Loistava kulttituote: Innisfree Orchid Eye Cream -silmänympärysvoide

*Sis. mainoslinkin

Talvi alkaa pikkuhiljaa taittua kevättä kohti, mikä tarkoittaa, että monen ihon kuivuminen rauhoittuu hieman.

Jos olette kuitenkin vähänkin samaa tyyppiä kuin allekirjoittanut, jonka iho viis veisaa vuodenaikojen tai sääolosuhteiden vaihtelusta ja kiukuttelee itsepäisesti kuivana etenkin silmänympärysten seudulla ympäri vuoden, kannattaa tutustua tähän tuotteeseen.

Innisfree Orchid Eye Cream Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Innisfree Orchid Eye Cream on se silmänympärysvoide, joka aina mainitaan ensimmäisenä, kun joku etsii ravitsevaa ja tehokkaasti kosteuttavaa korealaista silmänympärysvoidetta.

En yhtään ihmettele asiaa, sillä tämä silmänympärysvoide on ollut yksi parhaita kokeilemiani silmänympärysvoiteita.

Pidin tästä pakkasilmoilla Ruotsissa ja pidän tästä edelleen ilmastoinnin kuivattamassa sisäilmassa Bangkokissa viihtyessäni.

Innisfreen suosittu silmänympärysvoide on täynnä ihoa tehokkaasti ravitsevia ainesosia, joiden lisäksi se sisältää mm. silmänympärysten pigmentin sävyä tasoittavaa arbutiinia.

Sen koostumus on melko täyteläistä, mutta ei kuitenkaan mitään kovaa ja paksua jankkia, vaan ravitsevan voidemaista.

Tämä sopii täydellisesti käytettäväksi yöllä ihon tehokkaassa ravitsemisessa, mutta sen koostumus sulautuu iholle ongelmitta myös päivällä meikin alle.

Innisfree Orchid Eye Cream Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minä ja kuivat silmänaluseni tunnustaudumme silmänympärysvoiteilla läträäjiksi, minkä vuoksi rakastan sitä, että monet korealaiset kosmetiikkamerkit suosivat reilun kokoisia silmänympärysvoiteiden pakkauksia.

Perinteisen 15 ml sijaan tässäkin purkissa on 30 ml tuotetta, josta riittää pitkään iloa karskillakin kädellä annosteltuna.

Silmänympärysvoiteet ovat usein hajusteettomia, mutta tässä silmänympärysvoiteessa on hyvin mieto, omaan nenääni kuitenkin miellyttävältä tuntuva, kevyen kukkainen tuoksu.

En koe sitä häiritseväksi, mutta herkkäsilmäisten kannattaa ehkä sen vuoksi skipata tuote ja kokeilla mielummin esimerkiksi hajusteetonta Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoidetta.

Innisfree Orchid Eye Cream Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten olen jo useaan otteeseen maininnut, on Innisfree yksi korealaisia suosikkimerkkejäni.

Merkin tuotteiden tehoaineet tulevat Etelä-Korean Havaijiksi kutsutulta Jeju-saarelta ja vaikka kyseessä ei olekaan luonnonkosmetiikkamerkki sillä ajattelutavalla, jollaisella me länsimaissa ne luonnonkosmetiikaksi tavallisesti määritämme, hyödyntää merkki tuotteissaan silti runsaasti luonnosta tulevia ainesosia.

Tuotteiden koostumuksissa seikkailevat usein mukana kuitenkin esimerkiksi silikonit, joten luonnonkosmetiikaksi niitä ei voi missään tapauksessa kutsua.

Kuivien silmänympärysten kaverina tämä erityisesti ikääntyvälle iholle suunniteltu, mutta nuoremmankin ihon käyttöön sopiva silmänympärysvoide on loistava.

Innisfree Orchid Eye Cream -silmänympärysvoiteen saa helpoiten käsiinsä eBaysta tilaamalla ja sillä on hintaa tavallisesti vähän alle 20 euroa.

Silmänympärysvoiteen myyjiä löytyy *täältä.

Innisfree Orchid Eye Cream Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu ihastunut Innisfree Orchid Eye Cream -silmänympärysvoiteeseen?

10 kommenttia artikkeliin ”Loistava kulttituote: Innisfree Orchid Eye Cream -silmänympärysvoide”

 1. Hieman asian vierestä, mutta koreakosmetiikkaan liittyen, koska sinulla on tietämystä ja tuntemusta =) Hankin COSRX:n BHA Blackhead Power Liquidin ja olen totaalisen myyty… Tuotteen ”käyttöohjeissa” on maininta, ettei samanaikaisesti tulisi käyttää muita runsaasti AHAta tai BHAta sisältäviä tuotteita. Mitenköhän on Bentonin Aloe BHA Skin Tonerin laita – uskaltaisiko tätä käyttää samanaikaisesti, kun kasvoille pari-kolme kertaa viikossa laitan tuota COSRX:ää? Vai pitäisiköhän niille päiville olla jokin toinen kasvovesi käytössä?

  Kiitos huippublogista ja loistavista infopaketeista koreakosmetiikkaan liittyen! =)

  • Kiva kuulla, että olet löytänyt tuon tuotteen, on tosiaan aivan loistava! Bentonin kasvoven pH-arvo on kuulemma hieman liian korkea, jotta se voisi varsinaisesti kuoria ihoa. Voit siis ihan hyvin testata, että sopivatko nuo tuotteet käytettäväksi ihollasi yhtä aikaa ja jos iho alkaa punoittaa ja ärtyy, kannattaa olla käyttämättä samalla ihonhoitokerralla molempia ja valita kasvovedeksi joku hellempi niille päiville, kun käytössä on COSRX:n hoitoneste. Joidenkin iho sietää BHA-happoa todella hyvin ja joillakin on taas hyvin herkkä iho, eli menisin oman ihon reagoinnin mukaan. 🙂

   • Olen paljon ihmettellyt miksi kaikki kehuvat tätä COSRX BHA Blackhead Power Liquidia.
    Käytin sitä itse viikon verran enkä huomannut minkäänlaista tulosta suuntaan enkä toiseen. Iho ehkä tuntui vaan lähmäiseltä mutta siinä kaikki. Käytänköhän tuotetta väärin vai eiköhän vain sovi kaikille?

    • Viikko on hyvin lyhyt aika, jos tuotetta käytetään epäpuhtauksien hoitoon. Suosittelen kokeilemaan vähintään neljän viikon ajan. 🙂 (Näin varmaan teetkin, mutta sanon silti varmuuden vuoksi, että kannattaa aina myös muistaa neutralisoida ihon pH-kasvovedellä ennen tätä ja antaa tuotteen vaikuttaa iholla vartti ennen kuin ihonhoitoa jatketaan muilla tuotteilla.)

     Itse tykkään käyttää tuota iltaisin, sillä jättää tosiaan pienen klähmän iholle. Kaikilla ei tietenkään vaikuta samalla tavalla, mutta minulla menee tavallisesti vähintään kaksi viikkoa, että alkaa näkyä vaikutuksia ihossa. 🙂

 2. Tämä silmänympärysvoide kiinnostaa todella. Haluaisin vielä tietää, että onko tuoksu samaa tasoa vai vielä voimakkaampi kuin esim. Etude House Moistfull Collagen -silmänympärysvoiteessa tai Whamisan Organic Flowers Eye Essence -silmänympärysvoiteessa? 🙂

  • Vitsin kun minulla ei ole noita kahta täällä nuuskittavanani niin en voi verrata kunnolla, mutta sanoisin että ei ainakaan voimakkaampi. Vähän huonosti muistan tuoksuja, kun oma nenä ei niihin ihonhoitotuotteissa kummemmin tavallisesti reagoi.

 3. Heippa! Tietäisitkö mistä kaupoista Thaimaassa voi ostaa cosrx:n tuotteita?

 4. Olen varsin hajusteherkkä, mutta tämän tuoksu on todella mieto, eikä käy ainakaan omaan nenääni yhtään. Tykkään rasvasta todella paljon, ei turvota silmiä yhtään toisin kuin jotkut täyteläiset rasvat.

  • Kiva kuulla, että mieto tuoksu sopii myös herkemmillekin! Kiitos, että jaoit. 🙂

Kommentointi on suljettu.