Innovatiivinen ripsiväriharja: Lash 180°

Moni luulee, että jokainen kosmetiikkamerkki keksii itse tuotteensa alusta loppuun niin koostumuksen kuin pakkauksenkin osalta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja esimerkiksi pakkauksia valmistavilla yrityksillä on erittäin suuri rooli alan kehityksessä. Syynä siihen, että yhdellä merkillä nähtyä vaikkapa innovatiivista ripsiväriä nähdää pian myös muilla merkeillä ei suinkaan ole vain tuotteen idean kopioinnissa vaan siinä, että tuotteen pakkauksen valmistaja on myynyt keksintönsä myös muiden kosmetiikkayritysten käyttöön.

Tämän vuoksi rakastankin seurata paitsi kosmetiikkamerkkien, myös kosmetiikka-alan tuotepakkauksista vastaavien yritysten uutisia. Useat tuotepakkauksista vastaavat yritykset kehittävät tuotteisiin myös koostumuksia, joiden kosmetiikkayritykset voivat halutessaan tilata brändinsä alle valmiiksi kehitetyn tai omiin tarpeisiinsa räätälöidyn tuotekoostumuksen.

Yksi uutena julkaistu tuotepakkaus kiinnitti vähän aikaa sitten huomioni aivan erityisesti ja olen jäänyt innolla odottamaan, kuka tämän tuotepakkausinnovaation nappaa itselleen ensimmäisenä. Katsokaapas nimittäin tätä ripsiväriä:

180 Lash Mascara

Yksi johtavia tuotepakkauksiin keskittyneitä yrityksiä on World Wide Packaging LLC, jonka tuotepakkauksia löytyy runsaasti niin selektiivisten kuin edullisempien massamerkkienkin hyllyistä. Yrityksen uusimpiin ja samalla myös minusta ainakin kiinnostavimpiin innovaatioihin kuuluu Lash 180° -ripsiväripakkaus, jonka juttu on sen erityisessä harjassa.

Ripsivärin harja näyttää pakkauksesta ulos ottaessa täysin tavalliselta, mutta kun harjan päässä olevaa nappia painaa, aukeaa ripsiväriharja kolmimaiseen muotoon. Tietojen mukaan avattua harjaa on tarkoitettu käytettävän pystysuunnassa, mutta minulle jää vielä hieman mysteeriksi, mikä tämä tarkalleenottaen tarkoittaa.

Ainutlaatuisen harjan ansiosta ripsivärin avulla voi kuitenkin luoda erilaisia lopputuloksia vaikuttaen ripsivärin tuomaan pituuteen, erotteluun, taivutukseen ja volyymiin.Tämä on minusta kätevää ja jäänkin innolla seuraamaan, että kuka tämän keksinnön nappaa tuotemerkkinsä alle. Lisätietoja innovaatiosta ei vielä liiemmin löytynyt, mutta toivotaan, että niitä saadaan jonkun tuotemerkin yhteydessä jo pian!

180 Lasc Mascara 2

Kuka muu rakastaa innovatiivisia ripsivärejä?

2 kommenttia artikkeliin ”Innovatiivinen ripsiväriharja: Lash 180°”

  1. Jännä kapistus. Jotenkin ajattelisi, että näin erikoisen pakkauksen lanseerauksesta nostettaisiin hirveä markkinointihaloo, jonka jälkeen muiden merkkien olisi kehno lanseerata sama konsepti vähän myöhemmin. Tai ehkä välissä on sitten riittävän pitkä aika? Olivathan pallopäiset ripsiväriharjatkin pitkään harvassa, mutta nykyään niitä jo taitaa olla useammalla merkillä.

    Vastaa

Jätä kommentti