Isoja uutisia: Luomani kosmetiikkabrändi on nyt myynnissä!

*Sis. mainoslinkin

Nautin elämästä eniten silloin kun koen, että se menee jollain tavalla eteenpäin. Nykyään arvostan lepoa ja rentoutumista aiempaa enemmän ja myös huolehdin, että niille löytyy aikaa riittävästi, jotta en pala loppuun. En halua täyttää kalenteriani, vaan nauttia mahdollisuudesta elää enemmän hetkessä ja itseäni kuunnellen.

Rakastan kuitenkin olla jatkuvasti oppimassa jotain uutta ja tuntemassa, että kehityn. Voin välillä ottaa rennosti, mutta en halua jäädä paikoilleni jumittamaan. Olen utelias, tykkään pienistä haasteista ja minulla on halu kokeilla uusia asioita.

Yksi tällainen huikea uusi asia, jota sain kokeilla, oli kosmetiikkabrändin luominen ja sen tuotteiden valmistuttaminen. Kyllä, luit oikein.

Loin kosmetiikkabrändin ja huikeinta on, että sen ensimmäiset tuotteet ovat nyt vihdoin myynnissä!

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Kuten olen useaan otteeseen kertonut, ei ihonhoidossa ole minulle kyse vain ihon hoitamisesta, vaan se on paljon muutakin. Ihonhoitohetki on tilaisuus muistaa rauhoittua keskellä arkea, vetää kylpyhuoneen ovi kiinni ja ottaa itselleen se pieni hetki aikaa, jotta jaksaa paremmin. Laittaa puhelin pois, sulkea silmät, vetää syvään henkeä ja pysähtyä hetkeksi.

Minulle stressi syntyy korvien välissä siitä, kun en osaa olla hetkessä. Vatvon päivän tapahtumia, pahimmillaan myös eilisen, viime viikon tai jopa vuosia sitten tapahtuneita juttuja tai ylianalysoin, mitä pitäisi tehdä huomenna, illalla tai saada aikaiseksi vuoden loppuun mennessä.

Käytännössä siis aiheutan itse stressini, kun en vain osaa olla hetkessä ja juuri sen ajatuksen ympärille luomani kosmetiikkabrändikin rakentui.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare yhdistää siis ihonhoidon ja omasta henkisestä hyvinvoinnista huolehtimisen muistuttamalla, että omaan hyvinvointiin ja lepoon on tärkeää investoida. Jos oma virta on lopussa, ei sitä ole antaa muillekaan ja kun pitää huolta itsestään, pystyy myös antamaan muille paremmin.

Brändin luominen alkoi vuonna 2018, kun itse todellakin olin levon tarpeessa. Loin brändin tavallaan oikeastaan itselleni ja uskoin, että moni muukin elää hektisen elämän keskellä ja unohtaa siinä samalla ottaa aikaa itselleen ja omasta jaksamisestaan huolehtimiseen. Ihonhoito on täydellinen syy muistaa tehdä se ja halusin muistuttaa siitä muitakin.

Be Here Now Skincare ei ole mitä tahansa ihonhoitoa, vaan tietysti korealaista ihonhoitoa – mitäpä muutakaan. Brändin ensimmäiset tuotteet ovat nimittäin kangasnaamioita, sillä mikä olisikaan konkreettisempi tapa ottaa aikaa omasta ihostaan ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen kuin 10-15 minuutin naamiohetki.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Kangasnaamiot on valmistettu yhteistyössä yhden Etelä-Korean johtavan kangasnaamiovalmistajan kanssa, joka on tunnettu paitsi omasta brändistään, mutta tekee myös monien muiden brändien naamiot – kangasnaamiotehdasta kun ei noin vain laiteta pystyyn.

Valmistaja on Leaders, jonka oman brändin alla kulkevia, supersuosittuja kangasnaamioita näkyy Koreassa kaikkialla ja jonka tuotteet ovat maailmallakin tunnettuja.

Pääsin vierailemaan Leadersin pääkonttorilla Soulissa sekä näkemään heidän valtavan kangasnaamiotehtaansa, jonka kapasiteetti riitti valmistamaan aivan järjettömän valtavan määrän kangasnaamioita päivässä. En enää muista tarkkaa lukua, joten toivottavasti en valehtele paljon, mutta muistaakseni se oli yli miljoona!

Koko tuotekehittelyprosessi Leadersin kanssa olikin aivan huikea ja tulen palaamaan siihen varmasti vielä tarkemmin.  Sitäkin opettavaisempaa oli kyllä itse brändin luominen ja kaikista siihen liittyvistä yksityiskohdista huolehtiminen, sillä vastasin hommasta itse. Voin kertoa, että matkaan mahtui mukaan monta epätoivon hetkeä, joina todellakin kyseenalaisin, tulisiko brändi ikinä näkemään päivänvaloa!

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare -brändin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä tosiaan kaksi tuotetta: Be Here Now Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask -kangasnaamio ja Be Here Now Skincare Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask -kangasnaamio, joiden suunnittelussa on laitettu varsinkin minun puoleltani kaikki peliin.

Molemmat kangasnaamiot kosteuttavat ihoa tehokkaasti, mutta Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask auttaa lisäksi myös nimenomaan kirkastamaan sameaa ihoa. Se ei kuitenkaan sisällä kuorivia ainesosia, joten se on hellävarainen käyttää.

Kangasnaamioissa on monta erityistä juttua, joihin tulen palaamaan vielä tarkemmin, mutta haluan jo nyt fiilistellä kahta asiaa: niiden materiaalia ja käyttötapoja.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Monilla on varmasti kokemuksia huonosti istuvista kangasnaamioista, jotka eivät asetu kasvoille kauniisti ja joiden neste sitten vielä naamion ollessa kasvoilla valuu pitkin kaulaa. Ihan jokaiselle maailman ihmiselle täydellisesti istuvaa kangasnaamiota on tietysti mahdoton tehdä, mutta näiden kanssa yritin kuitenkin päästä sitä niin lähelle kuin mahdollista.

Kangasnaamioiden kangas on nimittäin valmistettu ylellisestä Bemliese-kuidusta (joka on lähes täysin maatuvaa), mikä tekee niistä todella erityisiä. Kangas on ensinnäkin sen verran ohutta, että se asettuu kasvoille kuin toinen iho (mutta ei niin ohutta, että se vaatisi niitä ärsyttäviä tukipapereita), minkä ansiosta kangasnaamion hoitoseerumin tehoaineet pääsevät imeytymään iholle mahdollisimman hyvin.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Erityisen pehmeän Bemliese-kuidun etuna on myös se, kuinka hyvin se pidättää kosteutta itsessään, jolloin iho pystyy hyödyntämään naamion seerumia koko naamion vaikutusajan ilman, että naamion kangas kuivuisi vaikutusaikana.

Erityistä on myös se, ettei Bemliese-kuidusta valmistettu naamio päästä seerumia valumaan naamion ollessa kasvoilla ja jopa naamiopussin pohjalle jää erityisen vähän seerumia, kun naamiokangas on imenyt sitä niin hyvin itseensä.

Kuten kuvista näkyy, on naamion kangas niin ohutta, että jopa pisamani, maksaläiskäni ja finniarpeni kuultavat sen läpi!

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Kun yritin päättää, millaiset tuotekoostumukset naamioissa tulisi olla, kyselin tietysti paljon ihmisten mieltymyksistä. Homma osoittautui haastavaksi, sillä tuntui, että joka toinen halusi, että naamion jälkeen tuntuisi, että iholla olisi edelleen ihanan ravittu ja jopa vähän klähmäinen tunne, jollaista itsekin rakastan, mutta osa taas inhosi sitä syvästi.

Olisi hankalaa tehdä naamio, joka miellyttäisi molempia käyttäjiä – vai olisiko? Valtavan testauksen jälkeen löytyi lopulta kaksi erinomaista koostumusta, joissa yhdistyivät nämä toiveet.

Jos kangasnaamiot laittaa iholle ja odottaa niiden poistamisen jälkeen 5-10 minuuttia, jää iholle ihanan hoidettu ja pehmeä tunne, mutta ei klähmäistä oloa. Näin naamioita voi myös käyttää vaikka ennen juhlameikkiä tai muuten vaan virkistämässä väsynyttä ihoa päivällä. (Mutta sen päälle kannattaa tietysti aina laittaa kosteusvoidetta, jotta kosteus lukittuu iholle.)

Jos taas naamiopussin pohjalle jäävän pienen seerumimäärän sivelee iholle vielä kangasnaamion poistamisen jälkeen, saa iho kaipaamansa lisähoidon ja lopputuloksena on ravitumpi tunne.

Rakastuin koostumuksiin itse ja niin onneksi rakastui testiryhmänikin.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Halusin, että Be Here Now Skincare -brändin naamiot tuntuvat arjen luksukselta ja ovat kaikin puolin mahdollisimman ylellisiä. Halusin, että niiden materiaali olisi parasta mahdollista kangasta (mikä oli muuten myös hintavinta…), mutta halusin silti myös, ettei naamioista tarvitsisi maksaa itseään kipeäksi.

Kangasnaamioita saa kaupasta todella halvallakin, mutta yleensä halpa hinta tarkoittaa myös sitä, että naamion materiaalista ja hoitoseerumin koostumuksesta on tingitty. En halunnut tinkiä näistä kummastakaan, sillä muuten koko homman voisi jättää tekemättä.

Tavallisesti ylelliset kangasnaamiot kuitenkin kustantavat varsinkin länsimaiden markkinoilla jopa lähes kymmenen euroa, mutta halusin luoda tuotteen, jota itsekin oikeasti raaskisin ostaa. Jotta ihonhoitotuote voi hyödyntää ihoa, täytyy sitä myös käyttää ja kuka ihan oikeasti raaskii maksaa vaikkapa kahdeksaa euroa kerran tai kaksi viikossa yhdestä ihonhoitohetkestä? En minä ainakaan. Be Here Now Skincare -brändin kangasnaamiot maksavat tämän vuoksi vain 3,50 euroa kappale.

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Palaan näihin molempiin kangasnaamioihin tulevissa postauksissa vielä tarkemmin, mutta sanon nyt jo summauksena, että niistä molemmat sopivat oikeastaan kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ihoa. Täysin tuoksuttomia naamioista ei saatu, mutta niissä on melko mieto tuoksu.

Molemmat kangasnaamiot sisältävät runsaasti luonnonmukaisia ainesosia, mutta luonnonkosmetiikkaa ne eivät kuitenkaan ole – sellaisten luominen olisi ollut jo huomattavasti haastavampaa, kalliimpaa ja tehnyt naamioiden hinnasta sen verran moninkertaisen, etten nähnyt hommassa järkeä.

Be Here Now Skincare -kangasnaamioita on saatavilla yksittäin sekä 10 naamion pakkauksissa. Tuotteista ja brändistä voi lukea lisää täältä.

*Be Here Now Skincare -tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Kangasnaamioiden pariksi kannattaa tietysti napata samalla myös kirjani Täydellinen iho, joka sisältää kaikki mahdolliset vinkkini ihonhoitoon.

Edit. Elevenin ystävänpäiväale antaa tällä hetkellä 20% alennuksen yli 49 euron ostoksista (alennus näkyy, kun tuotteet laittaa ostoskoriin).

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Toivottavasti tykkäätte Be Here Now Skincare -tuotteista!

27 kommenttia artikkeliin ”Isoja uutisia: Luomani kosmetiikkabrändi on nyt myynnissä!”

  • Aivan mahtavaa, todella paljon onnea Virve!!!
   En ole yleensä varta vasten ostanut itse kangasnaamioita, vaan ne ovat tulleet joko kaupanpäällisenä, joulukalentereista tai esim. Bette Boxista.
   Nyt ehkä pitää tehdä poikkeus sääntöön, kunhan joskus taas tilausta elevenille naputtelen ja ostaa nämä testiin ^_^.

   • Kiitos! <3 Tule kertomaan kokemuksia, jos päädyt kokeilemaan näitä. 🙂

 1. Kuulostaa hyvältä ja erinomainen hinta! Täytyy kai laittaa eka tilaus elevenille menemään 😅

 2. Hei mahtavaa! Tosi paljon onnea Virve ❤ Onneksi en ollut vielä ehtinyt tehdä tilausta Elevenille, nyt voin lisätä ostoskoriin myös nuo naamiot 😊

  • Kiitos! <3 Toivottavasti tykkäät naamiosta! Tule sitten kertomaan kommentteja. 🙂

  • Kiitos ihana! <3 Toivottavasti tykkäät, tule huikkaamaan kokemuksia, jos kokeilet! 🙂

 3. Vau! Aion ehdottomasti kokeilla! Mä oon mielessäni arvannut tämän askeleen, (sekä ehkä jopa toivonut) että luot oman brändin. Todella hienoa ja paljon onnea!

 4. Virve – The Real Wonder Woman of Cosmetics! <3

  Aivan loistava jättiläisharppaus eteenpäin, ihan valtavasti, tuhannesti onnea! Hyvä Virve! Jessus mimmi, sä todella jyräät! 😀

  Miten upeasti, tyylikkäästi ja fiksusti brändätty kaikin puolin; värit, typografia ja ulkoasu täydellisesti kohdallaan, pelkät pakkauksetkin henkii rauhaa ja harmoniaa sekä herkkää naisellisuutta. Ihastuttavia kerrassaan!!! En edes muista, että olisin koskaan nähnyt noin kauniita naamiopakkauksia.

  Ja tuo ajatus rauhoittumisen tuomisesta naamion käyttöön mukaan on nerokas oivallus. Välillä tuntuu, ettei todellakaan muista edes hengittää, kun höyryää vaan menemään.

  Iso plussa myös yllättävänkin sopuisasta hinnasta ja 10 kpl pakkauksista! Olen melkoisen varma, että sinun asiantuntemuksellasi tehtynä noihin naamioihin varmasti koukuttuu, joten perhepakkaus on enemmän kuin paikallaan.

  Pakko myöntää, etten ikinä ole saanut yhtäkään kangasnaamiota kasvoille asti, vaikka niitä on kotona useitakin, homma kun tuntuu hirveältä aikasyöpöltä. Ehkä ja jopa todennäköisesti nämä sinun naamiosi toimivat vihdoin päänavauksena.

  Saako näitä jo esim. Stockmannilta? Tykkään nääs liveshoppailla sen harvan kerran kun nykyään shoppailen. Mun pää on nimittäin alkanut minimalistisoida mun ostohaluja mun puolesta, kiitos sinun 😀

 5. Jeee onnittelut! Toinen noista 10klp paketeista pitää testata! Tykkään erityisesti että niitä on myynnissä myös 10klp/pkt 🙂

  • Kiitos! <3

   (Tarkennan muuten tähän yhteyteen varmuuden vuoksi jos joku asiaa miettii, että tuo 10 kappaleen paketti on siis boksi, joka sisältää 10 yksittäispakattua naamiota. Harmikseni ei ollut mahdollista tehdä multipakkausta, johon olisi samaan boxiin saanut kymmenen naamiota. :/ )

 6. Onnittelut. Olen kangasnaamioaddikti – olen kuitenkin herännyt miettimään pakkauksia. Tuntuu pahalta lölliä omaa naamaa kertakäyttönaamiossa, kun jäljelle jää tuo mielestäni aika iso pakkaus muovia…

  • Kiitos! <3

   Itse ajattelen, että tärkeintä on summata yhteen koko talouden jätemäärä ja miettiä sitä. Moni esimerkiksi ostaa kerran viikossa tai jopa useammin muovisen karkkipussin, syö jopa päivittäin yksittäispakattuja muovisia jogurtteja yms mikä ei aina välttämättä edes tue omaa hyvinvointia eikä niiden kohdalla liiemmin edes mieti asiaa. Lisäksi moni laittaa hedelmät aina uuteen muoviseen hedelmäpussiin ja tekee muuten paljon sellaisia valintoja, joissa muovijätettä voisi mielummin välttää.

   Parasta on tietysti, jos ottaa aikaa itselleen ja rentoutumiselle ihan muuten vain, mutta koska todella harva tekee niin koen, että yksi muovijätteeseen oikein lajiteltu naamiopakkaus on pieni juttu sille hyvinvoinnille, mitä hetkessä oleminen ja mielen rentoutus tuo.

   Sanoisin itse siis, että parasta on kun miettii omaa muovijätteen määrää kokonaisuudessaan (ja lajittelee sen aina tietysti oikein) ja sitten valitsee, mitkä ovat oikeasti ne omalle hyvinvoinnille tärkeimmät jutut, jotka sitä tuottavat ja mitkä voi sitten jättää väliin. Toiset osaavat harjoittaa tietoista läsnäoloa säännöllisesti hyvin ilman naamiohetkeäkin ja kokevat vaikka sen karkkipussin tärkeämmäksi, toiset taas hyötyvät kangasnaamion tuomasta muistutuksesta.

   Tämä on minusta aina mielenkiintoinen aihe miettiä ja postasinkin siitä itseasiassa joskus aiemmin blogiini: https://www.virvefredman.com/ostolakossa/miksi-kosmetiikkajate-on-tuomittavampaa-kuin-muu-jate/

   Meillä kerätään kaikki muovijäte yhteen ja viemme sen noin kuukauden-parin väliin muovijätteen keräysastiaan, jossa on tarkoituksella varsin pieni sisäänheittoaukko, joten jokaisella kerralla saa aina käydä uudelleen läpi kaiken tuottamansa muovijätteen ja hahmottaa aina kivasti, mistä sitä syntyy eniten. Tämä on ollut meille todella hyödyllistä ja saanut miettimään, mistä on järkevintä vähentää. 🙂

   • Hyviä ajatuksia. Meillä lapsiperheessä kierrätettävää muovijätettä tulee järkyttävän paljon. Siksi jokainen pakkaus vähän ahdistaa. En halua kieltää lapsilta esim. vanukkaita vain takia, että muovijäte vähenisi.

 7. Tuli mieleen että onko ns. kankaan materiaali siis niin lähes maatuvaa että voiko ne laittaa biojätteeseen? 😮 vähän tyhmä kysymys kun eiköhän sen tuotteen teksteistä saa selville mutta kiinnostaa jo tietää 😀

  • Epäilen, ettei puuvillakangasta saa ainakaan kunnallisessa jätehuollossa laittaa biojätteeseen, eli se on varmaankin poltettavaa energiajätettä. Kannattaa toki varmistaa oman kunnan jätehuollosta asia. 🙂

 8. Moikka,
  Nää on mun ja mun perheen kestosuosikkeja, mutta nyt ei ole enää puoleen vuoteen näkynyt maskeja elevenillä. Melkein joka päivä käydään katsomassa, josko naamioita olisi tullut taas myyntiin. Onko tuote tosiaan poistunut kokonaan valikoimasta? Jos on, niin kyllä on harmin paikka, sillä mitään parempaa en ole löytänyt. Nämä ovat pelastaneet ihoni kesällä ja talvella ja nyt tuntuu, että iho ei pärjää ilman näitä naamioita… vinkkaa mulle, jos näitä on tosiaan tulossa lisää! <3

  • Ei varmaan enää tule uutta erää, sillä vastasin siellä työskennellessäni tosiaan hommasta enkä usko, että siellä on enää ketään, joka hoitaisi uutta erää. :/ Ihana kuitenkin kuulla, että tykkäsit! <3

Kommentointi on suljettu.