Soulin parhaat kosmetiikkamyymälät – 9 vinkkiä

 

Minulta on kyselty paljon vinkkejä siitä, mitkä ovat parhaita paikkoja shoppailla Soulissa kosmetiikkaa. Kaupungin katukuvassa vilkkuvat tuhannet eri tuotemerkkien omat kosmetiikkamyymälät ja vaikka monet niistä ovatkin melkoisia elämyskeskuksia, tykkään itse eniten kuitenkin kierrellä useita merkkejä myyviä kemppareita.

Ostolakossa Soul kosmetiikka Myeongdong

Tällaisia kemppariketjuja on Soulissa useita ja maan kosmetiikkamarkkinat elävät jatkuvasti. Tuntuu, että joka puolelle aukeaa jatkuvasti uusia myymälöitä ja vanhoja liikkeitä uudistetaan. Edes Google ei tunnu paljastavan kunnolla, mistä kosmetiikkaa kannattaa Soulissa shoppailla eikä kieltä taitamaton noin vain löydä eri ketjujen myymälöiden sijainteja.

Kokosinkin tähän postaukseen helppoja tärppejä paikoista, joista varmasti löytyy valtava valikoima eri tuotemerkkien tuotteita saman katon alta ja joista mahdollisimman moni kannattaa sisällyttää omaan Soulin reissuunsa, jos tavoitteena on sukeltaa totaalisesi korealaisen kosmetiikan maailmaan.  Näissä kemppareissa myydään etupäässä nimenomaan edullisia ja keskihintaisia kosmetiikkamerkkejä.

Ostolakossa Olive Young Seoul

Olive Young

Olive Young on Etelä-Korean yleisin kosmetiikkaketju ja sen myymälöitä löytyy lähes joka nurkalta. Ketjun myymälöissä on todella monipuolinen valikoima lähes kaikkea mahdollista paikallisista merkeistä länsimaalaisiinkin suosikkeihin. Näistä myymälöistä löytyy mm. COSRX, Neogen, Faith in Face sekä kattava valikoima korealaisia meikkejä. Näissä myymälöissä on hyvä täyttää esimerkiksi kangasnaamiotarpeensa, sillä tarjolla on runsaasti eri merkkien tuotteita. Omat suosikkimyymäläni ovat Myeong-dongin ja Gangnamin myymälät, jotka ovat molemmat valtavia.

Ostolakossa Åland Seoul

Åland

Åland on coolien tyyppien kauppa, jossa on paitsi trendikkäitä ja uniikilta näyttäviä vaatteita, mutta myös trendikkäimmät kosmetiikkamerkit erityisesti ihonhoidon puolelta. Åland-myymälöistä löytyy laaja valikoimaa sellaisia tuotemerkkejä kuten COSRX, Klairs, Heimish, Skinmiso, Son&Park, Benton ja Wishtrend, mutta myös paljon sellaisia uusia tuttavuuksia, joista moni ei ole vielä kuullutkaan. Näissä myymälöissä onkin kiva käydä päivittämässä itsensä ajantasalle trendaavien merkkien suhteen. Omat lempparimyymäläni ovat Myoeong-dongin ja Garosu-gilin myymälät.

Åland-myymälöitä on nykyään myös Soulin ulkopuolella ja itse olen shoppaillut sellaisessa Bangkokissa.

 

Ostolakossa LOHB's Seoul

LOHB’s

LOTTE-tavarataloketjun omistamat Love, Health & Beauty -myymälät ovat pullollaan mielenkiintoisia kosmetiikkamerkkejä. Näistä kemppareista löytyy mm. hyvä valikoima Huxleyn, Papa Recipen, Make P:remin, Polatamin ja monien muiden suosittujen, korealaisella mittapuulla pikkumerkkien tuotteita. Ihan joka kulmalta näitä myymälöitä ei löydy ja omat suosikkimyymäläni ovat Garosu-gilin ja Itaewonin myymälät, joista erityisesti jälkimmäinen on aivan valtava ja täynnä mielettömiä tuotteita.

Ostolakossa LACO Seoul

LACO

Myös LACO- eli La Cosmetique -myymälät näyttivät olevan harvassa, mutta ainakin yksi sellainen sijaitsee LOTTE Young -tavaratalossa Myeong-dongissa. Täältä löytyy paljon trendikkäitä indie-merkkejä kuten Klavuu, Huxley, Lagom, Hyggee, May Coop sekä runsaasti muita kiinnostavia merkkejä.  Myymälä ei ole mikään valtava, mutta sitäkin tiiviimmin täytetty kiinnostavilla tuotteilla ja suorastaan hämmästytti, kuinka paljon minulle ennestään tuntemattomia meikkimerkkejä sinne oli saatu mahtumaan.

Ostolakossa Aritaum Live Seoul

Aritaum Live

Aritaum-myymälät ovat Amorepacific-yrityksen omia liikkeitä ja ne kokoavat alleen yrityksen tunnettuja merkkejä, joihin lukeutuvat mm. Laneige ja IOPE. Merkin myymälät ovat tavallisesti pienehköjä, mutta kirjaimellisesti valtavan poikkeuksen tekee Gangnamiin syyskuun 2018 lopulla avattu valtava Aritaum Live -myymälä, josta löytyy paljon muutakin kuin vain Amorepacific-yrityksen omia merkkejä. Tässä myymälässä voisin pyöriä loputtomiin, sillä siellä todellakin riittää hypisteltävää niin ihonhoidon kuin meikkienkin puolella. Täältäkin löytyy suosittuja isoja merkkejä, mutta myös trendaavia pienempiä brändejä.

Ostolakossa CHICOR Seoul

Chicor

Chicoria voi kutsua Etelä-Korean Sephoraksi. Merkin myymälät ovat tyyliltään minusta hyvin Sephoran kaltaisia ja niissä riittää runsaasti erilaisia tuotemerkkejä paitsi korealaisen kosmetiikan mutta myös länsimaalaisen kosmetiikan puolelta. Chicor-myymälöistä löytyy mm. Kevyn Aucoinin meikkejä ja ihonhoitopuolella esillä on paljon trendaavia niche-brändejä. Omia suosikkimyymälöitäni on Gangnamin kolmikerroksinen Chicor-myymälä, jonka yläkerrasta löytyy kiinnostava Beauty Rookie -hylly täynnä kiinnostavia uusia kosmetiikkatulokkaita.

Ostolakossa Lalavla kosmetiikka Seoul

Lalavla

Nämä myymälät ovat entisiä, Aasiaa erittäin laajasti dominoivia Watsons-myymälöitä, jotka saivat Etelä-Koreassa alkuvuodesta 2018 nuorennusleikkauksen ja sen myötä myös uuden nimen. Oikeasti brändin nimi pitäisi ilmeisesti lausua la la bla, jonka ilmeisesti koetaan tavoittavan nuoret kuluttajat paremmin. Myös näistä kemppareista löytyy laaja valikoima erityisesti korealaista kosmetiikkaa ja länsimaalaiset tuotemerkit ovat näissä hyvin vähissä. Näissäkin kemppareissa voisi pyöriä tunti tolkulla!

Ostolakossa Soul Boots

Boots

Briteistä tuttu kemppariketju Boots on avannut liikkeitä myös Etelä-Koreassa. Katukuvasta voi löytää muutamia sen pieniä putiikkeja, mutta paras myymälä on ehdottomasti  Myeong-dongin lippulaivamyymälä, joka levittäytyy useaan kerrokseen. Täältä löytyy niin brittiläisiä suosikkimerkkejä kuin korealaisiakin brändejä kattavalla tarjonnalla. Pienemmät Boots-liikkeet eivät kauheasti säväytä minua, sillä Bootsin omia brändejä lukuunottamatta lähes samat tuotteet löytyvät kyllä muistakin Soulin kemppareista.

Ostolakossa Shinsegae kosmetiikka Seoul

Shinsegae-tavaratalo, Myeongdong

Shinsegae-tavaratalon kymmenennessä kerroksessa on kätkettynä varsinainen kosmetiikkataivas, jonne kannattaa nousta. Tarjolla on sekä länsimaalaista luksuskosmetiikkaa että valtava määrä erilaisia korealaisia edullisempiakin kosmetiikkamerkkejä. Kosmetiikkaosastolta löytyy jopa valtava aikuisten karuselli! Tämä kosmetiikkaosasto ei minusta ole ehkä se paras paikka nimenomaan shoppailla kosmetiikkaa, sillä jokaisen merkin pisteellä on aktiivisia myyjiä ja paikka on tehty nimenomaan turisteille, mutta tämä on silti nähtävyys ja tarjontansa puolesta aivan huikea paikka.

Ostolakossa Soul kosmetiikka

Onko muilla jakaa vinkkejä Soulin kosmetiikkatärpeistä?


Lue myös:

Tällaista on shoppailla Soulissa

Paras paikka shoppailla kosmetiikkaa Soulissa: Garosu-gil

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

3 kommenttia artikkeliin ”Soulin parhaat kosmetiikkamyymälät – 9 vinkkiä”

  1. Hei! Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen, mutta toivoisin että vastaisit silti.
    Olen menossa ensimmäistä kertaa Puolaan, ja kuulin että siellä on Sephora!! Aloin heti miettimään, mitä sieltä kannattaa ostaa.. Olen ihan perusmeikkaaja. Onko Sephorassa paljon ihonhoitotuotteita, ja mitä niistä kannattaisi ostaa? Olen kiinnostunut hoitonesteistä ja seerumista, mutta minulla ei vielä ole niitä. Lisäksi kiinnostaa meikkivoiteet ja peitevoiteet sekä luomivärit, olisiko niihin suosituksia? Kasvonaamiot myös… Iik, toivottavasti joku osaa auttaa! Kiitos

  2. Itse pidän Hongdaesta ja Ewhasta shoppailualueina. Esimerkiksi Hongdaesta löytyy iso Stylenanda (3CE merkki) ja Ewhasta Lotte el Cube (heiltä löytyy mm. Heimish, April skin ja Moonshot). Vaikka nämäkin alueet keräävät väkeä, on niissä silti hieman vähemmän tungosta kuin Myeongdongissa. Ja myyjätkään eivät noilla alueilla ole yhtä aktiivisesti kimpussa kuin Myeongdongissa.

Kommentointi on suljettu.