Japanilaista kulttikosmetiikkaa: Suisai Beauty Clear Powder

*Sis. mainoslinkin

Voin kertoa, että minulla riittää kotona aasialaista kosmetiikkaa ja siihen muuten vaan liittyviä postausaiheita vielä vaikka kuinka paljon joten toivon, että teidän kirjavaan joukkoonne mahtuu yhä paljon niitä, jotka jaksavat innostua maapallon toisella puolella hypetettävistä tuotteista. Niiden seassa on nimittän todellisia helmiä!

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Yksi tällainen helmi on Kanebo Suisain Beauty Clear Powder. Siinä missä meillä on myynnissä Kanebon ylellinen, vain länsimaiden markkinoille suunniteltu alasarja Sensai, löytyy japanista Kanebon useita eri alamerkkejä, joista Suisai on yksi. (Ymmärrän btw miksi ”Suisai” ei ole hyvä brändinimi englanninkielisillä markkinoilla… hahha.) Käsittääkseni noin kolmekymppisille suunniteltu ihonhoitosarja koostuu keskihintaisista tuotteista, joista yksi myydyimmistä on on tämä yksittäispakattuja jauhekapseleita sisältävä Beauty Clear Powder.

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Poimin oman pussini ostoskoriini Tokiossa käydessäni ihan vaan puhtaasta utelisuudesta, jonka hyllyn reunaan liimattu @cosmen ykkössijasta kertova palkintotarra sai aikaan. Googletin tuotteesta lisää ja sitä kehuttiin niin vuolaasti, etten voinut olla ostamatta sitä kokeiluun.

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Yksittäisiin kapseleihin pakattu jauhemainen tuote sekoitetaan kämmenellä veden kanssa puhdistustuotteeksi, joka kuorii ihoa entsymaattisesti poistaen siltä ylimääräistä talia ja kuollutta ihosolukkoa. Jauhemainen tuote sulaa veteen, eli sen kuorintateho ei perustu ollenkaan ihon hankaamiseen rakeilla. Seosta hierotaan kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa kostealle kasvojen iholle 30-60 sekunnin ajan, jonka jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi haalealla vedellä. Kapseleita käytetään 2-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Tiedän, että moni epäilee, ettei rakeeton kuorinta vaan millään voi tuoda iholle samanlaista sileyttä kuin perinteinen rakeellinen versio, mutta tämän tuoteen jättämä lopputulos on aivan ihana! Iho on heleä, sileä ja pehmeä, mutta koska kuorinta ei sisällä ihoa hankaavia aineita, on oma ihoni myös hehkeän tasaisen sävyinen. Tässä tuotteessa on todellakin taikaa ja ymmärrän täysin sen suosion. Yllä olevassa kuvassa kämmenelläni on puoli kapselillista tuotetta, sillä pihinä tyttönä olen tullut siihen tulokseen, etten tarvitse kerralla kokonaista kapselia.

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Konsepti oli minulle tuttu jo entuudestaan, sillä myös Kanebo Sensai on ollut tuttu vastaavaan ideaan perustuvasta jauheestaan. Minulta sattuikin löytymään kotoa yksi näyte Sensain Silk Peeling Powder -tuotteesta joten vertailin tuotteiden sisällysluetteloita kiinnostuksella ollen varma, että ne olisivat identtiset. Näin ei kuitenkaan ollut, joten Suisai Beauty Clear Powder säilytti yhä mielessäni eksoottisuutensa.

Jos joku on vailla ihoa kuorivaa, heleyttävää ja hellävaraista tuotetta, niin tähän must have -tuotteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua. 15 kapselin pussilla on eBayssa hintaa n. 15 euroa ja itse käytän kerralla tosiaan vain puolikkaan kapselin, joten pussista riittää iloa pitkäksi aikaa (myynnissä on myös 32 kpl pusseja). Tuotteen myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Palkitut taikakapselit ovat kuulemma kulttituote, jota kaikkien täytyy Japanista aina saada. Niitä myyvätkin oikeastaan kaikki mahdolliset kosmetiikkamyymälät ja ne ovat kuulemma olleet todellinen kestosuosikki mitä myydyimpiin tuotteisiin tulee. Kapselit ovat uudistuneet juuri syyskuussa, joten omani olivat vielä vanhaa versiota, mutta koin senkin jo olleen aivan mieletön tapaus!

Kanebo Suisai Beauty Clear Powder

Muita Sensain tai Suisain entsyymikuorintoihin ihastuneita?

10 kommenttia artikkeliin ”Japanilaista kulttikosmetiikkaa: Suisai Beauty Clear Powder”

 1. Joo, Suisain powder on tuttu tuote, mutta olen välttänyt silti ostamasta koska kuivalle iholle vaahtomaiset tuotteet ovat usein vähän liian rajuja ja en ole tiennyt tuotteen pH:ta. Tehokas puhdistustuote se kuitenkin on, ja sillä suosionsa ansainnut. 🙂

  Laura xx Laurantaina Beauty Blog

 2. Näitä Japanin kosmetiikkatuotteiden esittelyjä lukiessa on tosi monesti ensimmäinen mieleentullut asia ollut, että hui kauhea, miten paljon muovijätettä. Niin oli nytkin. Onkohan siellä muovinkierrätys paremmin hanskassa kuin esim. Suomessa vai päätyykö kaikki vaan mereen? Jotenkin vaan niin karmivaa. Tuote itsessään kyllä alkoi kiinnostaa, mutta pakkauksen vuoksi taidan päätyä kilpailijan versioon.

  • Japanilaisissa tuotteissa on kyllä usein enemmän muovijätettä, mutta toisaalta minulle on itsestäänselvää lajitella muovit energiajätteeseen yms. En ole perehtynyt japanilaiseen jätteiden lajitteluun, mutta jos aihe on jollekin tutumpi, niin kuulisin siitä mielelläni. Toisaalta voi myös ajatella, että jos nämä ohuet kapselit punnitsisi, olisi niiden muovimäärä loppujen lopuksi painoltaan melko sama kuin isomman ja paksumman muovipurkin, eli loppujen lopuksi ”roskan” määrä on sama.

 3. Minulla on Malu Wiltzin Papaya -entsyymikuorinta ja se pelittää hyvin. Muita en ole kokeillut. Onko niillä todellisuudessa eroa käytössä, vaikka ainesosissa olisikin? Kapselit ovat varmaan käteviä matkalla, mutta muuten en tykkää roskan määrästä.

  (hm taidan olla tänään vähän hidas – ei leikkaa, miksi suisai ei ole hyvä englanniksi)

  • Minusta näillä kapseleilla on tullut sileämpi ja pehmeämpi lopputulos kuin esimerkiksi aiemmin kokeilemallani Dermalogican vastaavalla tuotteella. Roskan määrä on tietysti negatiivinen asia, joten on ainakin tärkeää muistaa kierrättää energiajäte oikein eikä vain heittää sekajätteeseen. Toisaalta jos nämä ohuet pienet kapselit punnitsisi ilman sisältöä, niin ei niiden muovimäärä lopulta olisi grammoissa varmasti paljoa enempää kuin isomman purkinkaan.

   (Minusta Suisai on vähän sellainen huolimattomasti äännetty suicide eli itsemurha. 😀 )

 4. Japanissa asuneena komppaan kyllä sitä että ovat totaalinen kulttituote 😀 uudistuneet kapselit odottavat kokeilua kaapissa nyt viimeisimmän reissun jäljiltä. En vaihtaisi mihinkään ja suosittelen aina kaikille 😀

 5. Itseänikin pisti vähän tuo nimi hymyilyttämään… :’D Tykkään kyllä entsyymikuorinnoista ja tällä hetkellä on menossa Madaran AHA-peel, joka on tainnut kestää mun 1-2krt/vko käytössä jo lähemmäs vuoden eli on tosi riittoisaa myös. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Juice Beautyn akneiholle tarkoitettua entsyymikuorintaa, kun muistelisin, että joskus kosmetologi lätkäs mun naamaan sitä perusversiota ja sillä tuli kans ihanan silee lopputulos 🙂

 6. Itse olen käyttänyt tuota Sensain versiota, mikä on myös ihana. Osaatko verrata tuntuuko nuo kapselit jotenkin eriltä vai onko lopputulos aikalailla sama vaikka hieman erillainen inci tuotteissa onkin? 🙂

Kommentointi on suljettu.