Kuukaudeksi ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja

*Sis. mainoslinkin

Edit. Postauksessa alunperin ollut Nextoryn alennuskoodi on vanhentunut, mutta löydät postauksesta *linkin 30 päivän maksuttomaan kokeiluun BookBeat-äänikirjasovellukseen. 

***

Olen fiilistellyt blogissani kirjojen iloa viime kuukausina varsin reippaasti, sillä kukapa ei haluaisi jakaa muille, kun löytää jotain, mistä on itselleen niin paljon iloa.

Kuulostan intoiluni kanssa ehkä jopa hieman siltä, kuin kirjat olisivat kokonaan uusi keksintö. Eiväthän ne sitä tosiaan ole, mutta minulle niiden uudelleen löytäminen erityisesti äänikirjojen ja e-kirjojen kautta on tuonut niin mullistavan vaikutuksen elämään ja omaan hyvään oloon, että haluan mielelläni levittää sen iloa.

Olinkin siis superinnoissani, kun sain BookBeatilta jaettavaksi teille linkin, jonka kautta äänikirjoja ja e-kirjoja tarjoavan BookBeat-sovelluksen saa uutena tilaajana kokeiluun ilmaiseksi 30 päiväksi!

*Ilmaisen 30 päivän BookBeat-kokeilujakson voi lunastaa tästä linkistä.

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.

BookBeat Nextory äänikirjat 30 päivän kokeilu

BookBeatin kokeilujakso ei sido mihinkään, eli se on loistava tilaisuus sekä niille äänikirjojen ja e-kirjojen kuluttajille, jotka eivät ole vielä kokeilleet BookBeatia, mutta erityisesti myös niille, jotka ovat hieman miettineet äänikirjojen ja e-kirjojen kokeilua, mutta eivät ole sitä vielä tehneet. Nyt siihen on täydellinen tilaisuus!

Itse aion viettää tämän viikonlopun nauttien omasta rauhasta, hyvistä äänikirjoista ja kiireettömyydestä. Olen introvertti ja tuleva viikkoni on täynnä sosiaalista kanssakäymistä, joten akkujen etukäteislatailu on minulle aivan välttämätön juttu sosiaalisuudesta selviytymiseen.

Kuuntelen varmasti muutaman kirjan introverttina elämisestä, nautin hyvästä kahvista ja ihan vain olemisen ilosta. Mieheni on lähes koko viikonlopun ajan töissä melkein kuukauden loman jälkeen, joten voitte olla varmoja, että otan tästä omasta rauhasta kaiken nyt irti.

Jos muilla on samankaltaisia suunnitelmia, niin suosittelen lunastamaan tuon ilmaisen kokeilujakson ja uppoutumaan hyvien kirjojen pariin juuri sellaisesesta aiheesta, joka itseään eniten kiinnostaa!

Omia kirjavinkkejäni voi katsoa tältä sivulta, jonne kokoan lukemiani ja kuuntelemiani kirjoja.

Lue myös: Mitä äänikirjoja kuunnellessa voi tehdä? – 7 vinkkiä

Alennuskoodi Nextory äänikirjat

Kuunteletteko te äänikirjoja tai luetteko e-kirjoja?

13 kommenttia artikkeliin ”Kuukaudeksi ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja”

  • Onpas outoa. :/ Se on tuossa ensimmäisen kuvan yläpuolella, mutta toki myös blogin yläpalkissa on iso banneri ja postauksen alta alapalkistakin löytyy siihen banneri. Kerro, jos ei vieläkään onnistu niin selvittelen. 🙂

   Vastaa
    • Oho, no onpas outoa. Kiitos, että kerroit! Millä selaimella käytät läppäriä?

     Hyvä, että kuitenkin puhelimella sentään näkyy. 🙂

     Vastaa
 1. Kiitos! Kirjauduin heti, hyvän oloinen valikoima. Itse tykkään hyvinvointikirjallisuudesta, mutta olisi kiva hurahtaa elämäkertoihin tai fiktioonkin.

  Pötkötteletkö sohvalla kirjoja kuunnellessasi? Oon pitänyt äänikirjoissa ongelmana aivoille haitallisen multitaskaamisen lisääntymistä, kun helposti varmaan tiskaa/siivoaa/lenkkeilee jne samalla kun kuuntelee. Itelle olis tärkeää antaa aivoille se lepo, että tekee noinkin yksinkertaisia asioita yksi kerrallaan. Tästä on nyt ollut paljon juttua.

  Vastaa
  • Hieman vaihtelee. Aluksi oli todella hankalaa olla tekemättä samalla jotain, koska olin niin tottunut multitaskingiin. Nyt olen yrittänyt vähentää sitä ja enemmän vain kuunnella.

   Toisaalta käytän äänikirjoja myös harhauttamassa mieltä pois arkisista tylsistä jutuista, jotka pitää tehdä, mutta ei sillä hetkellä huvittaisi. Esim. meikatessa, ruokaa laittaessa, siivotessa ja ruokakauppaan kävellessä ovat käteviä ja tulee tehtyä pidempi kävely kun vaikka sopii itsensä kanssa, että jotain juttua voi kuunnella vain liikkuessa. Samoin olen huono vain venyttelemään, vaikka kroppa sitä tarvitsisi, joten äänikirjoja kuunnellessa sitä tulee tehtyä. 🙂

   Vastaa
   • Totta, hyvä pointti, että ei se oo aina huono juttu tehdä kahta asiaa samaan aikaan, jos se toinen juttu tulee tehtyä sen kuuntelemisen ansiosta 🙂 Mulle on helppoo kävellä ja siivota ilman ääntä korvissa, mutta toi venyttely/kehonhuolto tms oli hyvä idea!

    Vastaa
  • On voimassa, mutta moni sanoi, ettei Facen tai gmailin kautta onnistu aina, eli pitää valita se sähköpostilla rekisteröityminen niin ei jumita. 🙂

   Toivottavasti saat toimimaan, kerro jos ei tuonkaan kautta toimi niin selvitän.

   Vastaa
 2. Tiedoksi tällainen tänään selvinnyt asia. Jos olet ottanut kokeilujakson ja päätät olla jatkamatta tilausta, peruuta tilaus vasta kun haluat lopettaa kuuntelun. Koska jos peruutat tilauksen ennen kokeilujakson loppua, kokeilu loppuu siihen, etkä saa kuunnella ottamaasi jaksoa loppuun.

  Sain aktivoitua kokeilujakson uudelleen laittamalla postia asiakaspalveluun, mutta joudun irtisanomaan erikseen uudestaan jos en jatka tilausta. Ajattelin muistaessani irtisanoa, vaikka kirja on kesken, koska ei tullut mieleenikään että otettu jakso päättyisi siihen hetkeen vaikka sen piti kestää 30 päivää. Ei ole mikään aiemmin kokeilemani palvelu toiminut näin.

  Vastaa

Jätä kommentti