Ihoa heleyttävä ylellisyystuote

Koska kerran asun Ruotsissa, on uusi kansalaisvelvotteeni innostua Euroviisuista. (Yritin kysyä töissä miespuolisilta Euroviisuista puhuvilta kollegoilta, että mitenkäs nuo jääkiekon MM-kisat, mutta totesivat vaan, että ei paljoa kiinnosta.) Katsoin siis tietysti viisufinaalin poppareita syöden läpi ja vaikka menoni ei nykyään enää viikonloppuisinkaan kovin paljon hurjemmaksi mene, näkyi valvominen ja yöherkuttelu kasvoilla aamulla siihen malliin, että iholleni oli pakko järjestää ensiapua.

Onneksi sain vähän aikaa sitten yhden aivan mahtavan tehotuotteen blogikokeiluuni ja siitä onkin jo useampaan kertaan ollut apua sameaa ja väsynyttä ihoani herätellessä.

Lierac Premium The Supreme Mask

Olen tutustunut vasta muutamaan Lierac-tuotteeseen, mutta niistä jokainen on ollut erittäin positiivinen yllätys. Viimeisin näistä positiivista yllätyksistä on ollut apteekkimerkin Premium-linjan The Supreme Mask. Premium-linja itsessään on tosiasiassa 40+ iholle kehitetty tuotelinja, mutta minulle vakuuteltiin, että tämä tuote on erinomainen vähän nuoremmallakin iholla tuomassa pikakaunistusta.

Lierac Premium The Supreme Mask

Kasvonaamiossa on 10% puhdasta hyaluronihappoliuosta, joka auttaa kosteuttamaan ja täytelöittämään ihoa. INCI-listaa tutkimalla voi myös bongata, että glyseriini, karitevoi ja jojobaöljy ovat aivan listan kärkipäässä ja muitakin erinomaisia, ihoa helliviä aineita löytyy runsaasti. Naamio hyödyntää lisäksi soft focus -mikropigmenttejä, jotka häivyttävät ihon epätasaisuutta.

Lierac Premium The Supreme Mask

Täyteläinen naamio levitetään kasvojen iholle ja sen annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Ylimääräinen naamio pyyhitään iholta, minkä jälkeen omaa pehmeää ja heleää ihoa voi sitten jäädä ihastelemaan peilistä. Kevyesti virkistävä naamio on loistava tuote herättelemään ihoa unisina aamuina, kun yöunet ovat jäänet hieman vähemmälle tai heleyttämään ihoa juhlameikkiä varten.

Lierac Premium The Supreme Mask

Premium-tuotteen naamiosta tekee toki sen hintakin, sillä 75 ml tuubilla on esimerkiksi täällä hintaa ylelliset noin 62 euroa. Naamio on kuitenkin hyvin riittoisa, eli täydellinen tuote kaikin puolin niille, jotka eivät arastele sijoittaa ihonhoitotuotteisiinsa hieman enemmän rahaa tehokkaita tuloksia hakiessaan.

Lierac Premium The Supreme Mask

Olen itse mennyt kokeeksi tämän naamion kanssa jopa nukkumaankin toivoen, että iholleni olisi yön aikana tapahtunut ihme enkä näyttäisi aamulla niin väsyneeltä kuin mitä oletan vähäisiksi jäävien yöunieni jäljiltä näyttäväni ja olenkin kokenut, että tämä naamio on toiminut niinkin käytettynä loistavasti. Iho on ollut aamulla heleän näköinen ja täyteläisen kostetetun tuntuinen, minkä ansiosta myös meikki on levittynyt sille kauniisti.
Lierac Premium The Supreme Mask

Oletteko te tehneet viime aikoina tuttavuutta hyvien Lierac-tuotteiden kanssa?

6 kommenttia artikkeliin ”Ihoa heleyttävä ylellisyystuote”

 1. Mua jotenkin aina pelottaa jos jossain tuotteessa lukee että 40+ iholle tmv., koska joskus jostain luin että jos tällainen parikymppinen alkaa sellaisten kanssa läträtä jo nyt niin myöhemmin voi sitten tulla entistä enemmän ryppyjä. (Kai jotenkin perusteltiin sillä, että näissä tuotteissa on jotain sellaisia ryppyjä täyttäviä ainesosia jotka venyttää tai rasittaa ihoa tai jotain…) Onko tällaisissa peloissa mitään perää? 😀 Varmaan riippuu tuotteesta, mutta jostain tällaisesta aiheesta olisi kiinnostavaa lukea postauskin!

  • Törmään tähän kysymykseen todella usein. 🙂

   Voit ottaa iäkkäämmän ihon tuotteet käyttöön jo aiemminkin, sillä niistä ei ole iholle mitään haittaa jos ne vain tuntuvat iholle hyviltä. Toisinaan niiden koostumukset saattavat toki olla niin täyteläisiä ja ”hoitavia”, että nuorempi iho saattaa alkaa kukkimaan. Jos voide kuitenkin näyttää sopivan iholle, voi sitä käyttää ihan huoletta ilman, että tekee iholleen hallaa.

   Ryppyjä on todella vaikeaa poistaa, joten ennaltaehkäisy on tärkeää. Hyvilä ihonhoitotuotteilla ikääntymisen merkkejä voidaan siis ehkäistä, mutta jos voiteet ottaa käyttöön vasta, kun iho jo näyttää ikääntyneeltä, eivät ne tee rehellisesti sanottuna ihmeitä. Moni pelkää, että jos nyt käyttää vaikka 25-vuotiaana 30+ ihon tuotteita (jotka kyllä ihon tarpeiden puolesta sille jo sopisivat), ei heidän iholleen ole sitten enää kolmikymppisenä tarpeeksi tehokkaita tuotteita. Kosmetiikkateollisuus menee kuitenkin kokoajan niin paljon eteenpäin, että siinä vaiheessa niitä entistäkin tehokkaampia tuotteita on kyllä taatusti keksitty.

   Iäkkäämmän ihon tuotteiden käyttö ei siis missään tapauksessa saa aikaan ryppyjä. Toisinaan voi toki olla turhaa käyttää rahaa sellaisia tehoaineita sisältäviin voiteisiin, joita nuori iho ei vielä tarvitse, mutta jos voide tuntuu iholla hyvältä voi sitä käyttää aivan huoletta. 🙂

   • Luinkin tästä ennaltaehkäsystä jotain muutamia vuosia takaperin ja rupesinkin jo silloin miettimään etä mitä tuotteita ja minkä ikäisenä niitä kannattaa ruveta käyttämään, mikäli haluaa ennaltaehkäistä ja pitää ihon hyvässä kunnossa? Olen toki nyt jo aika laiska hoitamaan ihoa, mutta yritän parantaa tapani. Itse olen 22w.

    • 22-vuotiaana on minusta tärkeintä huolehtia ihon kosteutuksesta ja päivittäisestä puhdistuksesta sekä muistaa suojata iho auringolta. Aurinko voi aiheuttaa jopa 80% ikääntymisen merkeistä, eli jos ei käytä päivisin meikkipohjaa (joka tuo suojaa) kannattaa varsinkin silloin valita peruskosteuttava voide, jossa on aurinkosuoja. Sitten 25 ikävuoden jälkeen voi olla hyvä alkaa miettimään, että saisiko voide olla vähän antioksidanttisempi vaikkapa. 🙂

 2. Moikka! Oletko kokeillut Glamglow’n Thirstymudia? Lieracin naamion kuvaus sai kyseisen tuotteen mieleeni. Itse en kyllä tykästynyt Thirstymudin viilentävään vaikutukseen, muuten mukava tuote. Ja brändi nyt ylipäätään on hieman raivostuttava. 😀 Hakusessa siis kosteuttava naamio ilman mitään viilentävää efektiä (ja huokeampi hinta olisi toki myös plussaa).

Kommentointi on suljettu.