Glamourmascarako?

Tänään on vuorossa jälleen ripsiväriesittelyä kun näyttämölle astuu Max Factorin Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 Volumising Mascara.
Kuten moni jo tietääkin olen niitä tyyppejä, joiden ripset kaipaavat nimenomaan tuuheuttavia mascaroita. Tämän vuoksi hyvällä Masterpiece-maineella ratsastava ja tuuheutusta lupaava ripsiväri oli tuote, jonka testausta odotin kovasti.
Tuote päätyi minulle alunperin keväällä työharjoittelussani tekemäni ripsiväritestin seurauksena, eli meillä kahdella on yhteistä historiaa takana jo sen verran, että olemme ehtineet tutustua toisiimme varsin hyvin.
Mascaran juju on sen Instant Impact -nimellä kulkeva ripsiväriharjassa. Yleensä tuuheuttavat ripsiärit on varustettu suuremmilla ripsiväriharjoilla, mutta tällä kertaa asiaan on tehty poikkeus. Instant Impact -harja on nimittäin kätevän kokoinen sekä poikkeuksellisesti kärkeä kohti paksuuntuva  ja sen tehokkuus perustuu paitsi hyviin harjaksiin myös sen kykyyn napata itseensä kunnolla mascaramassaa. 
Harjan avulla ripsiväri levittyy ripsiin tasaisena mutta runsaana ja samalla näppärän kokoisella harjalla saa reilusti ripsiväriä myös ripsien tyveen, jolloin näyttävä lopputulos korostuu entisestään.
Tässä nämä omat hennot ripseni jälleen ovat…
…ja tällaiset niistä Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 Volumising Mascaralla luotiin.
Ripsiväri toi ripsiin mukavasti massaa, mutta jotenkin se ei vaan silti ollut ripsissäni kovin kummoinen. 
Mascara toi kyllä ripset hyvin esiin, mutta jotenkin efekti jäi silti hieman vaisuksi eikä ollenkaan niin runsaaksi kuin mistä itse haaveilin. Lopputulos jäi minun ripsissäni luokkaan ”ihan kiva”, sillä ripsiväri kyllä toi ripsiini jonkun verran tuuheutta ja pidin sen harjasta, mutta jotenkin se ei vaan tehnyt tarpeeksi.
Ripset saivat kyllä pituutta ja lisää näyttävyyttä, mutta jälki olisi voinut olla hieman siistimpää ja erotellumpaa. Ihan hyvä ripsiväri, mutta omissa ripsissäni on nähty parempiakin.

Oletteko te kokeilleet Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 Volumising Mascaraa?

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 Volumising Mascaralla on hintaa n. 16,90 euroa.

5 kommenttia artikkeliin ”Glamourmascarako?”

  1. Ei näytä minunkaan maskaralta arvostelusi perusteella, koska pituutta ei näytä tulevan kovin kummoisesti. 🙂
    Mitä maskaraa sulla muuten oli siinä lähipäivinä julkaistussa meikkivoidepostauksessa, jossa valittelit ripsivärikasoja? Uuden ripsarin hankinta on edessä, enkä haluaisi nyt langeta siihenkään tuotteeseen. 🙂

  2. Itse sain myös töiden kautta kyseisen ripsivärin testiin ja petyin. Koulutuksessa sitä hehkutettiin toden teolla ja mielestäni massan levittäminen ripsiin vaati liikaa kikkailua harjan muodon takia, jotta lopputuloksesta oikeasti sai edes jotenkin näyttävän. Lisäksi mukamas olemattomat kuidut kutittivat silmääni. Loistolöytö siis x)

  3. Minulle taas tämä toimi erottelun puolesta aivan loistavasti. Ensimmäinen ripsiväri, joka on kyennyt haastamaan usean vuoden suosikkini, max factorin false lash effectin. En edes meikkaa kovin usein, mutta innostuin tästä glamourkaverista niin, että otettuani ostoriskin en sitten ekan kokeilukerran jälkeen muusta puhunutkaan loppupäivänä. 😀

  4. Minulla on melko paksut tummat ripset ja kaipaan lähinnä erottelevuutta, joten arkiripsariksi tämä kelpasi ihan hyvin – toisaalta huomasin, että massa kuivuu hyvin nopeasti käytössä ja paakkuuntumisefekti pahenee jo (vajaassa) kuukaudessa, vaikka tiedänkin olla pumppailematta ripsaria.

Kommentointi on suljettu.