Tosi ässä luonnonkosmetiikan ripsiväri

Minulla on ollut varsin vähän kokemuksia luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, sillä vaadin ripsiväriltäni melko paljon. Tai no, lähinnä tahdon, että se tuo ripsilleni massaa ja paljon, mutta kykenee silti erottelemaan ne siististi.
En ole aiemmin löytänyt luonnonkosmetiikasta minun makuuni tarpeeksi täyteläistä ja jämäkkämassaista ripsiväriä, mutta asiaan on nyt saatu muutos ja sen muutoksen järjesti ZAO, jonka ripsiväri päätyi minulle kaverini kautta. Muistatteko, kun kerroin, etten lämmennyt merkin huulikiillolle? No nyt on täysin toinen ääni kellossa!
ZAO Volume & Sheathing Mascara oli nimeltään hieman outo, mutta kyllä se tosiaan käärii ripset melkoisen mascarakuorrutteen alle.
Ripsivärin harja on melko tavallinen pullukka, mutta ripsivärin massa on kerrankin täyteläisen voidemaista sekä sopivan jämäkkää ja paksua.
Ilman ripsiväriä, yhdellä kerroksella ja kahdella kerroksella kuorrutettuina. Ripset todellakin saivat ripsiväristä itseensä massaa ja lopputulos jätti ripset ”sileän” näköisiksi. (Tiedätte varmasti, kuinka jotkut tuuheuttavat ripset tekevät ripsistä rosoiset hämähäkinkoivet?) Omat ripseni ovat melko hennot, joten meinasi olla hieman niin ja näin, olivatko ne jopa liian hennot, jotta ripsiväri kykenisi erottelemaan niitä tarpeeksi. Hitusenkin vahvemmissa ripsissä tämä on varmasti vielä upeampi. 
Oli mukavaa huomata, että luonnonkosmetiikan ripsivärillä voidaan saada näinkin hyvää jälkeä ripsiin. Tämä taisikin itseasiassa hypätä suosikikseni kokeilemistani luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, joiden koostumukset ovat yleensä olleet turhan vetisiä ja lopputulokset liian mitäänsanomattomia makuuni. 
Ripsiväri pysyi ripsissä hyvin varisematta ja pidin siitä, kuinka pehmeiksi sen vahamainen koostumus ripset jätti. Tämä mahdollistaa uuden ripsivärikerroksen lisäämisen myöhemmin ongelmitta, mikä on minusta aina plussaa. 
Ja jälleen kerran annan ihan erityistä plussaa ripsivärin kauniille bambupakkaukselle!
Oletteko te löytäneet hyviä ripsivärejä luonnonkosmetiikan puolelta?
ZAO Volume & Sheathing Mascaralla on hintaa n. 21,90 euroa.

4 kommenttia artikkeliin ”Tosi ässä luonnonkosmetiikan ripsiväri”

  1. Täähän vaikuttaa yllättävän hyvältä! ZAOn pakkaukset on kyllä tosi kivoja. Itselläni on päivittäisessä käytössä paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta ei, sitä täydellistä ripsiväriä en ole vielä luonnonkosmetiikalta löytänyt. Sille olisi siis todellakin paikka avoinna! Täytyypä jossain vaiheessa testata tämä 🙂

  2. Täytyy kokeilla heti kun vaan merkin bongaan! ZAO on ollut mukana ainakin Luonnonkaunismessuilla, pitääköhän odottaa sinne asti..

  3. Itse täysin luonnonkosmetiikkaa käyttävänä ja ripsivärejä rakastavana, suosittelisin testaamaan Lily Lolon ripsaria. Tuuheutta ja massaa tulee siistillä tavalla 🙂 Lily Lolo kestää niin tihkusateet kuin hikitreenitkin, täysin varisematta ja suttaamatta! Lily Loloa saa tilattua Suomesta tietääkseni vain biodellyn kautta… Ja mainitsemisen arvoisia ovat myös Lily Lolon mineraalipohjat, peiteaineet, ym….

    Kjaer Weis on kanssa toinen suosikkini, jos pituutta kaipaa ripsiinsä. Kjaer vaan saattaa hieman levitä jos sataa.Kjaer Weis löytyy vain Jolien valikoimista…

    Mutta Lily ja Kjaer ovat omassa jokapäiväisessä käytössäni, enkä synteettisiä ripsareita ole enää kaipaillut 🙂

Kommentointi on suljettu.