Testissä silmien rajaamista helpottava viistopäinen rajaustussi

*Sis. mainoslinkin

Kuten useimmat varmasti jo tietävätkin, en ole mikään erityinen meikkituotteilla leikkijä ja kaipaan lähinnä tuotteita, joiden avulla onnistunut lopputulos syntyy mahdollisimman helposti. Tämän vuoksi olen kuitenkin aina utelias kokeilemaan uudenlaisia meikkituotteita, jotka vaikuttavat siltä, että ne saattaisivat helpottaa meikkausta.

Maybelline Master Precise Curvitude Liner silmänrajaustussi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yksi puhtaasta uteliaisuudesta kokeiluun ostamani tuote oli meidän markkinoillamme Maybelline Master Precise Curvitude Liner -nimellä kulkeva silmänrajaustussi, jonka Aasian markkinoilla myynnissä olevan version ostin keväällä Malesiasta siellä käydessämme. Kaupungilla pyöriessä silmiini sattui nimittäin erään kosmetiikkamyymälän Maybelline-teline, jossa olevat tuotteet olivat kaikki puoleen hintaan, joten nappasin ostoskoriini tämän ja muutamia muita erittän halpoja Maybelline-tuotteita, joiden suhteen olen ollut utelias.

Maybelline Master Precise Curvitude Liner silmänrajaustussi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Maybelline Master Precise Curvitude Liner -rajaustussin idea on sen nimen mukaisesti piirtää ripsirajaa mukaileva tarkka silmänrajaus tussin 15 asteen kulmaan taivutetun varren avulla. Rajaustussissa on myös joustava, mutta silti sopivan napakka kärki, joka piirtää kauniin rajauksen.

Koska nestemäisillä rajaustuotteilla pelaaminen ei koskaan ole ollut vahvuuteni muotonsa vuoksi hankalasti rajattavien silmieni takia, en myöskään ole tullut nestemäisten rajaustuotteiden harjaantuneeksi käyttäjäksi. Rajaan silmiä kerran tai pari kuussa nestemäisellä rajaustuotteella, mutta vähäisen harjoituksen vuoksi onnistuneen lopputuloksen luominen ei ole aina ihan helppoa. Olikin kiinnostavaa kokeilla, vaikuttaisiko rajaustussin varren taivutettu muoto siihen, kuinka silmien rajaaminen sujuisi.

Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien tuntui, että tussin taivutetun varren ansiosta sillä oli erityisen helppoa rajata silmät. Viistotun varren ansiosta sain tussista hyvän otteen ja pääsin mukavan lähelle ripsiä. Tussin kapealla kärjellä oli aivan erityisen kätevää painella ripsien väliin ripsirajaa täyttäviä pisteitä, joiden ansiosta ripsistä tuli luonnollisella tavalla tuuheamman näköiset. Myös varsinaisen rajauksen teko onnistui helposti ja tussin viistotun muotoilun ansiosta sillä tuntui olevan jotenkin tavallista helpompi saada paitsi ohut ja tarkka rajaus silmien sisänurkkaan, mutta myös kauniisti muotoiltu veto silmien ulkonurkkaan.

Maybelline Master Precise Curvitude Liner silmänrajaustussi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yritin kuvata rajaustussin luomaa lopputulosta silmäluomillani, mutta lopputulos näytti joka kerta ihan samalta ja silmissäni olisi voinut olla mitä tahansa rajustussia, joten tuotteen loistavan tussikärjen monipuolisuutta tuntui lopulta helpoimmalta demonstroida kädenselkämykseen. Ihastuinkin tussissa erityisesti siihen, kuinka monipuolista jälkeä sillä sai piirrettyä ja kuinka helposti jopa kaltaisena tussitumpelo sillä työskenteli. Kynän erittäin kapea kärki piirsi niin ohuet ja tarkat viivat kuin graafisemmat ja vahvemmatkin linjat aivan uskomattoman helposti saaden minut lähes uskomaan, että olen itse kehittynyt meikkaajana.

(Palasin harhoistani kuitenkin takaisin todellsuuteen kokeiltuani jälleen tavallista rajaustussia, jonka kanssa olin ihan yhtä kömpelö kuin ennenkin ja jolla onnistuminen vaati minulta ihan erityistä keskittymistä.)

Jos siis kuulutte kanssani samaan kerhoon, jonka jäsenillä on meikkipeukalo keskellä kämmentä ainakin mitä silmien rajaamiseen nestemäisillä tuotteilla tulee, niin suosittelen tutustumaan tähän rajaustussiin. Tuote kulkee Suomen markkinoilla tosiaan nimellä Maybelline Master Precise Curvitude Liner ja se löytyy myynnistä *Elevenin verkkokaupasta täältä.

Maybelline Master Precise Curvitude Liner silmänrajaustussi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mikä rajaustussi on teidän suosikkinne?


Lue myös:

Ihastus: viininpunainen eyeliner

Uudenlainen rajaustuote: Fingertip Eyeliner

Lemppari rajaustussi: Kat Von D Tattoo Liner

 

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä silmien rajaamista helpottava viistopäinen rajaustussi”

 1. Tämähän vaikuttaa hyvältä. Mulle on vaan jäänyt huono mielikuva tussimaisista eyelinereista ja siksi välttelen niitä nykyään. Muutama vuosi sitten ostin muistaakseni Max Factorin rajaustussin ja se tarttui huonosti luomivärin päälle. Muutaman käyttökerran jälkeen siitä ei lähtenyt enää ollenkaan väriä. Lähetin tussin ja valituksen maahantuojalle. Sain uuden tussin sekä vastauskirjeen, jossa annettiin ymmärtää, että vika oli siinä, kuinka minä eyelineria käytin; sitä ei olisi saanut laittaa luomivärin päälle, ettei se tukkeudu. Siis kai se nyt on ihan yleinen tapa tehdä rajaus vasta luomivärin laiton jälkeen eikä ennen sitä?

  Tällainen avautuminen 😀 Voiko tätä Maybellinen tussia käyttää luomivärin päällä vai menevätkö ne oikeasti aina tukkoon jos sillä lailla tekee?

  • Onpas outoa! Kyllä rajaustusseja pitäisi voida käyttää luomivärin päällä vaikka ymmärrän kyllä, että kun nestemäistä tuotetta käyttää jatkuvasti puuterin päällä, voi puuteri teoriassa kiinnittyä tussiin ja imeä siitä kosteutta. Jos näin tapahtuu, niin tussikärjen voi minusta vain putsata, eli ei kyllä pitäisi olla oikea vaara eikä ole koskaan minulle ainakaan tapahtunu ja varmasti enemmistö käyttää luomivärin päällä – tai minä ainakin olen aina käyttänyt ongelmitta. 🙂

 2. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä! Lancomen Grandiôse Line rajausvärissä on pallonivel, jolla siveltimen kulmaa saa kallisteluta haluamaansa asentoon. Itse olen erittäin tumpelo nestemäisten rajausten kanssa. Kesällä ostin poistomyynnistä laadukkaan rajaustussin sen ohuen kärjen ja niukan värin tulon vuoksi. Mutta vähälle käytölle on jäänyt. Samoin voidemainen rasiassa oleva rajausväri on saanut pyöriä meikkilaukussa. Nestemäinen rajaus on mielestäni kovan näköinen. Tykkää luomivärillä ja /tai kynällä tehdyistä rajauksista enemmän,

  • Minäkin tykkään kaikkein eniten luomivärillä tehdyistä rajauksista, sillä ovat kivan pehmeät. 🙂

 3. Ääääks, sait taas minut shoppailemaan! 😀 Tilasin tämän ja Ordinarylta primerin (sen rasvaisemmalle iholle tarkoitetun) ja retinoli emulsion, plus muuta kivaa. Viimeksi Ebaystä taas Etude Housea. Blogisi lukeminen tietää melkein aina rahan menoa kun innostuu tuotteista! 😀

  • Hahhah, voi ei, anteeksi! 😀 Toivottavasti tuotteet kuitenkin osoittautuvat erinomaisesti toimiviksi! 🙂

Kommentointi on suljettu.