Odotettua uutta Chanelilta: Gabrielle EdP

On tuoksutaloja, jotka työntävät jatkuvasti ulos uusia tuoksuja melkeinpä sellaista tahtia, etteivät edes kosmetiikkamyyjätkään meinaa pysyä niiden perässä. Sitten on kuitenkin myös (onneksi) niitä tuoksutaloja, jotka eivät todellakaan tee tätä, vaan lanseeraavat uusia tuoksuja vain hyvin harvoin ja suurella ajatuksella.

Chanel Gabrielle EdP 3
Kuva: Fragrantica

Yksi tällainen tuoksutalo on Chanel, jolta on kyllä viime vuosina tullut ulos muutama jatko-osa sen ikonisille Chanel 5 ja Chance -tuoksuperheen tuoksuille, mutta joka ei todellakaan noin vain lanseeraa täysin uutta juttua.

Chanel Gabrielle EdP 4
Kuva: Fragrantica

Nyt Chanel on kuitenkin lanseerannut uuden tuoksun ja on varsin laimea ilmaus todeta, että odotan kovasti pääseväni nuuhkimaan sitä. Minä nimittäin suorastaan palan halusta ja kiihkosta päästä ottamaan selvää, miltä tuo uusi hajuvesi tuoksuu.

Uusi hajuvesi kantaa tyylikkäästi nimeä Gabrielle, jonka useimmat varmasti tietävät olleen Coco-nimellä paremmin tunnetun naisen oikea etunimi.

Chanel Gabrielle EdP
Kuva: Fragrantica

Tuoksu ei ole vielä myynnissä ja siitä on toistaiseksi verkossa vielä melko vähän tietoa vasta harvan päästyä nuuskuttelemaan sitä. Lukemani perusteella kyseessä on kukkaistuoksu, jonka sydämessä sekoittuvat mm. ylang-ylang, tuberosa, jasmiini ja appelsiininkukat, joita sitruksen ja mustaherukan raikkaus keventää. Tuoksussa on kuvailtu olevan samanlaista hienostuneisuutta kuin klassisessa Chanel vitosessa, mutta silti samaa nuorekkuutta kuin Coco Mademoiselle- ja Chance-tuoksuissa.

Uusi hajuvesi tulee maailmanlaajuisesti myyntiin syyskuussa ja sitä pidetään Chanelin suurimpana lanseerauksena sitten 2002-lanseeratun Chance-hajuveden, jonka ympärille on sittemmin muodostunut useista eri tuoksuista koostuva Chance-perhe. Ihan halvalla tuoksu ei irtoa, sillä 50 ml pullolla on kerrottu olevan hintaa 97 euroa ja 100 ml pullolla puolestaan 137 euroa.

Chanel Gabrielle EdP 2
Kuva: Fragrantica

Kuka muu odottaa jo uteliaana, miltä Gabrielle tuoksuu?

2 kommenttia artikkeliin ”Odotettua uutta Chanelilta: Gabrielle EdP”

  1. Kyllä kiinnostaa ja kovasti! Ties vaikka olisi klassikko jo syntyessään 🙂

Kommentointi on suljettu.