaaleja ja materiaalinsa ansiosta kangasnaamion kangas maatuu kuulemma jo kuukaudessa. Naamioiden hypoallergeeninen kangas tuntuu iholla pehmeän silkkiseltä ja kykyneee imemään itseensä runsaasti ihoa hoitavaa seerumia. Lisäksi se myös asettuu iholle tiiviisti.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

 A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask -kangasnaamion ensimmäinen osa sisälsi kaksi kukalta näyttävää naamiolappua, jotka oli tarkoitettu asetettaviksi niille ihoalueille, joiden juonteita tai pigmenttimuutoksia haluttiin erityisesti hoitaa. Kuten olen aiemmin maininnut, alkavat minun iässäni akuuteinta hoitoa vaatimaan silmänympärysjuonteet, joten asetin laput poskipäilleni kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoani. Samoille alueille ilmestyy minulla myös pisamia, joita niitäkin mielelläni häivytän.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kukkaislaput sisältävät mm. niasiiniamidia ja lakritsia, joilla on ihoa kirkastava vaikutus. Naamiolaput auttavat lisäksi tasoittamaan ihon sävyä, rauhoittamaan ihoa sekä tukemaan ihon kimmoisuutta. Lappuja voi käyttää paitsi poskipäillä myös esimerkiksi keskellä poskia tai otsalla. Pienet laput ovat paitsi kaunis lisä naamioon, myös erittäin käytännöllisiä, sillä ne asettuvat iholle erittäin tiiviisti auttaen varmistamaan tehoaineiden parhaan mahdollisen imeytymisen.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Naamion toinen vaihe oli kukkalappujen päälle asetettava, koko kasvot peittävä kangasnaamio, joka oli kyllästetty lähes geelimäisellä, ihoa tehokkaasti kosteuttavalla ja ravitsevalla seerumilla. Vaaleanpunertava, raikkaalta tuntuva kangasnaamio asettui hyvin kasvojen iholle ja pysyi todella pitkään kosteana. Naamiolle antaa potkua mm. siinä käytetty antioksidanttinen aronia, joka auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Lisäksi naamio sisälsi runsaasti muita ihoa hoitavia, luonnosta peräisin olevia ainesosia.

(Antioksidanteista ja vapaista radikaaleista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tykkään pitää kangasnaamioita ihollani aina mahdollisimman pitkään kunhan niiden kangas vain pysyy kosteana. Tämän naamion kanssa saatoinkin ongelmitta helliä sillä ihoani 30 minuutin ajan ja naamiota poistaessani sen kangas oli yhä edelleen kostea.

Olin lukenut naamiosta vinkin, että sen voisi asettaa jääkaappiin hetkeksi ennen sen käyttöä, jotta se tuntuisi iholla erityisen virkistävältä, mutta minusta se tuntui virkistävältä koko vaikutusaikansa jo ilman tätäkin niksiä.

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kasvojen iho tuntui naamion poistamisen jälkeen raikkaan viileältä ja pehmeän kosteutetulta. Naamio tuntui sopivan hyvin sekä iltaiseen ihonhellintähetkeen että ihon kaunistukseen ennen meikkausta. Tykkäsin naamiosta todella paljon ja kokeilen uteliaana vielä A. By BOOM Ultra Cool Leaf Mask -naamion, joka puolestaan nimenomaan kosteuttaa ja raikastaa ihoa.

Jos joku on kiinnostunut tustumaan A. By BOM -merkin tuotteisiin tai muihin SKINiD-verkkokaupan valikoimiin kuuluviin tuotemerkkeihin, niin koodilla virve10 saa 10% alennuksen ostoksistaan 31.8.2017 asti. Yli 600 kruunun tilaukset lähetetään aina ilman toimituskuluja ja alle 60 euron tilauksien toimituskulut Suomeen ovat 69 kruunua eli n. 7 euroa. (Sivusto on saatavilla sekä ruotsiksi että englanniksi.)

A. By BOM Ultra Floral Leaf Mask Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Joko joku muukin on kokeillut A. By BOM -tuotteita?

10 kommenttia artikkeliin ”Nopeasti maatuvat kangasnaamiot”

 1. Tilasin Skinidistä kuun alussa tuotteita innostuneena yhdestä bloggauksestasi, mutta en ole vieläkään saanut tuotteita saati vastausta sähköpostiini. Rahat meni, mutta edelleen tilaukseni näyttää, että pakettia vasta lähetellään.

  • Auts, toivottavasti selviää! Jätin kontaktihenkilölleni viestiä asiasta varmuuden vuoksi jos siitä olisi apua. 🙂

   (Tämä voi olla itsestäänselvä kommentti, mutta sanon varmuuden vuoksi, että olethan kurkannut sähköpostisi roskapostikansion? Meillä on ainakin töissä hirveästi ongelmia juuri Hotmailin kanssa, joka poimii automattisesti lähetysilmoituksemme ja tilausvahvistuksemme roskapostiin ja monet asiakkaat ihmettelevät, kun eivät ole saaneet viestejä. :/ )

  • SKINiD:ltä vastattiin parissa minuutissa hyvin hämmentyneinä asiasta ja pyydettiin laittamaan uudelleen viestiä, jotta he voivat selvittää asiaa. En tiedä, oletko käyttänyt jotain muuta sähköpostiosoitetta tilauksen yhteydessä kuin minkä kommenttisi yhteydessä näin, sillä sillä ei kuulemma löytynyt tilauksia heiltä kun pyysin tarkistamaan. SKINiD:n porukka selvittelee kyllä aina mielellään juttuja, joten laita vain viestiä sinne. En ole koskaan kuullut, että sieltä olisi jäänyt tilaus saamatta, joten tässä on nyt varmaan jotain outoa. Jos tarvitset lisää apua asiaan, niin minullekin voi laittaa sähköpostia ja selvitän asiaa heiltä. 🙂 Kokemuksesta sanon myös, että Posti on nykyään pirullisen huono lähettelemään saapumisilmoituksia, joten en yllättyisi, mikäli lähetys olisi toimitettu noutopisteeseen, mutta jäänyt vain sinne odottamaan.

   • Jahas, olitkin näköjään jättänyt jonkun muun sähköpostiosoitteen kun yritin varmuuden vuoksi laittaa sinne vielä viestiä. 😀 No mutta anyways, SKINiD löysi tilauksesi, joka on odottanut jo jonkun aikaa Postissa, eli kyse on vain ollut siitä, ettei Posti ole lähettänyt sinulle saapumisilmoitusta. 🙂 Toivottavasti saat tilauksesi pian. 🙂

    • Kiitos Virve! Sain vastauksen sähköpostiini sen jälkeen kun olit laittanut heille viestiä. Nyt tosiaan täytyy vain selvittää, minne paketti on kadonnut täällä Suomessa. Minulle ei ole tullut tietoa, että se olisi postissa, mutta täytyy käydä siellä kysymässä varmuuden vuoksi myös.

     • Toivottavasti asia selviää ja saat paketin pian käsiisi. Posti on tosiaan varsin harmillinen noiden toimitusilmoitustensa kanssa kun jättää niitä toimittamatta. Meillekin tulee töissä usein asiakkaiden harmistuneita viestejä siitä, ettemme ole toimittaneet heidän tilaustaan, vaikka tosiasiassa paketti olisi odottanut jo toista viikkoa Postissa, mutta siitä ei ole vaan lähetetty mitään ilmoitusta asiakkaalle. :/

     • Minullakin on kestänyt skinid-paketin saapumisessa jo yli kolme viikkoa. Yritin ottaa sähköpostitse heihin yhteyttä, mutta eivät vastanneet. Yritin uudestaan facebookin kautta ja sain vastauksen, jossa sanoivat tutkivansa asiaa. Vielä ei ole tullut uutta tietoa sieltä suunnasta, mutta kyllästyin odottamaan ja aloin ottaa itse selvää. Ilmeisesti skinidin toimitustiedot eivät ole nettikaupan sivuilla ajan tasalla: siellä sanotaan että lähettävät postissa, mutta tilaukseni tiedoista selvisikin, että ovat lähettäneet pakettini DB Schenkerin avulla. Tilaussivulla oli kyllä seurantalinkki, mutta se ei toiminut. Kysyin suoraan schenkerin asiakaspalvelusta ja sanoivat että paketti on Vantaan terminaalissa ja ovat yrittäneet jo sitä useaan otteeseen toimittaa suoraan ovelle. Pakettiin ei oltu laitettu puhelinnumeroani ollenkaan, joten he eivät voineet ottaa minuun yhteyttä, jotta olisin tiennyt olla kotona. Annoin nyt numeroni heille ja huomenna lähetykseni pitäisi viimein saapua. Mutta joo, hiukan vaivalloinen nettiostoskokemus on kyllä ollut.

 2. Kielipoliisista päivää! Se sanahan on tosiaan maatuva, ilman sitä n:ää siellä välissä 😉

  • Saa nauraa, mutta olen ihan tosi luullut koko elämäni, että sanassa on n-kirjain! 😀 😀 😀

 3. Hei! Sellanen tuli mieleen että oisko sulla mitään vinkkiä miten hoitaa ja lievittää ihon punoitusta? Minulla on melko herkkä ja helposti kuivuva iho, joka muuten on kyllä hyvässä kunnossa oikeastaan mutta punoittaa ärsyttävän helposti aina poskien ja nenän alueelta. Näissä kuvissa sinun ihon väri on niin tasainen ja ei näy punoituksia joten mietin onko se luonnostaan sellainen vai oisko tähän jotai vinkkejä? 🙂

Kommentointi on suljettu.