Nextory-koodi: kuukaudeksi ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja

*Sis. mainoslinkin

Olen fiilistellyt blogissani kirjojen iloa viime kuukausina varsin reippaasti, sillä kukapa ei haluaisi jakaa muille, kun löytää jotain, mistä on itselleen niin paljon iloa.

Kuulostan intoiluni kanssa ehkä jopa hieman siltä, kuin kirjat olisivat kokonaan uusi keksintö.

Eiväthän ne sitä tosiaan ole, mutta minulle niiden uudelleen löytäminen erityisesti äänikirjojen ja e-kirjojen kautta on tuonut niin mullistavan vaikutuksen elämään ja omaan hyvään oloon, että haluan mielelläni levittää sen iloa.

Olinkin siis superinnoissani, kun sain Nextorylta jaettavaksi teille linkin, jonka kautta äänikirjoja ja e-kirjoja tarjoavan Nextory-sovelluksen saa uutena tilaajana kokeiluun maksutta 30 päiväksi!

*Maksuttoman 30 päivän Nextory-kokeilujakson voi lunastaa tästä linkistä.

Kokeilujakso ei sido mihinkään, eli se on loistava tilaisuus sekä niille äänikirjojen ja e-kirjojen kuluttajille, jotka eivät ole vielä kokeilleet Nextorya, mutta erityisesti myös niille, jotka ovat hieman miettineet äänikirjojen ja e-kirjojen kokeilua, mutta eivät ole sitä vielä tehneet.

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus!

Itse aion viettää tämän viikonlopun nauttien omasta rauhasta, hyvistä äänikirjoista ja kiireettömyydestä.

Olen introvertti ja tuleva viikkoni on täynnä sosiaalista kanssakäymistä, joten akkujen etukäteislatailu on minulle aivan välttämätön juttu sosiaalisuudesta selviytymiseen.

Kuuntelen varmasti muutaman kirjan introverttina elämisestä, nautin hyvästä kahvista ja ihan vain olemisen ilosta.

Nextory – ilmainen kuukausi

Nextory tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe.

*Tämän linkin kautta voit kokeilla mitä tahansa tilausvaihtoehtoa ilmaiseksi kuukauden ajan

Kultapaketilla voit lukea ja kuunnella kirjoja rajoituksetta.

Myös perhepaketilla kirjoja voi lukea ja kuunnella rajoituksetta, mutta useampi käyttäjä voi käyttää sovellusta samanaikaisesti.

Sovelluksessa voi luoda myös erillisiä lastenprofiileita, joista löytyy kirjoja perheen pienimmille.

Uusi Pronssi-tilausvaihtoehto sopii puolestaan täydellisesti niille, jotka lukevat ja kuuntelevat kirjoja hieman vähemmän.

Pronssin edullisempaan pakettiin kuuluu 30 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa.

Sovelluksesta löytyy paljon kirjavinkkejä, odotetuimmat uutuudet sekä Nextoryn eri kategoriat, kuten elämäkerrat, dekkarit ja rakkaus sekä feelgood.

Olit sitten etsimässä iltasatuja tai jännitystä arkeen, löydät aina suosikkikirjailijasi ja lempikirjasi Nextorysta.

Omia kirjavinkkejäni voi katsoa tältä sivulta, jonne kokoan lukemiani ja kuuntelemiani kirjoja.

Hyviä kirjoja

Nextory-kokeilujakson irtisanominen

Jos innostut testaamaan Nextorya, mutta päädyt lopettamaan tilauksen kokeilujakson jälkeen, kannattaa huomioida, että ilmaisen kokeilujakson käyttö päättyy heti irtisanomishetkellä.

Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että vaikka kuukauden kokeilujaksoa olisikin edelleen irtisanomishetkellä jäljellä, päättyy se välittömästi eikä vasta kokeilujakson viimeisenä päivänä.

Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että kun Nextory-kokeilujakson aktivoi käyttöönsä, kannattaa omaan kalenteriin laittaa varmuuden vuoksi muistutus siitä, koska kokeilujakso päättyy.

Jos kokeilujaksoa ei lopeta, jatkuu Nextoryn käyttö maksullisena rekisteröityessä valitun paketin mukaisella hinnalla automaattisesti.

Jos kokeilujakson lopulla kuitenkin tuntuu, että palvelun haluaa lopettaa, kannattaa se muistaa tehdä kokeilujakson viimeisenä päivänä. Oman asiakastilin tiedoista voi tarkistaa, koska ensimmäinen veloitus tapahtuu ja huolehtia, että palvelun irtisanoo edellisenä päivänä.

Lue myös:

Kuinka lukea enemmän – 7 vinkkiä

Alennuskoodi Nextory äänikirjat

Kuunteletteko te äänikirjoja tai luetteko e-kirjoja?

Lue myös: Mitä äänikirjoja kuunnellessa voi tehdä? – 7 vinkkiä

14 kommenttia artikkeliin ”Nextory-koodi: kuukaudeksi ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja”

  • Onpas outoa. :/ Se on tuossa ensimmäisen kuvan yläpuolella, mutta toki myös blogin yläpalkissa on iso banneri ja postauksen alta alapalkistakin löytyy siihen banneri. Kerro, jos ei vieläkään onnistu niin selvittelen. 🙂

    • Oho, no onpas outoa. Kiitos, että kerroit! Millä selaimella käytät läppäriä?

     Hyvä, että kuitenkin puhelimella sentään näkyy. 🙂

 1. Kiitos! Kirjauduin heti, hyvän oloinen valikoima. Itse tykkään hyvinvointikirjallisuudesta, mutta olisi kiva hurahtaa elämäkertoihin tai fiktioonkin.

  Pötkötteletkö sohvalla kirjoja kuunnellessasi? Oon pitänyt äänikirjoissa ongelmana aivoille haitallisen multitaskaamisen lisääntymistä, kun helposti varmaan tiskaa/siivoaa/lenkkeilee jne samalla kun kuuntelee. Itelle olis tärkeää antaa aivoille se lepo, että tekee noinkin yksinkertaisia asioita yksi kerrallaan. Tästä on nyt ollut paljon juttua.

  • Hieman vaihtelee. Aluksi oli todella hankalaa olla tekemättä samalla jotain, koska olin niin tottunut multitaskingiin. Nyt olen yrittänyt vähentää sitä ja enemmän vain kuunnella.

   Toisaalta käytän äänikirjoja myös harhauttamassa mieltä pois arkisista tylsistä jutuista, jotka pitää tehdä, mutta ei sillä hetkellä huvittaisi. Esim. meikatessa, ruokaa laittaessa, siivotessa ja ruokakauppaan kävellessä ovat käteviä ja tulee tehtyä pidempi kävely kun vaikka sopii itsensä kanssa, että jotain juttua voi kuunnella vain liikkuessa. Samoin olen huono vain venyttelemään, vaikka kroppa sitä tarvitsisi, joten äänikirjoja kuunnellessa sitä tulee tehtyä. 🙂

   • Totta, hyvä pointti, että ei se oo aina huono juttu tehdä kahta asiaa samaan aikaan, jos se toinen juttu tulee tehtyä sen kuuntelemisen ansiosta 🙂 Mulle on helppoo kävellä ja siivota ilman ääntä korvissa, mutta toi venyttely/kehonhuolto tms oli hyvä idea!

 2. Onko tarjous vielä voimassa? Yritin kirjautua, mutta kun painan”jatka”, ei tapahdu mitään.

  • On voimassa, mutta moni sanoi, ettei Facen tai gmailin kautta onnistu aina, eli pitää valita se sähköpostilla rekisteröityminen niin ei jumita. 🙂

   Toivottavasti saat toimimaan, kerro jos ei tuonkaan kautta toimi niin selvitän.

 3. Tiedoksi tällainen tänään selvinnyt asia. Jos olet ottanut kokeilujakson ja päätät olla jatkamatta tilausta, peruuta tilaus vasta kun haluat lopettaa kuuntelun. Koska jos peruutat tilauksen ennen kokeilujakson loppua, kokeilu loppuu siihen, etkä saa kuunnella ottamaasi jaksoa loppuun.

  Sain aktivoitua kokeilujakson uudelleen laittamalla postia asiakaspalveluun, mutta joudun irtisanomaan erikseen uudestaan jos en jatka tilausta. Ajattelin muistaessani irtisanoa, vaikka kirja on kesken, koska ei tullut mieleenikään että otettu jakso päättyisi siihen hetkeen vaikka sen piti kestää 30 päivää. Ei ole mikään aiemmin kokeilemani palvelu toiminut näin.

Kommentointi on suljettu.