Ylellinen kangasnaamio on hemmotteluhetki keskellä arkea

*Sis. mainoslinkin

Mieheni on hulluna meditointiin. Itseasiassa jopa niin hulluna, että minulle on kehittynyt ihan rehellinen asenevamma koko hommaa kohtaan ihan vain siksi, etten jaksaisi enää edes kuulla koko asiasta. En edes kestä enää puhua koko jutusta.

Virve Vee Ostolakossa Bangkok - 1

Vaikka en suoranaisesti meditoi tiedostan silti, että omalle mielelleen olisi hyvä ottaa päivittäin edes jollain tavalla aikaa ja pyrkiä nollaamaan edes hetkeksi ne korvien välissä vilistävät ajatukset, jotka sinkoilevat kontrolloimattomina joka suuntaan.

Minulle meditaation korvaava hetki on tavallisesti kangasnaamiohetkeni.

Korealainen ihonhoito kangasnaamiot Ostolakossa Virve Vee

Minulla on kotona paljon erilaisia kangasnaamioita, joista useimmat ovat ihan niitä ”tavallisia” arkinaamioita, jollainen kasvoilla saatan tehdä kotona illalla töitä aivot kiireisinä pitäen (tällaisia ovat esimerkiksi nämä aiemmin esittelemäni Innisfreen kangasnaamiot). Sitten minulta löytyy kuitenkin myös niitä vähän erityisempiä kangasnaamioita, jotka eivät ole tusinatavaraa ja joiden kokeilun pyhitän erityiseksi rentoutumishetkeksi.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Yksi tällainen rentoutumishetken minulle tarjonnut kangasnaamio on ollut eleveniltä blogikokeiluun saatu Skin79-merkin Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio, joka on varsinaista luksusta. Kullalla päällystetty kangasnaamio vaikuttaa jo heti pussiin kurkistaessa erityiseltä, sillä sillä se on tietysti sävyltään kullankeltainen.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Sisältämästään kullasta huolimatta kangasnaamio on suht edullinen (5,90 euroa), joten uskoisin, että sen ulkopinnalla näkyvä keltainen väri tulee jostakin muusta kuin kullasta. Naamion sisäpinnalla näkyy kuitenkin pieniä hippuja, jotka voisivat sitten varmaa olla lehtikultaa tai jotain vastaavaa.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Kangasnaamio sisältää huikeat 27 g hoitavaa nestettä, mikä on jo varsin paljon ja tekee ihonhoidosta entistä ylellisempää. Sen materiaali ei tunnu tavalliselta pehmeältä kankaalta, vaan on hieman jäykempää, eikä istuvuuskaan ole siksi aivan täydellinen. Naamio asettuu kasvoille kuitenkin ihan hyvin ja ongelmitta, joten mikä istuvuudessa uupuu, niin se ylellisessä tunteessa paikkautuu.

Naamion sisältämä hoitoneste on sekin suorastaan poikkeuksellisen ylellistä, sillä se ei suinkaan ole vain ohutta nestettä, vaan suorastaan täyteläisen geelimäistä ja ravitsevaa seerumia. Pidin naamiota kasvoilla yli 20 minuuttia, mutta sen sisäpinta tuntui sen jälkeen edelleen ihanan kostealta.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Kangasnaamio jätti ihon erittäin ravitun tuntuiseksi sekä täyteläisen kosteutetuksi ja kauniin heleäksi.  Käytin naamion viikonloppuaamuna ennen meikkausta ja pussin pohjalle jäi hyvin reippaasti seerumia, jotnka sitten levitin iholleni vielä samana iltana ihonhoitorutiiniani täydentämään.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Pidin naamiosta todella paljon juurikin sen sisältämän ihoani hyvin selvästi ravinneen ja heleyttäneen seerumin ansiosta. Ihosta tuli miellyttävän pehmeän ja kimmoisan tuntuinen, joten suosittelen tätä todellakin niihin erityisiin kaunistumishetkiin.

Täyteläisyytensä vuoksi seerumi saattaa jättää iholle hieman klähmäisen tunteen, joten jos kasvojaan ei helli naamiolla iltaisin ja niile tahtoo levittää meikin, kuten allekirjoittanut teki, niin suihkimalla iholle kasvosuihketta ja taputtelemalla ihoa hellästi voi tahmaisesta tunteesta päästä eroon.

*Skin79 Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Millaisia kokemuksia teillä on Skin79-merkin kangasnaamioista?

PS. Jos joku samaistuu ajatuksiini meditoinnista, niin tässä on kaltaisillemme kehitetty meditointivideo, joka puhuttelee hyvin vahvasti ainakin minua. Suosittelen katsomaan.

4 kommenttia artikkeliin ”Ylellinen kangasnaamio on hemmotteluhetki keskellä arkea”

  1. Itseäni mietityttää näissä kangasnaamioissa ja yleensäkin naamioissa, että ravitseeko ne oikeasti ihoa vai onko se vaan hetken ihon ”naamio” että iho näyttäisi paremmalta keinolla millä hyvänsä mutta oikeasti iho vähät välittää siitä ylimääräisestä kaiken maailman aineista. Ymmärsitkö? 🙂
    Kun puhutaan kosteusvoiteista niin on silikonisia jotka ”korjaa” ihoa muka ulkoapäin, mutta ovat ihan oikeasti haitallisia. Tavallaan ”meikkaa” ihon hetkeksi paremmaksi mutta häirtisee ihon omaa luonnollista toimintaa. Sorry sekava kommenti 🙂

    • Jos tarkoituksena on nimenomaan imeyttää iholle kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, ovat kangasnaamiot se tehokkain vaihtoehto. Niihin on imeytetty seerumia, jonka aktiiviaineista on tavallisesti voitu tehdä voidetta pienempiä ja siksi tehokkaammin imeytyviä. Sanoisinkin itse jopa siis toisinpäin, että kangasnaamioilla voidan nimeomaan kuljettaa iholle tehokkaasti hoitavia aineita ja voidemaiset naamiot ”meikkaavat” enemmän vain ihon pintaa. 🙂 Tästä postauksesta löytyy asiasta lisää ajatuksia: http://blogit.terve.fi/ostolakossa/kangasnaamio-parempi-kuin-tavallinen-naamio/

  2. Jos tuollaisessa kangasnaamiossa on peräti 27 ml seerumia, se on lähes sama kuin 30 ml seerumipullossa?! Johan tuollainen seerumi kannattaa tiristää purkkiin ja käyttää voiteiden alla, siitä riittää varmaan pariksi viikoksi 😀 😀

  3. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että naamiopussin pohjan voisi käyttää vielä kasvoille! Kiitos siitä vinkistä siis! Mulla olisikin hirmuinen kasa kangasnaamioita, joten ehkäpä täytyy nyt itsekin alkaa ottamaan itselleen sen verran aikaa, että sellaisen naamion voisi kasvoillaan pitää. Paluu arkeen näin loman jälkeen on sen verran karu, että kyllähän sitä nyt täytyy vähän kosmetiikalla pehmitellä 😀

Kommentointi on suljettu.