Halpaa suihkuluksusta

Lontooseen mukaanottamani Dolce & Gabbanan Dolce suihkugeeli tuli tiensä päähän ja tarvitsin itselleni uuden suihkugeelin. Halusin jotain ihanaa ja erilaista, joten lähdin kartoittamaan, mitä Bootsilla olisi minulle tarjota opiskelijabudjetin rajoissa.

 Tämä näytti sitten lopulta niin herkulliselta, etten voinut olla kotiuttamatta sitä.  

 Imperia Leatherin Foamburst Luxurious Body Wash on vaahtomainen vartalonpesutuote, joka kaiken ihanuuden lisäksi lupasi vielä tuoksua makealle vaniljalle ja kirsikankukille. Ja tuo pakkaus, oiiih! 

 Luksuksenomaista vaahtoa lupaileva tuotepakkaus sisältää ihonpuhdistukseen tarkoitettua geeliä, joka ulospuristettaessa muuttuu pehmeäksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Tuotteen koostumus on siis kutakuinkin sama kuin sheivausgeelillä ja itseasiassa tuote lupaakin, että sitä voidaan käyttää myös sheivauksessa. 

 Ja voih, kuinka rakastuinkaan tämän koostumukseen! Ulostullessaan vaahto muuttuu nimittäin ihanan pehmeäksi pumpulipilveksi, joka todellakin tuntuu iholla ihanan ylelliseltä ja luksuksenomaiselta. Ihan mieletön ihotuntuma! 

 Tuotteessa lupaillaan olevan riittoisuutta keskimäärin neljäänkymmeneen käyttökertaan ja varsin riittoisalta tuote kyllä tuntuukin, sillä jo pieni nokare muuttuu suureksi vaahtonietokseksi hetkessä. 

 Oman versioni pehmeä kirsikankukkainen tuoksu on sekin miellyttävä vaniljan tehdessä siihen mukavan kevyen makeuden. 

 Pesutehoiltaan tuote on melko tavallinen suihkugeeli, eli ei siis mitenkään erityisesti ihoa natisevaksi pesevä, muttei mitään poikkeuksellisen pehmeänöljyistä tuntuakaan iholle jättävä. 

 Minusta tämä oli aivan hullaannuttava löytö, sillä normaalistikin vain 3,15 puntaa maksava suihkuihanuus oli nyt tarjouksessa vain kahdella punnalla. Imperial Leathersin suihkutuotevalikoimaan voi tutustua paremmin tämän linkin takaa Bootsin sivuilla

 Mitäs sanotte, lämpenisittekö te tällaisella koostumuksella olevalle suihkutuotteelle?

 

10 kommenttia artikkeliin ”Halpaa suihkuluksusta”

 1. Olen ostanut pari tuollaista sheivausvaahdoksi, ei jotenkin ole tullut mieleenkään käyttää tavallisena suihkugeelinä.

 2. Oi miten ihana! Jos Suomesta löytyisi, tuollainen pumpulipilvi tulisi tännekin aamuja pehmentämään 🙂

 3. OLisi kiva kokeilla tuollaista. Vaahtokäsisaippuatkin on tosi kivoja, kuka ei tykkäisi vaahdosta!! Olispa Suomessakin Boots ja sen ihania tuotteita, edullisia mutta monet tosi hyviä.

 4. Oi kyllä :–) Ihania!! Itse ostin muutaman kotiin asti, kun siskon kämppiksellä oli juuri samaa vanilla&cherry blossomia. Täydellisiä tuotteita tuomaan arkeen pientä luksusta! Omani bongasin Sainsburysta myöskin £2 tarjouksessa.

  Oletko muuten törmännyt Lontoossa Poundlandiin? Tässä halpaliikkeessä kaikki, siis ihan kaikki, maksaa yhden punnan! Valikoimassa on aika paljon krääsää, mutta myös suihkusaippuoita ja shampoita! Kovin kummoisia meikkejä ei ainakaan Fulhamin liikkeessä ollut, mutta muutamaa perus markettimerkkiä löytyi niin hiustuotteissa kuin suihkugeeleissäkin. Kannattaa ehdottomasti tsekata kyseinen pulju 🙂 ! Oma löytöni oli Argan Oilin kosteuttava hiusnaamio joka ei taida muissakaan kaupoissa olla kovin monen punnan arvoinen, mutta onhan se silti ihan uskomaton fiilis kun kävelee kassalle ja saa tuotteen melkein ilmaiseksi!

 5. Itse olen kokeillut suihkuvaahtoja Ritualsin valikoimista. Suomesta ei tätä (tietenkään… :/ ) saa, mutta Keski-Euroopasta kyllä, ja pienemmällä valikoimalla ihan myös Tukholman Åhlensilta ja Tallinnan Kaubamajasta. Hinnat ovat tosin pikkasen tyyriimpiä.
  Ritualsin nettisivuilta pystyy tilailemaan ihan Suomeenkin. 🙂
  http://eu.rituals.com/en-nl/home

Kommentointi on suljettu.