Loistava kivipuuteri vaalealle iholle

*Sis. mainoslinkin

Meidän vaaleaihoisten on usein varsin vaikeaa löytää hyviä kivipuutereita, jotka olisivat oikeasti vaaleita eivätkä tummuisi iholla. Yhdellä merkillä on kuitenkin onneksi ollut sellainen jo hyvin, hyvin pitkään myynnissä, mutta en ole vaan koskaan muistanut kehua sitä teille. Korjataan siis tilanne.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

IsaDora Velvet Touch Compact Powder on suoranainen kivipuuteriklassikko, joka on ollut olemassa jo iät ja ajat. Se on konstailematon peruspuuteri, joka kiinnittää meikin ja jättää iholle nimensä mukaisesti samettisen mattaisen pinnan. Sen vaalein sävy 10 Sheer Transparent on juuri sitä mitä se lupaa, kevyen läpikuultava.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Puuterissa on minusta kuitenkin sen verran vaaleaa sävyä, että se saattaa tehdä tummemman ihon samean harmaaksi, eli en suosittele tätä kaikkia ihonsävyjä palvelevana sävyttömänä puuterina, vaan nimenomaan meidän vaaleaihoisten bestiksenä.

Tykkään itse käyttää kivipuutereita mielummin kuin irtopuutereita, sillä haluan ihoni tuntuvan täysin mattaiselta enkä voi sietää pienintäkään klähmäisyyttä. Irtopuuteri levittyy iholle tasaisimmin siveltimellä, mutta lopputuloksesta ei tule siveltimellä sivellen yhtä pitkäkestoinen ja mattaisen tuntuinen kuin vipalla painellen.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Moni kivipuuteri näyttää rasiassa lupaavan vaalealta ja on sitä usein vielä kaupassa kädenselkään sivellessäkin, mutta kun puuteri kohtaa meikkivoiteen kevyesti rasvaisen pinnan ei ole ollenkaan harvinaista, että se tummuu hetkessä jopa oranssiseen vivahtavaksi. #paleskinissues

Tämä jopa varsin edullinen kivipuuteri päätyi käyttööni jälleen jonkun aikaa sitten, kun kaipalin uutta puuteria ja muistin kaupassa pyöriessäni tämän olemassaolon. Kiertelin aluksi ympäri selektiivisen kosmetiikan telineitä, mutta koska oikeasti vaaleat sävyt ovat hieman kiven alla, suuntasin askeleeni kohti tätä minulle jo vuosien takaa tuttua tapausta. Välillä on mukavaa turvautua edullisiin, vanhoihin tuttavuuksiin, joihin tietää voivansa luottaa.

*IsaDora Velvet Touch Compact -puuteri löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Onko muilla kokemuksia IsaDoran Velvet Touch Compact Powder -puuterista?

9 kommenttia artikkeliin ”Loistava kivipuuteri vaalealle iholle”

 1. Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla! Itselläni todella vaalea iho ja ainoa puuteri joka tähän mennessä on ollut lähellä omaa sävyä on ollut Lumenen CC correcting powder light/medium joskin sekin hieman tumma minulle. Etsintäni hyvän puuterin suhteen joka ei ole ihoani astetta tummempi on jatkunut jo monta vuotta niin ehkä tässä voisi vihdoin olla se voittaja 😀

  Vastaa
 2. Olen kiertänyt Isadoran puuterit kaukaa, kun muistelin ne tummiksi. Mutta onhan sarjalla tosiaan myös yksi vaalea meikkivoidekin.

  Vastaa
 3. Tämä on vanha suosikkini . Juurikin vaaleuden ja tämän jättämän samettisen pinnan vuoksi. Siirryin Idun mineralsiin muutama vuosi sitten enkä ole kaivannut enää puuteria erikseen. Jostain syystä puuterin lisääminen edes pienissä määrin aiheuttaa kiristelyn tunnetta iholle. Mineraalipohjan tai meikkivoiteen kanssa.

  Vastaa
 4. Mä löysin kaapistani juuri äskettäin saman puuterin, eri sävyisenä vaan ja se on aiiiivan ihanan silkkistä! <3 Ja rasian vippa on järjettömän suloisen tuntuinen iholla! Miten sitä tuleekin tällaiset herkut varastoitua kaappiin? Kai siksi, että sävy on hiukan liian tumma mulle, oon varmaan odottanut ruskettuneempaa mua 🙂

  Vastaa
 5. Hei Virve,
  Mulla on ollu pidemmän aikaa jo sellanen ongelma, etten löydä tarpeeksi vaaleaa keltapohjaista meikkivoiteen sävyä. Ajattelin, että sulla saattaa olla tähän vinkkejä, koska oot muistaakseni sanonu olevas keltapohjainen iholtasi. Hinta enimmäkseen tässäkin asiassa on ongelma, koska opiskelijabudjetti, mutta nyt oisin oikeasti valmis maksamaan itseni kipeäksi oikeanlaisesta meikkivoiteesta. Suurin osa vaaleimmista markettimeikkivoiteista on liian punasävyisiä, ja tekee mun ihosta vaaleanpunaisen. Toivottavasti voit auttaa tässä asiassa, tai tehdä tästä vaikka postauksen. Kiitos.

  Vastaa
 6. Mulle paras on ehdottomasti MACin Select Sheer -puuteri. Siinä on kuitenkin vielä tarpeeksi peittävyyttä, ja sävy on niin vaalea ettei toista 🙂 Paras!

  Vastaa

Jätä kommentti